Soyka Опубліковано: 29 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2018 Тільки Печерський. Подавали в суботу, працюють з 10:00 до 16:00. Людей мало було . Приїхала в 10:30, На все витратила приблизно 40хв. Там на місці ще є Консультант з ДАБІ. Але на скільки я зрозуміла , він сам ще особо знаєте , що і як по амністії і як правильно заповнювати декларацію. На всі мої питання давав відповіді лише посилаючись на статті закону, які переді мною відкривав у комп'ютері . Тепер чекаю відповіді ...руки трусяться )) це ж ДАБІ -вони можуть будь до чого придертися ) Что сейчас в Киеве с разрешением от архитектуры? Раньше без оплаты разрешение не давали. Как сейчас? Техпаспорт тоже нужно этим годом делать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stalker914 Опубліковано: 29 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2018 пункт 3.32 Линия застройки должна быть не меньше 3м от забора со стороны улицы. Спасибо. Но сарайчик внутри участка. И от красной линии улицы более 6 метров. Мотивация - не может быть пристроен к забору. А п. 3.32 говорит о жилых строениях. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 29 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2018 Из Ваших сообщений не совсем понятно, где находится сарай...В ДБН 3 метра - это о фасадной части участка. Есть еще пункт 3.25* про 1м от забора, и 3.26 про "...допускається об'єднувати на суміжних ділянках" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
stalker914 Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 (змінено) Из Ваших сообщений не совсем понятно, где находится сарай...В ДБН 3 метра - это о фасадной части участка. Есть еще пункт 3.25* про 1м от забора, и 3.26 про "...допускається об'єднувати на суміжних ділянках" Прошу прощения за неуклюжесть. Сарайчик построен внутри, на моем участке. Пристроен к забору. Забор - граница участка от улицы. От забора до улицы метров 8. Как-то так. Змінено 30 листопада 2018 користувачем stalker914 добавил картинку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patrik4ua Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Спросил одно, ответили про другое: 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zymoglyad Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Что сейчас в Киеве с разрешением от архитектуры? Раньше без оплаты разрешение не давали. Как сейчас? Техпаспорт тоже нужно этим годом делать? Офіційна оплата в архітектурі в районі 2000 грн в залежності від населеного пункта . Про рік техпаспорта не знаю . У мене був свіженький . 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шкоднік Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Підкажіть з чого починати оформлення будинку - якщо взагалі нічого поки не оформлялось. Будинок в дачному кооперативі. Повідомлення не висилав, паспорт не робив. З чого починати формлення документів. По новому закону можна оформити будинки побудовані до певного року. А що підтверджує рік побудови, якщо я коли починав ніяких документів не оформляв. Буду дуже вдячний за інформацію. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Прошу прощения за неуклюжесть. Сарайчик построен внутри, на моем участке. Пристроен к забору. Забор - граница участка от улицы. От забора до улицы метров 8. Как-то так. От забора до строения по ДБН должно быть 1 м, если между соседями забор(3.25*). Видимо, т.к. у Вас с улицей граничит, требуют 3м. Но Вам всё равно, 1м...3м. Поэтому "не может быть пристроен к забору". Это не развод, это нормы ДБН. Спросил одно, ответили про другое: Походу это скоро будет их официальное разъяснение по ответам из архитектуры...Мне точно такое письмо пришло в ответ на жалобу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Підкажіть з чого починати оформлення будинку - якщо взагалі нічого поки не оформлялось. Будинок в дачному кооперативі. Повідомлення не висилав, паспорт не робив. З чого починати формлення документів. По новому закону можна оформити будинки побудовані до певного року. А що підтверджує рік побудови, якщо я коли починав ніяких документів не оформляв. Буду дуже вдячний за інформацію. Починати з документів на землю(приватизація). Рік побудови вказує БТІ в техпаспорті (зі слів замовника). Підтвердження можуть бути різні. Квитанції на оплату матеріалів, послуг и т.д., довідка з СТ, гуглкарти - все, що влаштує працівника БТІ, якщо по зовнішньому вигляду будівлі зробити це важко. Всем - здоровья! Нужен совет. По поводу отступлений от СП встретился совет профи в начале страницы https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=85812&page=195 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 30 листопада 2018 Поділитись Опубліковано: 30 листопада 2018 Просматривал новые ДБНы, ответ не нашёл. Раньше (по старым ДБНам) можно было стену гаража строить без отступа 1 м, по линии участка, если она граничила с дорогой. Подскажите, сейчас осталась такая возможрость? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ger-cules Опубліковано: 1 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2018 Архитектору нужен номер!!! дома для справки. Прокомментируйте, как это? Сбасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Архитектору нужен номер!!! дома для справки. Прокомментируйте, как это? Сбасибо! Еще похожий вопрос. В акте на землю указан адрес: смт. Гостомель, СТ " Прогрес", вул. Річкова, 10. Нужна ли отдельная справка от сельсовета о присвоении юр адреса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Что такое Річкова 10? Если СТ поменялось на ОК или ГО, нужно взять справку от председателя о перерегистрации садового товарищества. Архитектору нужен номер!!! дома для справки. Прокомментируйте, как это? Сбасибо! А по какому адресу он будет Вам узгоджувати розміщення на земельній ділянці без номера? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Что такое Річкова 10? Если СТ поменялось на ОК или ГО, нужно взять справку от председателя о перерегистрации садового товарищества. ... Річкова 10 это название улицы и номер. Сейчас речь не идет о смене СТ на ОК или ГО. Вопрос втом, что при наличии названия улицы и номера в госакте надо ли ещё брать справку в сельсовете о присвоении юридического адреса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Если Ваш сегодняшний адрес полностью совпадает с адресом в госакте, т.е. адрес в техпаспорте совпадает с адресом в госакте, никаких дополнительных справок брать не нужно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ger-cules Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Что такое Річкова 10? Если СТ поменялось на ОК или ГО, нужно взять справку от председателя о перерегистрации садового товарищества. А по какому адресу он будет Вам узгоджувати розміщення на земельній ділянці без номера? А от куда номер дома у самостроя? Его не дает горсовет, т.к. это самострой. Сначала узаконивание, потом присвоение номера. Или как? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 2 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2018 Сначала ввод, потом присвоение адреса, но строительный адрес должен же какой то быть? В документах на землю тоже ничего нет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zymoglyad Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 А от куда номер дома у самостроя? Его не дает горсовет, т.к. это самострой. Сначала узаконивание, потом присвоение номера. Или как? Можливо вони мали на увазі номер земельної ділянки? У мене у свідоцтві на нерухоме майно було написано село... вул, Паркова,5. Невже у вас в документах лише вулиця? Добавлено через 3 минуты Моєму щастю немає меж!!!Сьогодні зайшла на сайт ДАБІ , а там тадам моя зареєстровано декларація про готовність об’єкта ( для самочинного будівництва ). Такі пунктуальні , рівно 10 роб днів. Кому потрібно можу скинуть фото заповненої декларації. На все про все у мене пішло рівно два місяці 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
patrik4ua Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Можливо вони мали на увазі номер земельної ділянки? У мене у свідоцтві на нерухоме майно було написано село... вул, Паркова,5. Невже у вас в документах лише вулиця? Добавлено через 3 минуты Моєму щастю немає меж!!!Сьогодні зайшла на сайт ДАБІ , а там тадам моя зареєстровано декларація про готовність об’єкта ( для самочинного будівництва ). Такі пунктуальні , рівно 10 роб днів. Кому потрібно можу скинуть фото заповненої декларації. На все про все у мене пішло рівно два місяці вітаю, дайте зразок заповненої декларації 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ger-cules Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Можливо вони мали на увазі номер земельної ділянки? У мене у свідоцтві на нерухоме майно було написано село... вул, Паркова,5. Невже у вас в документах лише вулиця? Добавлено через 3 минуты Моєму щастю немає меж!!!Сьогодні зайшла на сайт ДАБІ , а там тадам моя зареєстровано декларація про готовність об’єкта ( для самочинного будівництва ). Такі пунктуальні , рівно 10 роб днів. Кому потрібно можу скинуть фото заповненої декларації. На все про все у мене пішло рівно два місяці В гос.акте в расположении участка указан населенный пункт только. Можно и мне Декларацию?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Офіційна оплата в архітектурі в районі 2000 грн в залежності від населеного пункта . Про рік техпаспорта не знаю . У мене був свіженький . Кто брал разрешение от архитектуры? Вы или БТИ? За что 2000 грн? Формулировка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 В гос.акте в расположении участка указан населенный пункт только. Если это у всех так, то А если просто держкомзем провтыкал при изготовлении госакта, то можно взять вытяг из держкадастра, может там номер участка есть. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zymoglyad Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Кто брал разрешение от архитектуры? Вы или БТИ? За что 2000 грн? Формулировка? Я. За довідку) офіційно платіжки там 1890грн в моєму випадку. Можете набрати свою архітектуру і вони вам скажуть , яка буде у вас вартість по вашому населеному пункту . Формулировка, яку мені озвучили , що ця довідка роботи займає так само, як будівельний паспорт , тому і вартість така , майже як у будівельного. Мені видали дві сторінки - на першій була інформаці про земельну ділянку, власника , відстані . На другій схематичний план участу , будівель, і відстані до меж. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Строймастер 001 Опубліковано: 3 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 3 грудня 2018 Добрый вечер ,подскажите пожалуйста куда обратиться что бы узаконить самострой ?Есть дом,к ниму достроили 2 комнаты ,одна стена комнаты построена по линии где был забор .Что бы сейчас подключить газ надо это все узаконить ,незаконно пристроенное .И я не знаю красная линия не красная .подскажите что делать куда обращаться ? Заранее спасибо. Добавлено через 16 минут Добрый вечер ,подскажите пожалуйста куда обратиться что бы узаконить самострой ?Есть дом,к ниму достроили 2 комнаты ,одна стена комнаты построена по линии где был забор .Что бы сейчас подключить газ надо это все узаконить ,незаконно пристроенное .И я не знаю красная линия не красная .подскажите что делать куда обращаться ? Заранее спасибо. Эта стена построенная где был забор ,от забора есть ещё метра 3 земли ,дальше идёт дорога ,это маленький Переулок по нашей стороне 6 домов ,подскажите что можно сделать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 4 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2018 Я. За довідку) офіційно платіжки там 1890грн в моєму випадку. Можете набрати свою архітектуру і вони вам скажуть , яка буде у вас вартість по вашому населеному пункту . Формулировка, яку мені озвучили , що ця довідка роботи займає так само, як будівельний паспорт , тому і вартість така , майже як у будівельного. Мені видали дві сторінки - на першій була інформаці про земельну ділянку, власника , відстані . На другій схематичний план участу , будівель, і відстані до меж. У меня Киев, поэтому и интересуюсь. По приказу эту справку заказывает БТИ и она безоплатная Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз