dr oleg Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 Хто розбирав редуктор Milwaukee M12 FUEL 2403 вона ж CDD? Там шестерні на підшипниках, чи це привілей тільки для 18 волоьтових щуриків. [/url] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 19 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2015 Нужны очки! 80+35=115*25=2875+могорич. Та, отож. І я за те. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 А не проще купить в Украине и не юзаный за те же деньги? Например (ссылка устарела) Я коментував конкретно про 5000. Я знаю, що, наприклад, на olx товариші зі Львова по дуже гарних цінах тягнуть контрабас, варто уваги Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Прохожий Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 Я коментував конкретно про 5000. Я знаю, що, наприклад, на olx товариші зі Львова по дуже гарних цінах тягнуть контрабас, варто уваги Так и я давал коммент относительно приведенной ссылки... Но тут появились комменты про 3 за 80 и кума за 35 без каких либо ссылок и подтверждений причастности кума с магарычем. И конкретная ссылка на ОЛХ тоже... Сам в свое время стоял на перепутье в выборе аккумуляторного инструмента. Китай достал своей не предсказуемостью и слабостью... Так же рассматривал только шурик... Начинал с Макиты... Остановился на DEWALT 20V MAX DCD995 с двумя 5 амперными литиевыми аккумуляторами. Мне его привезли из штатов, так что за доставку не платил. Да. Он тяжелый так как из металла... Но и я не маленький. Теперь докупаю тушки этой серии потихоньку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 Так и я давал коммент относительно приведенной ссылки... Но тут появились комменты про 3 за 80 и кума за 35 без каких либо ссылок и подтверждений причастности кума с магарычем. И конкретная ссылка на ОЛХ тоже... Я так понимаю,нужно по-русски написать.Мой пост под номером 84,там написано по 80 баксов и про доставку в 35,где там про кума? Потом в посте 86 привел в качестве примера(там так и написано"типу таких,тільки без сумки і 3 штуки") опять же про кума ни слова! Все логично,как по мне,если надо,могу и по-русски писать,чтобы понятнее было. Добавлено через 2 минуты Я коментував конкретно про 5000. Я знаю, що, наприклад, на olx товариші зі Львова по дуже гарних цінах тягнуть контрабас, варто уваги теж дивився на ці шурики вже в Україні,але знайшовся товариш (НЕ КУМ),який погодився допомогти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 Начинал с Макиты... Остановился на DEWALT 20V MAX DCD995 с двумя 5 амперными литиевыми аккумуляторами. Я теж з Makita починав, мав значну частину li-ion лінійки. Вибрав Milwaukee через ергономіку болгарки і взагалі M18 Fuel продуктів, дуже вдалого М12 Fuel hex шурика. У Dewalt свої переваги - в топових дрелях 3 швідкісний редуктор, трохи дешевше схожі моделі, не дарма вони номер 1 в США. Якби не відносно нові Fuel продукти у Milwaukee, Dewalt взалі був би без варіантів. Добавлено через 4 минуты Он тяжелый так как из металла... Но и я не маленький. Теперь докупаю тушки этой серии потихоньку. Серед "однокласників" - вага сама звичайна. Да і не шурик це, аж ніяк, а потужна дрель, і це не снобізм з моєї сторони, якщо ви вже купили імпакт, то розумієте про що я ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brams89 Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 подскажите пожалуйста что лучше купить ?дрель makita hp 1631 или aeg sbe 750 re? какое качество у этих инструментов? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 20 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2015 Тема о шуруповертах! По выбору электроинструмента есть своя! Не надо все сваливать в одну кучу! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Остановился на М12 Фуэл. Может, у кого есть легкое БУ, готов рассмотреть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Аукцион невиданной щедрости: www.ebay.com/itm/Makita-LXT702-18V-8-Tool-Lithium-Ion-Recip-Jigsaw-Impact-Drill-Driver-Combo-Kit-/301830907643?hash=item46468626fb:g:oogAAOSwk1JWd6Sb 8 вещей за 45 баксов+доставка по США 55.,итого 100 Шото тут не то) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Уже неактивно)))) Да и Макиты не хочу. Была уже. Милка лучше. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Уже неактивно)))) Да и Макиты не хочу. Была уже. Милка лучше. Я к тому,что на ебайове нужно следить постоянно,бывает появляются хорошие весчти,но быстро раскупают) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 21 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 грудня 2015 Так разница не особо большая, это разве бу или комплекты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 22 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2015 Аукцион невиданной щедрости: www.ebay.com/itm/Makita-LXT702-18V-8-Tool-Lithium-Ion-Recip-Jigsaw-Impact-Drill-Driver-Combo-Kit-/301830907643?hash=item46468626fb:g:oogAAOSwk1JWd6Sb 8 вещей за 45 баксов+доставка по США 55.,итого 100 Шото тут не то) Канешно не то, 800-900уе будет само то :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 23 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2015 Да и Макиты не хочу. Была уже. Милка лучше. А чем лучше? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 23 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2015 Эргономикой и надежностью. Еще на Маките легко можно нарваться на подделку. (бывали случаи). ИМХО. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 25 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2015 www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?p=3757791#post3757791 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 27 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2015 Кто подскажет, есть ли разница в Милке американской сборки и европейской? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kastor666 Опубліковано: 27 грудня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2015 Кто подскажет, есть ли разница в Милке американской сборки и европейской? Маркіровка на корпусі різна і колір чумайдана :D Я більше ніяких відмінностей не знайшов. Оф. milwaukee в Україну возить - profi-instrument.com.ua/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Galiys Опубліковано: 1 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2016 Сделал видео обзор моего шурика фирмы Райоби. Надеюсь будет полезным. Кстати я разбирал редуктор и провел его техническое обслуживание. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 1 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2016 Принес мне Дедушка Мороз под елочку MILWAUKEE М12 FUEL. До этого была модель М12BDD. Если сравнить, то новый чуть больше и тяжелее. Звук работы другой, более мягкий. Поработаю, отпишусь о впечатлениях. Брал только "тушку", без кейса. Есть желание поместить это все в алюминиевый кейс DEXTER, но в Украине нигде не могу найти магазин, где есть выбор. В Эпицентре ассортимент скудный. Может, кто кинет ссылку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Стерлинг Опубліковано: 4 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2016 Оф. milwaukee в Україну возить - profi-instrument.com.ua/ У них на сайте ничего об этом не сказано. Тоже как бы заинтересовался Милкой, но кто и где оф.ввозит в Украину не особо инфы. Поделитесь пожалуйста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 4 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2016 У официалов цена будет космос и производство Китай. Я брал из Европы, производство Германия. Если интересно пиши в личку, дам контакты. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KIPOROVOD Опубліковано: 5 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2016 Чтобы не было вопросов "китай-некитай", вот фото моего шуруповерта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
robotun Опубліковано: 5 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2016 Чтобы не было вопросов "китай-некитай", вот фото моего шуруповерта. кхм... но там же черным написано, что сделано в Китае... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз