А.Р.Бородач Опубліковано: 20 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 квітня 2015 Доброго дня суток, господа. Интересует список фазонезависимых газовых котлов, в инструкции к котлу конечно-же такого не пишут, а порой интересно знать. У меня Ferroli Domiproject F24 (Honeywell DBM01) - фазонезависимый. Кто знает, какие еще модели отличаются данным свойством? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 21 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 квітня 2015 Это типа вилку нельзя переворачивать? Сейчас практически все котлы можно как угодно включать в сеть. Добавлено через 2 минуты в инструкции к котлу конечно-же такого не пишутПочему, пишут: стр 19 www.riello.su/products/img/novella%2024-71.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
А.Р.Бородач Опубліковано: 23 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2015 Это типа вилку нельзя переворачивать? Нет, я имел ввиду нетребовательных к сквозному нулю. Далеко не все котлы работают от ИБП без бубна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
APS_UPS Опубліковано: 25 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2015 Нет, я имел ввиду нетребовательных к сквозному нулю. Далеко не все котлы работают от ИБП без бубна. Котел подбирать по принципу возможности работы с ИБП? Может все же использовать правильный ИБП и не бить в бубен? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 26 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2015 будерус уже 13 лет отработал через разделительный трансформатор 380\220, ноля как такового нет, два полюса изолированы. после трансформатора и перед котлом установлен АПС смарт УПС 1000. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 26 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2015 Нет, я имел ввиду нетребовательных к сквозному нулю. Далеко не все котлы работают от ИБП без бубна. 0 или "земля"? Это как то разные вещи... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
А.Р.Бородач Опубліковано: 29 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 29 квітня 2015 Котел подбирать по принципу возможности работы с ИБП?Как один из параметров, почему бы и нет? 0 или "земля"? Это как то разные вещи... Если я скажу "Котел который не использует PE для работы, как и все остальные приборы", это снимет дополнительные вопросы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 3 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 травня 2015 Сейчас практически все котлы можно как угодно включать в сеть. забавно, я например не знал, проблемы с переворачиванием вилки много раз наблюдал.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Imax Опубліковано: 7 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 травня 2015 Viessmann Bosch Wolf Solly Termal 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
А.Р.Бородач Опубліковано: 13 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 травня 2015 Это все модели этих производителей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Imax Опубліковано: 18 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2015 Последние модели с какими приходилось работать 2 года. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 22 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 липня 2015 Проблема нуля вирішується просто - розділюючий трансформатор + заземлення. (часто проявляється періодичними помилками детекції полу'я на старих мережах з розводкою трикутником) Проблема роботи з УПСом - в апроксимації синуса. В ідеалі - любий УПС з синусом на виході (серія Смарт АРС). Деякі котли можуть працювати на апроксимованому синусі, проте це не варто робити... Перегрівається трансформатор і помпа. УПС перевантажений, Заряду АКБ хватає на третину можливого ресурсу в перерахунку на чистий синус. Окрема тема - робота від генератора. Питання заземлення вирішується простим заземленням одного виходу з гєни. Є котли, які контролюють багато параметрів мережі. ВТЧ частоту. такі котли далеко не з кожним генератором працюють. Стикався з таким... Варіантів з генератором три: - інверторний генератор (дорого) - УПС подвійного перетворення (дорого) - інший котел Коли ставлю подібні питання сервісантам - як правило відповідають якусь єрунду або зізнаються що не в курсі... Щоб не переплачувати за інверторний генератор, перед покупкою звичайного, позичте в когось подібний і перевірте працездатність на свому котлі! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз