Privet Опубліковано: 18 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2022 13 часов назад, Дощ сказал: Монументально там в китайців. Це не китайці, а в'єтнамці. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 7 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 7 лютого 2022 В 18.01.2022 в 13:18, Privet сказал: Це не китайці, а в'єтнамці. Я якось питав у них - за скільки вони працюють ?! Здається , відповідь була 30 дол./день. Аби у мене було чимало грошей - винайняв би для фундаменту, коробки, даху та зовнішнього оздоблення - бригаду з В'єтнаму - вони там як мурахи. *** Остаточно визначився - усе ж таки буду робити плоску кровлю. Річ не у фінансах, а у тому, що ламана там буде недоречною, як на мене. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2022 В 07.02.2022 в 20:30, Privet сказал: Аби у мене було чимало грошей - винайняв би для фундаменту, коробки, даху та зовнішнього оздоблення - бригаду з В'єтнаму - вони там як мурахи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2022 В 07.02.2022 в 20:30, Privet сказал: ...30 дол./день. ...винайняв би .... бригаду з В'єтнаму - вони там як мурахи. Бригада из Китая работала бы за горсть риса...🍚 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 11 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2022 3 хвилини тому, 90BCO сказав: Бригада из Китая работала бы за горсть риса...🍚 Та щось на об'їзній Житомира вони не сильно за їжу хотіли працювати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 11 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2022 4 минуты назад, muvic сказал: Та щось на об'їзній Житомира вони не сильно за їжу хотіли працювати А шо ви iм пропонували ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 11 лютого 2022 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2022 4 години тому, 90BCO сказав: А шо ви iм пропонували ? Мівіну. Хоча, можливо, треба було б і трохи кип'ятку до мівіни давати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 28 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2022 (змінено) Нарешті - руки дійшли до підготовчих робіт щодо виготовлення навісу над хвірткою. Будемо робити - як у в'єтнамців. Єдине, що мені не давало спокою - це водовідвід. Можна його зробити, але зявиться труба, яка взагалі там буде недоречною... В'єтнамці я дивлюся з цим взагалі не опікують - не має , і не треба. Хоча там зливи бувають чималі. А ось міркую , - то і нехай вода буде стикати безпосередньо по краю навісу ? Судячи з того виступу на краю навісу - в'єтнамці це роблять не для естетики , а це своєрідний капельник ?! Що скажете ?! - у кого досвіт є ? ** Змінено 28 квітня 2022 користувачем Privet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bomzh Опубліковано: 30 квітня 2022 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2022 Війна -війною,- а життя продовжується... "Капельник" - обов'язково! Не забути про світло з детектором присутності і домофоном (бажано з відео) ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 В 30.04.2022 в 20:37, bomzh сказал: світло з детектором присутності і домофоном Закладні (водопровідні труби) під домофон, датчик руху автоматики воріт, сигнальну лампу, освітлення та камеру спостереження - все це було передбачено ще під час виготовлення бетонної колони. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 2 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 2 травня 2022 Освітлення, - десь по центру навісу. Управлення освітленням - напевно через астрономічний таймер. Десь там же зробимо вихід на купольну камеру спостереження. Домофон теж планую - з камерою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 4 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 4 травня 2022 (змінено) На око зібрали дві такі конструкції. Висота 150 мм. Побачимо , - що воно вийде... Решту подібних кондукторів для бетону - для інших 6-и колон буду замовляти у меблярів. Больно це муторна забава збирати подібне самотужки. Лише дам їм зразок однієї стінки - нехай роблять. У мене залито - 8 колон. Глянув у інеті - продають подібні. Гарно виглядають, але - без комунікацій всередині, без доставки та встановлення - 10 тис.грн / шт... Якщо щось подібне купувати та встановлювати , - то це близько 100 тис. грн. за 8-м шт... Важко сказати точно, але я впораюся десь за 30-35 тис.грн. Але з усіма комунікаціями та закладними під навіси воріт та хвіртки. Ось, - така математика. З навісом , - усе ж таки заморочусь та буду робити навіс у вигляді чаші - щоб вода збиралася всередині. Звісно, буде передбачено отвір - для під'єднання водостічної системи. Бо, якщо цього не робити, а вода буде текти як їй заманеться, то це буде незручно для пішоходів, а за деяких обставин - може призводити до появи льоду на тротуарі. А місце у нас людяне... Змінено 4 травня 2022 користувачем Privet 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 зробіть трубу всередині стовпа, а знизу десь хай виливається на будь-яку сторону. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 9 часов назад, Фрай сказал: зробіть трубу всередині стовпа, Це було би гарно, але, - майже неможливо. Труба всередині не дасть змогу провібрувати бетон - проблем буде куди більше ніж виграшів. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 27 минут назад, Privet сказал: Труба всередині не дасть змогу провібрувати бетон Жартуєте? а мені здається навпаки, вона ж і буде вібрувати. ви ж не 125-ту хочете запхати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 5 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2022 2 часа назад, Фрай сказал: 125 Колонна 250 х 250 мм. Щоб забезпечити захисний шар бетону для арматури, то треба армування - квадрат 160 х 160 Всередині труба 76 мм. Труба повинна бути розміщена у просторовому положенні ще до бетонування. До того ж, - внизу повинен бути відвід через опалубку під 45 градусів. Усе це давно вже обмірковувалося та прораховувалося, та однозначно було прийняте рішення так не робити. Як ви збираєтесь вібрувати подібну колону висотою 2 метри ?! 😂 Можна, звісно, зробити бетон - як вода, але ми так не робимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 хіба я вас умовляю? робіть як вам зручно, якби я собі то тільки так і повірте, що придумав би що і як. ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 6 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 6 травня 2022 Може, є поради - якого розміру свес робити з кожного боку ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 9 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 9 травня 2022 (змінено) Напевно, - зробимо по 60 см. - попереду та позаду. Красота - це страшна сила !!! Треба поспішати, бо якщо прийдеться їхати на війну, то окрім мене подібних речей вже ніхто не буде робити.... Щоб взагалі усе було по феншую - долили трохи між двома іншими колонами - там передбачено виступ та капельник - щоб по стінках не текло. Змінено 9 травня 2022 користувачем Privet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2022 І все ж таки... щоб не жалкувати я б робив би одразу класичний дашок, а не навпаки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2022 1 минуту назад, Фрай сказал: класичний дашок Що це таке у вашому розумінні ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 10 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2022 В 04.05.2022 в 23:41, Privet сказал: З навісом , - усе ж таки заморочусь та буду робити навіс у вигляді чаші - щоб вода збиралася всередині. класично це дашок Варіанти на ваш смак, але з ними потім ніякої мороки типу чищення від сміття, снігу, льоду... втім, це я так мислю, а ви робіть як вам душа лежить. Хоч би й так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 10 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 10 травня 2022 5 минут назад, Фрай сказал: класично це дашок Мені подібні речі не до смаку. Зробимо бетонну плиту. Шпаківню при бажанні завжди можна буде доробити з металоконструкцій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 14 травня 2022 Поділитись Опубліковано: 14 травня 2022 В 10.05.2022 в 12:00, Фрай сказал: ніякої мороки типу чищення від сміття, снігу, льоду... З цього приводу, наприкінці минулого та на початку цього року, я офіційно наїхав на місцевих посадовців, та без церемоній та реверансів, через коліно - примусив їх вирізати усе дерева навпроти моєї ділянки та вивезти усе сміття. Місцеві були у шоці - деякі підходили та питали у цьому мій секрет ? - не могли зрозуміти як такі чудеса відбуваються - вони десятиліттями не можуть примусити обрізати одне дерево, а тут така історія.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 12 червня 2022 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2022 Завтра знімемо опалубку. Чесно кажучи , - навіть я не маю уявлення що воно вийшло... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз