FOFIKK Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 копаю котолован в Буче. пошел хороший овражный песок(обьем около 1500 м3) продампо разумной цене с моей погрузкой. могу не дорого организовать доставку в Киев и область 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МКМ Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 Какая цена с погрузкой в КАМАЗ и какая цена если Ваша доставка в Дмитровку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aidback Опубліковано: 29 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 Какая цена с погрузкой в КАМАЗ и какая цена если Ваша доставка в Дмитровку? тоже интересно цена за камаз или с доставкой в с.Белогородка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mspacer Опубліковано: 29 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 интересует 30т в хатяновку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
room155 Опубліковано: 29 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 и мне прикиньте 30 т. в с.Барахты.. будет ли целесообразно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 29 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 Какая цена с погрузкой в КАМАЗ и какая цена если Ваша доставка в Дмитровку? Самовывозом КАМАЗ 10 тонн 600 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vitass Опубліковано: 29 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 А сколько будет стоить с доставкой (Гостомель, Балановка): 10 т - хорошего песка ? 30 т - не кондиции (на подсыпку)? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 29 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 (змінено) тоже интересно цена за камаз или с доставкой в с.Белогородка 600 грн камаз самовывозом,гружу пока водитель не скажет стоп))) Добавлено через 5 минут и мне прикиньте 30 т. в с.Барахты.. будет ли целесообразно целесообразнсти не вижу.3500 грн 30 тонн Змінено 29 квітня 2015 користувачем FOFIKK Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МКМ Опубліковано: 30 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 квітня 2015 а как связаться с Вами? а глины много в песке? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 3 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 травня 2015 копаю котолован в Буче. пошел хороший овражный песок(обьем около 1500 м3) продампо разумной цене с моей погрузкой. могу не дорого организовать доставку в Киев и область Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2015 копаю котолован в Буче. пошел хороший овражный песок(обьем около 1000 м3) продампо разумной цене с моей погрузкой. могу не дорого организовать доставку в Киев и область Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 17 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 травня 2015 копаю котолован в Буче. пошел хороший овражный песок(обьем около 700 м3) продампо разумной цене с моей погрузкой. могу не дорого организовать доставку в Киев и область Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 17 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2015 Добрый день! Мне овражный песок на Ворзель интересует! С доставкой на Ворзель СТ Ясная поляна сколько будет стоить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
xataridna Опубліковано: 21 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2015 спасибо за песок! заказал машину, на взгляд тонн 10-12! за 600 грн бомба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mils Опубліковано: 21 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 травня 2015 А сколько с доставкой в Калиновку Макаровского р-на будет 10-12 тонн? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 22 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 22 травня 2015 А сколько с доставкой в Калиновку Макаровского р-на будет 10-12 тонн? 45 км от меня к Вам. Могу завезти за 1000 грн 10-12 тонн. Вам выгодней будет взять машинку 25-30 тонн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yatsenkobud Опубліковано: 22 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2015 В Гореничи надо 10т. Наберите... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alaing Опубліковано: 22 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 травня 2015 Здравствуйте, интересует машина песка (10-12 т) в Немешаево (территориально около СТ Ясная Поляна). Сколько будет стоить? На когда возможна доставка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mils Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 45 км от меня к Вам. Могу завезти за 1000 грн 10-12 тонн. Вам выгодней будет взять машинку 25-30 тонн Киньте свои контакты в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shurik_vas Опубліковано: 25 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 травня 2015 спасибо за песок! заказал машину, сегодня уже на участке. Песок отличный как и обещали овражный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yatsenkobud Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 Владимир! Наберите пожалуйста, а то Ваши контакты е могу найти... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxLyt Опубліковано: 26 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2015 Добрый день! Интересует стоимость песка с доставкой 10-12 т в Пороскотень. Где-то 20 км от Бучи. Заранее спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 28 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 травня 2015 Добрый день! Интересует стоимость песка с доставкой 10-12 т в Пороскотень. Где-то 20 км от Бучи. Заранее спасибо! ответил в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
osadchiy Опубліковано: 29 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 травня 2015 копаю котолован в Буче. пошел хороший овражный песок(обьем около 1500 м3) продампо разумной цене с моей погрузкой. могу не дорого организовать доставку в Киев и область А самовывозом можно? Где в буче находитесь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
FOFIKK Опубліковано: 1 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня 2015 Есть песок овражный с котлована...так же супесь на подсыпку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз