Sergei_ Опубліковано: 27 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 квітня 2015 В новострой мучаюсь сомнениями, что удобней, практичней ну и экономичней само собой. Проточный водонагреватель или бойлер, за и против. Может кто уже вёл такую полемику. Поделитесь, плиз, выводами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 Может кто уже вёл такую полемику. Поделитесь, плиз, выводами. Не буду делиться, уже все сказано и пересказано стопятьсот раз. Лучше бойлер. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 А сколько у Вас на входе? Проточник с нормальным расходом будет 3 фазный и от 12-15 киловатт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergei_ Опубліковано: 28 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 А сколько у Вас на входе? Проточник с нормальным расходом будет 3 фазный и от 12-15 киловатт. Точно не знаю сколько в квартиры заводят, наверное до 8квт. и фаз по моему 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 Не будет у вас 3 фазы в квартире, а на 220 проточник это капающая слеза из крана. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 28 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 квітня 2015 Точно не знаю сколько в квартиры заводят, наверное до 8квт. и фаз по моему 1 Тогда бойлер, другого просто не получится. У меня в квартире 3-и фазы и автомат на 50 А, в итоге повесил бойлер и забыл. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз