mariamihno Опубліковано: 22 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2015 Шановні форумчани, допоможіть із вибором/купівлею дерев"яних щитів. Щити потрібні для самостійного збирання корпусу кухонних меблів, зрозуміло, що обов"язково шліфовані. Розпилювати будемо на одній із фірм, що займається розпилюванням ДСП. Обсяг: 16 м кв. Товщина: 18 мм. Поки що орієнтуємося на букові щити ТзОВ "К"Лен", у них у Києві можна купити букові щити 18 мм різних розмірів за ціною 380 грн/м кв (купувати в регіонах не будемо, бо все одно нічим доставляти). Готові розглянути дешевші пропозиції по інших (не хвойних) породах. Якщо хтось купував щити у ТзОВ "К"Лен", буду вдячна за відгук. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
shodyveletyk Опубліковано: 23 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2015 Щити з бука не рекомендую. Може повести їх дуже крепко. Краще візьміть фанеру 18 мм і зашпонуйте шпоном. Як на мене то це буде самим кращим варіантом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valerazaz Опубліковано: 24 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 бук требует своего подхода ,и с ним ни чего не происходит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mariamihno Опубліковано: 24 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 Дякую, але шпонувати не будемо. Чоловік хоче кухню з дерева. Щити будемо брати не ламельні, а зрощені, і одразу збирати ящики, чим сподіваємося звести вірогідність їхньої поганої поведінки до мінімуму. Якби мова йшла про фасади - інша річ. Будь ласка, прокоментуйте ціну і запропонуйте дешевші варіанти))) Все-таки 6 тис. грн на корпус багатенько, плюс порізка і фарба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 24 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 травня 2015 Щити будемо брати не ламельні, а зрощені А що, це взаємовиключні поняття? Всі щити з ламелів: або зрощених, або суцільних. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз