УФС Опубліковано: 8 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 травня 2015 Продам перепелиный помет. Цена - 10 грн. мешок (25 кг с под комбикорма, влазит больше-по весу). Самовывоз из с.Глевахи (не доезжая до переезда со стороны Киева). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2015 Для садоводов и огородников. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 травня 2015 сегодня удобряла гранулированным куриным, амбре-с из-з под перепелов также пахнет ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 19 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 травня 2015 Продам перепелиный помет. Цена - 10 грн. мешок (25 кг с под комбикорма, влазит больше-по весу). Самовывоз из с.Глевахи (не доезжая до переезда со стороны Киева). А можна якось із Вами зв'язатися телефоном? Цікавить Ваша пропозиція. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 20 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2015 сегодня удобряла гранулированным куриным, амбре-с из-з под перепелов также пахнет ? ну г... пахнет как ему и положено) не фиалками ж ему пахнуть))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 20 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2015 ну г... пахнет как ему и положено) не фиалками ж ему пахнуть))) дык это понятно:D ну не скажите, степень, насыщенность и букет у разного гуано разный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 20 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2015 дык это понятно:D ну не скажите, степень, насыщенность и букет у разного гуано разный думаю больше в данном случае влажность скажется, чем суше "продукт", тем менее забористый запах) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
УФС Опубліковано: 25 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Телефон для связи 093-810-44-03 или 067-777-58-91 Дима. С 29.05 по 1.06 я в отъезде на звонки смогу ответить со 2.06. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Телефон для связи 093-810-44-03 или 067-777-58-91 Дима. С 29.05 по 1.06 я в отъезде на звонки смогу ответить со 2.06. На скільки мішків можна розраховувати? Хочу заправити ями для винограду. А там по 5-10 відер перегною рекомендують, щоправда коров'ячого. Перепелиного, думаю, можна менше. А кущів у мене, наразі близько 25. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Курячим (перепелиним) ями не заправляють - згорить все. Він лише для настоювання та поливу (розведеним). Добавлено через 47 секунд перегною рекомендують помет - це не перегній Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Курячим (перепелиним) ями не заправляють - згорить все. Він лише для настоювання та поливу (розведеним). Добавлено через 47 секунд помет - це не перегній Ну оскільки корені винограду не в перший рік доберуться до рівня заправки, маю надію, що цей "помет" вже буде придатним для споживання рослинами. Чи не буде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Чи не буде? Не буде . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Не буде . Халепа. Буду радитись із виноградарями, чим ще можна перегній замінити - дефіцит, блін. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 Халепа. Буду радитись із виноградарями, чим ще можна перегній замінити - дефіцит, блін. Під'їдьте на Лісову - там все є 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз