dnk_sergey Опубліковано: 18 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2015 Готовий прийняти грунт на підсипку майданчику та сміття на підсипку дороги (без скла та арматури) знаходиться тут - maps.yandex.ua/-/CVWTRRjw Звичайно,- готовий платити, але розумну ціну.. 050 358-76-62 з повагою, Сергій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 18 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 червня 2015 Готовий прийняти грунт на підсипку майданчику та сміття на підсипку дороги (без скла та арматури) знаходиться тут - maps.yandex.ua/-/CVWTRRjw Звичайно,- готовий платити, але розумну ціну.. 050 358-76-62 з повагою, Сергій додам, що мене цікавить кількість близько 1000т грунту, бажано суглинок. для розуміння ціни, яка мене може зацікавити,- у нас машина 20 т овражного піску (з глиною) коштує з доставкою до мене 700 грн... тобто 35 грн/т в будь- якій кількості і в зручний для мене час... я готовий приїхати і за 10т, але ціна має бути цікава... дякую всім. з повагою, Сергій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 20 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2015 нажаль не можу виправити своє повідомлення, тому додам, що транспорту не маю і самовивоз не здійснюю... тобто якщо у Вас є непотрібний грунт або сміття, які потрібно вивезти, Вам доведеться вирішити питання з погрузкою та транспортом, а я лише надам місце для складування та оплачу частину Ваших затрат з розрахунку 10-25 грн за тонну розгруженного у мене сміття Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 30 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2015 сміття вже не потрібне, готовий прийняти грунт по 15 грн/т в великій кількості Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spodik Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 Можем скооперироваться. Мне тоже в Гнедын нужен грунт. Около 100 тонн. Суглинок пойдет, а лучше торф или чернозем )). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 14 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 серпня 2015 Можем скооперироваться. Мне тоже в Гнедын нужен грунт. Около 100 тонн. Суглинок пойдет, а лучше торф или чернозем )). на торф или чернозём цена совсем другая... маякните в личку координаты участка и номер для связи, может что и подскажу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 17 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2015 опять готов принять строительный мусор,- бой кирпича и бетона без железяк... хороший заезд с ул. Мешкова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 29 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2015 актуально ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 8 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 актуально ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 опять нужен строймусор на дорогу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dnk_sergey Опубліковано: 23 жовтня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 жовтня 2015 актуально......... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз