Olunchik Опубліковано: 8 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2015 продам трубу тп REHAU RAUTHERM 17*2 бухта около 120 м , брали через Мураву вышла 22 грн м , так и продаю. Вот такая www.rehau.com/ru-ru/inzheneriya/vis/obogrev-ohlazhdenie/sys-components/rautherm-s Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bonjorna Опубліковано: 28 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 травня 2015 Добрый день! Интересует Ваша труба,если ещё не продана. где и когда можно увидеть её состояние? 067-540-51-83 Андрей или напишите Ваш номер. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barrakud Опубліковано: 29 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2015 Прошу прощения у ТС. Тоже осталось примерно такое же количество такой же трубы. И тоже от Муравы. Готов отдать после того, как Olunchik продаст свою трубу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bonjorna Опубліковано: 1 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2015 Добрый день! Сколько у Вас метров и почем? И где находится? У ТС мало остаётся, поэтому я могу и то и то взять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olunchik Опубліковано: 3 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 червня 2015 Труба продана. Спасибо покупателю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fiva Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 продам трубу тп REHAU RAUTHERM 17*2 бухта около 120 м , брали через Мураву вышла 22 грн м , так и продаю. Вот такая www.rehau.com/ru-ru/inzheneriya/vis/obogrev-ohlazhdenie/sys-components/rautherm-s подскажите пожалуйста, можно в личку, а кто такая Мурава? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barrakud Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 подскажите пожалуйста, можно в личку, а кто такая Мурава? :D зайдите в раздел сантехники. Там она. Murava. www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=21678 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Все уже остатки попродавали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olunchik Опубліковано: 8 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Все уже остатки попродавали? Предлагаете еще закупиться?))) Труба продана , а лишний комплект кранов с термоголовкой пока нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Ну просто сейчас она немного дешевле продается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
barrakud Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Ну просто сейчас она немного дешевле продается Ух-ты! Круто. А по чем она сейчас? P.S.: Остатки свои то я продал, но всё же интересно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Ух-ты! Круто. А по чем она сейчас? P.S.: Остатки свои то я продал, но всё же интересно. Немного стала дешевле 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 вересня 2015 Е... Я, типу, наступний в черзі з трубою від Мурави Rehau Rautherm S 17х2,0 мм. 144 м одним куском маю на залишку. Обміняю на ГРН. Яка актуальна ціна? Контакти скину у ПП по запиту. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Green3530 Опубліковано: 2 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 вересня 2015 Непонятно. Мурава втюхивает трубу с которой потом все бегают и продают?) Секта гербалайфа?Ариэля?Купи у меня на 10% дешевле от рыночной цены и продай? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 14 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2015 Green3530, Ну, я брав 1500 метрів лишилось пару дрібних кусочків і 144 метри одним куском. Що не так? Трубу продають не метрами а бухтами, у бухті 500м от і залишилось чуток... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Непонятно. Мурава втюхивает трубу с которой потом все бегают и продают?) І продати не можуть :D Типу, АП. Люди, купіть собі труби, бо мені на плитку не вистачає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jenkins Опубліковано: 6 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2015 Почем продаете? И где находится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2015 jenkins, відписав у ПП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 26 січня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2016 Моя труба найшла власника Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз