ntsib Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 1700х750, бу 1 год, в идеальном состоянии (но есть 2 мелкие царапины, которые устраняются карандашом специальным).Причина продажи перепланировка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 А чего так дорого? И ехать далеко. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntsib Опубліковано: 15 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 а где же дорого)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 15 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2015 а где же дорого)? Та дорого. Не видно, что ли? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 а где же дорого)? Та дорого. Не видно, что ли? Поддержу, нет таких цен уже давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Maris Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Поддержу, нет таких цен уже давно. та вы видели сколько такая новая стоит? а доллар как вырос! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_Lena Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Объявление подняло настроение Я бы может даже купил, если бы было немного дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Объявление подняло настроение Я бы может даже купил, если бы было немного дешевле Дык я бы тоже взял... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Кому как, но если судить по фото, то ванна так себе. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Кому как, но если судить по фото, то ванна так себе. Решил буду брать, звоню уже третий раз автор не отвечает! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 16 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2015 Решил буду брать, звоню уже третий раз автор не отвечает! а такой цвет вам подходит ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntsib Опубліковано: 19 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 червня 2015 Приколисты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 20 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2015 Приколисты. Вот что ещё можно спросить или написать? Может посоветуете? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntsib Опубліковано: 21 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 червня 2015 Без вас всех тема вообще бы заглохла Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз