oam Опубліковано: 23 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2015 у кого есть остаток или может отрезать от рулона 25 квадратов или около того??? Плотность 150-200. Или где на отрез продают Святошин-Академ? Пока только рулонами нашел. Срочно, до субботы надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
неблондинка Опубліковано: 23 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2015 у кого есть остаток или может отрезать от рулона 25 квадратов или около того??? Плотность 150-200. Или где на отрез продают Святошин-Академ? Пока только рулонами нашел. Срочно, до субботы надо. Колю Крышника найдите тут на форуме, у него бывает. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmas Опубліковано: 23 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2015 могу предложить, но есть одно но, характеристики мне не известны. могу завтра в Киев привезти на показ кусочек. 095 девять 35 05 08 Дмитрий 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
oam Опубліковано: 24 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2015 могу предложить, куплено у Дмитрия, спасибо. вопрос закрыт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МКМ Опубліковано: 24 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2015 Жду ответа Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slavku Опубліковано: 24 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2015 Тоже интересуюсь геотекстилем (плотность не ниже 200). Необходимо примерно 250 кв. метров. Если у кого есть предложения, рассмотрю. Теоретически можно использовать и б/у (если вообще такое имеется). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз