vladimir19 Опубліковано: 18 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2015 Неробочий, в любом состоянии. недорого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 18 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2015 Неробочий, в любом состоянии. недорого есть рабочий, находит в Вишневом что предложите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 2 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2015 есть минск -10, визуально в действительно идеальном состоянии, чистенький и красивенький, пару дней назад накрылся двигатель, а так как обновить хотела - продала бы этот , если интересно территориально - Виноградарь, 10-эт, есть 2 лифта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ws4 Опубліковано: 2 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2015 Есть Аристон, компрессор дырчит, но не холодит, территориально - возле керченской пл. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bi-bip Опубліковано: 8 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2015 есть такой, рабочий или нет не знаю, месторасположения осокорки. 200грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir19 Опубліковано: 13 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 липня 2015 Неробочий, в любом состоянии. недорого хотел купить типа такого Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 13 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2015 хотел купить типа такого Прошу вибачити за наглість... Яка ціль, декор??? Дуже цікаво!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Fen41k Опубліковано: 17 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2015 коптильню человек наверно хочет стоит у меня такой "зил москва" 10к грн без ржавчины все блЯстит и сияет резинки под сохли работает то что надо, сейчас в нем мой корм лежит :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vladimir19 Опубліковано: 21 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 липня 2015 Прошу вибачити за наглість... Яка ціль, декор??? Дуже цікаво!!! хочу сделать для шампуров-решёток-щёток и другого гриль барахла шкаф на улице. покрашу в красный цвет))) для коптильни - уже есть типа такого kiy-v.com.ua/koptil-nja-s-gidrozatvorom-kp-g-2-250h250h240 Добавлено через 1 минуту коптильню человек наверно хочет стоит у меня такой "зил москва" 10к грн без ржавчины все блЯстит и сияет резинки под сохли работает то что надо, сейчас в нем мой корм лежит :D Пардон, 10 к грн это что? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 21 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 липня 2015 10 килогривен = 10 000 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз