moscow Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 Анекдот 2013 року з іншого форуму... Йде війна … перестрілка. З одного боку укрїнці, з іншого – москалі … Раптом з української сторони доноситься: “Ванька!” З іншого боку висовується мужик “что?” Постріл, труп … Знову з української сторони: “Василий!” - Что? … постріл, труп .. Раптом – з протлежної сторони доноситься – “Микола!” .. – І тиша … З української сторони – “Хто кричав Микола?” З протилежної – “Я!” .. постріл, труп … 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Таракока Опубліковано: 4 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2015 З української сторони – “Хто кричав Микола?” З протилежної – “Я!” .. постріл, труп … БоянЪ! Этому анеку по крайней мере 44 года.Я его слышал от еврейских детей во время очередной арабо-израильской войны в 67 году. Тока фигурировали в нем евреи и арабы. Евреи отстреливали тупых арабов. Может был он и раньше,но до 67 года у меня не было знакомых евреев вообще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zoook Опубліковано: 22 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2016 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shulz Опубліковано: 23 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2016 Прапорщик орет на солдат: -Если кто дурак и ничего не запоминает,что я говорю, пусть записывает!! Лично я всегда все записываю когда мне говорит комбат. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
y29 Опубліковано: 28 квітня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2016 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз