хорь Опубліковано: 17 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2016 Реальная кухня в квартире после перепланировки (сразу после приобретения в новострое Киева), обустроеная на балконе. Идея и реализация для себя нашего партнера дизайнера Алексея П. [ATTACH]434193[/ATTACH] [ATTACH]434194[/ATTACH] [ATTACH]434195[/ATTACH] [ATTACH]434196[/ATTACH] [ATTACH]434198[/ATTACH] [ATTACH]434199[/ATTACH] Выглядит круто, единственный вопрос, как согласовывали перепланировку? Ведь мокрую зону нельзя ж вроде переносить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anton_kk Опубліковано: 22 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2016 себе в сауну сделал такую... место было очень мало, а живем мы пока там, поэтому всё функционально 16 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 22 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2016 себе в сауну сделал такую... место было очень мало, а живем мы пока там, поэтому всё функциональноздоровО а что за фасады ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 22 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2016 судя по фасаду под духовкой высоту вы сделали выше обычного 720мм хорошая кухня получилась Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 23 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2016 себе в сауну сделал такую... место было очень мало, а живем мы пока там, поэтому всё функционально классная! ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anton_kk Опубліковано: 23 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 23 серпня 2016 здоровО а что за фасады ? Cleaf, название не помню. Скажу так: нижний фасад цвет/фактура - есть за что платить, верхний фасад цвет/фактура - платить не за что, т.к. фактуры и объема не видно П.С. фасады Cleaf, типа дорогое итальянское ДСП, фишка в том, что они объемные, можно пощупать фактуру, а не как в обычном ДСП 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdch Опубліковано: 27 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 Кухня в квартире у деток. Как планировали ,так в принципе и получилось. Началось все с кафеля на рабочую стенку "картины счастья " Гапчинской. 22 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 27 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 Кухня-картинка !!! Огромное отдельное спасибо за Гапчинскую 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdch Опубліковано: 27 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2016 (змінено) Кухня-картинка !!! Огромное отдельное спасибо за Гапчинскую Хлбушек с салом ,моя любимая это у нас на кухне, в центре (жена вышивала) Нам очень до души работы Гапчинской,от них сплошной позитив. Змінено 27 серпня 2016 користувачем vdch 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість dimazolotov Опубліковано: 15 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2016 М.да. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zeland Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Кухня в квартире у деток. Как планировали ,так в принципе и получилось. Началось все с кафеля на рабочую стенку "картины счастья " Гапчинской. очень красиво! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexisZ1 Опубліковано: 16 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2016 Очень красивая планировка кухни, интересная идея с рисунками Гапчинской) Моя нуждается в ремонте и в обновлении, стыдно даже фото выкладывать( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yutxaus Опубліковано: 17 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2016 Пока что проект. Оцените новую работу от Zoom Design: Важко переоцінити значення візуалізації у розробці проекту. Рендер дає можливість побачити кінцевий результат, а також допомагає прийняти остаточне рішення у разі вагань замовника. Об'єкт: Житловий будинок... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 17 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2016 Пока что проект. Оцените новую работу от Zoom Design: ] Тут видно как минимум 3 варианта развития кухонной зоны ,2 цветовых решения лестницы,а цвет стола и ножек стульев просится белый. Хозяевам выбирать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Музей Опубліковано: 18 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2016 Пока что проект. Оцените новую работу от Zoom Design: Важко переоцінити значення візуалізації у розробці проекту. Рендер дає можливість побачити кінцевий результат, а також допомагає прийняти остаточне рішення у разі вагань замовника. Об'єкт: Житловий будинок... [ATTACH]527987[/ATTACH] [ATTACH]527988[/ATTACH] [ATTACH]527989[/ATTACH] [ATTACH]527990[/ATTACH] [ATTACH]527991[/ATTACH] На мой взгляд, на первом фото всё получилось. Остальные на уровне аматоров. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыська Опубліковано: 22 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 22 вересня 2016 Vdch Красивый у Вас кирпичик, это гипсовый окрашенный, или покупали в цвете? Выглядит натурально! Добавлено через 5 минут себе в сауну сделал такую... место было очень мало, а живем мы пока там, поэтому всё функционально Нижние фасады прикольные! А фартук бомба, это скинали? Тематика прикольная. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdch Опубліковано: 24 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2016 Vdch Красивый у Вас кирпичик, это гипсовый окрашенный, или покупали в цвете? Выглядит натурально! Кирпичик в цвете, за 10 лет абсолютно не поменялся. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыська Опубліковано: 24 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2016 Vdch Красивый у Вас кирпичик, это гипсовый окрашенный, или покупали в цвете? Выглядит натурально! Кирпичик в цвете, за 10 лет абсолютно не поменялся. Это гипсовая плитка окрашенная, клинкерная плитка или кирпич ручной формовки, думаю как такое сделать, из чего именно? Покрывали чем то особым, уже мыли? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vdch Опубліковано: 26 вересня 2016 Поділитись Опубліковано: 26 вересня 2016 Это гипсовая плитка окрашенная, клинкерная плитка или кирпич ручной формовки, думаю как такое сделать, из чего именно? Покрывали чем то особым, уже мыли? Ничем не покрывал,только пылесосим. Просто очень качественный ну и дорогой, не знаю сколько сейчас, тогда брал около 30 евро за квадрат. m2dekor.com.ua/?id=115#cont 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunnira Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Протягом досить довгого часу читаю цікаві для мене теми і вдячна форумчанам, що ділються своїм досвідом, тож вирішила поділится своїм. Досвід будування та планування меблів у мене невеликий, перший будинок та, можна сказати перша свідомо розпланована кухня. 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Протягом досить довгого часу читаю цікаві для мене теми і вдячна форумчанам, що ділються своїм досвідом, тож вирішила поділится своїм. Досвід будування та планування меблів у мене невеликий, перший будинок та, можна сказати перша свідомо розпланована кухня. дякую за фото, гарна дуже сподобався ряд верхніх шафок с віконцями !!!...а чому не зробили вбудований холодильник ? я зараз намагаюсь знайти відповідь на питання-як мені оформити цього крижаного товариша 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рыська Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Протягом досить довгого часу читаю цікаві для мене теми і вдячна форумчанам, що ділються своїм досвідом, тож вирішила поділится своїм. Досвід будування та планування меблів у мене невеликий, перший будинок та, можна сказати перша свідомо розпланована кухня. Ой, какая красивая кухня:good:, я как раз планирую такую ( похожую). Подскажите а какая высота и ширина верхних ящиков и надстройки, а то я боюсь не угадать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunnira Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 дякую за фото, гарна дуже сподобався ряд верхніх шафок с віконцями !!!...а чому не зробили вбудований холодильник ? я зараз намагаюсь знайти відповідь на питання-як мені оформити цього крижаного товариша вбудований холодильник - так, мені теж не зовсім подобається, як воно вийшло в мене, але ж якщо вбудовувати, то воно впливає на загальну вартість кухні, і, що для мене суттєвіше, об'єм (літраж) його менше. Та й вибір холодильників двохметрових був не вельми який, тому зробили так. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 Протягом досить довгого часу читаю цікаві для мене теми і вдячна форумчанам, що ділються своїм досвідом, тож вирішила поділится своїм. Витяжка над плитою? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sunnira Опубліковано: 30 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2016 (змінено) Ой, какая красивая кухня:good:, я как раз планирую такую ( похожую). Подскажите а какая высота и ширина верхних ящиков и надстройки, а то я боюсь не угадать? Ширина каждого шкафчика 86 см, высота под багет, точнее пока не скажу. Добавлено через 1 минуту Витяжка над плитою? так, над плитою. Змінено 30 жовтня 2016 користувачем sunnira 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз