Ivan22 Опубліковано: 23 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2015 Шановні постачальники, потрібні двері з вітальні на відкриту веранду, отвір 2100х2200(висота). Вимоги: максимальна площа прозорості, максимально теплий склопакет. Що стосується профілю, готовий розглянути і дерево, і металопласт (з ламінацією під дерево з зовнішньої сторони). Думаю встановити двері-гармошку з трьох частин, щоб можна було і повністю відчиняти влітку, і виходити через крайню третину, якщо треба вийти в холодну пору, приклади: www.houzz.com/photos/4816355/Traditional-Patio-traditional-patio-san-francisco www.houzz.com/photos/989608/eco-historical-Victorian-Update-contemporary-bedroom-san-francisco www.houzz.com/photos/900527/Garage-renovated-for-family-play-traditional-patio-seattle Чи вони будуть відкриватися всередину, чи назовні - покия що не думав, але хотілося б без порогу, бо я хочу щоб веранда і вітальня мали однаковий рівень підлоги. Якщо маєте що запропонувати - надсилайте будь ласка в приват або на пошту ilyr@ua.fm Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз