ntischenko Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 Ну в квартире тоже все это можно сделать, к тому же в квартире поставить сигналку менее затратно чем в доме. Как сказать... там разница в количестве датчиков и не более. А цена в общих чертах что в киеве, что в области у ДСО почти одинаковая... правда и работают они что там что там одинаково плохо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 26 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 (змінено) І я Апну!!!:D Є бажання продати, тому 35 500 у.о. і готовий до знаходження спільної ціни, так сказати торг!!! Змінено 26 травня 2015 користувачем Melden Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 І я Апну!!!:D Є бажання продати, тому 35 500 у.о. і готовий до знаходження спільної ціни, так сказати торг!!! -1к у.е., хм-хм. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntischenko Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 -1к у.е., хм-хм. ага.. мега торг при том, как цены падают. Сам в шоке, но это шанс подождать и прикупить пару квартир за не дорого под аренду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 27 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 травня 2015 ага.. мега торг при том, как цены падают. Сам в шоке, но это шанс подождать и прикупить пару квартир за не дорого под аренду. Підем на зустріч і просимо 34 500!!!:D Це вже мееееееееегггггггггаааа торг!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ntischenko Опубліковано: 27 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2015 я с Вами и не торгуюсь Солом. р-н не интересен. Подол, оболонь, харьковский, позняки, Центр.... Троешка... Да и рано еще.. нужно еще подождать пущай падают Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз