Irishka_mur Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Віддам цибулинки нарцису білого звичайного (фото моє) за "спасибі" чи за кіндер сюрприз або щось на обмін. Самовивіз з села Троєщина (будь-який час), або район м. Петрівка (тільки самий ранок) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nout Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Віддам цибулинки нарцису білого звичайного (фото моє) за "спасибі" чи за кіндер сюрприз або щось на обмін. Самовивіз з села Троєщина (будь-який час), або район м. Петрівка (тільки самий ранок) Я теж мешкаю в селі Троєщина. Обміняюсь на щось інше. Телефон будласка напишить в лічку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Встану в очередь Если еще есть, дайте пожалуйста, номер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 26 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 Я теж мешкаю в селі Троєщина. Обміняюсь на щось інше. Телефон будласка напишить в лічку. Мій телефон 095 271 два дев'ять 98 Добавлено через 1 минуту Встану в очередь Если еще есть, дайте пожалуйста, номер. Да, еще есть Мой телефон 095 271 два девять 98 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nout Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 Віддам цибулинки нарцису білого звичайного (фото моє) за "спасибі" чи за кіндер сюрприз або щось на обмін. Самовивіз з села Троєщина (будь-який час), або район м. Петрівка (тільки самий ранок) Irishka_mur Вибачте, але я передумав брати з причини, у жінки подруги оказується єсть такий колір нарцису, і та пообіцяла їй дати найближчим часом. Такщо, хай візьме той у кого таких немає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 2 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2015 Мій телефон 095 271 два дев'ять 98 Добавлено через 1 минуту Да, еще есть Мой телефон 095 271 два девять 98 Что-то, я Вам, уже второй раз дозвониться не могу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 2 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2015 Что-то, я Вам, уже второй раз дозвониться не могу... С телефоном все ок. номер верный. напишите сколько Вам и куда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 2 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2015 А сколько есть? Мне б десяточек! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 2 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2015 А сколько есть? Мне б десяточек! еще десяточек откопаю Троещина - Петровка, где и когда удобно? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Имбирное печенье Опубліковано: 3 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2015 Большое спасибо за луковки Я думала пару штук будет, а тут целый куст И детки гладиолусов, такие жирненькие :D спасибо большое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 3 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2015 еще десяточек откопаю Троещина - Петровка, где и когда удобно? Петровка! Я на Оболони работаю и смогу подьехать когда Вам будет удобно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 3 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2015 Большое спасибо за луковки Я думала пару штук будет, а тут целый куст И детки гладиолусов, такие жирненькие :D спасибо большое. Пусть растут и радуют) Спасибо за подарочек!!!! Добавлено через 1 минуту Петровка! Я на Оболони работаю и смогу подьехать когда Вам будет удобно! мой офис на Викентия Хвойки, метро Петровка проезжаю по дороге домой около 17-00. Завтра утром возьму с собой, а вы сориентируете меня по месту и времени. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 3 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2015 Пусть растут и радуют) Спасибо за подарочек!!!! Добавлено через 1 минуту мой офис на Викентия Хвойки, метро Петровка проезжаю по дороге домой около 17-00. Завтра утром возьму с собой, а вы сориентируете меня по месту и времени. Я заскочу на Хвойки в течении дня! Дайте номер телефона в личку для связи! Ну и какие предпочтения в качестве вознаграждения за цветочки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 5 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2015 Огромное спасибо за цветочки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 5 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 червня 2015 Огромное спасибо за цветочки! Пусть радуют вас цветочки))) И Вам спасибо!!! ребенок вчера слопал чупа-чупс и кукурузные палочки))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sh@k Опубліковано: 5 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2015 Забыл спросить - а как называются цветочки, которые Вы мне бонусом дали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irishka_mur Опубліковано: 8 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Забыл спросить - а как называются цветочки, которые Вы мне бонусом дали? Маленькие луковички гладиолусов, вот они www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=179160 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз