Alex_AS Опубліковано: 23 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 23 червня 2009 Подскажите где купить шлакоблок стеновой для кладки стены наружной.нужно 370шт с доставкой, раен фрунзенского. Пока нашел по 6грн с доставкой,но хотелось бы дешевле Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 24 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 24 червня 2009 на город дп уа твоя тема? я там отписался, есть по 4 грн + доставка.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_AS Опубліковано: 24 червня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 24 червня 2009 Да.видел.спасибо.телефона ихнего нет случайно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_AS Опубліковано: 4 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2009 Поехал я туда в тупик 4го трамвая лазил часа 2 и ненашол вобще шлакоблока никакова,если можна скажите где еще есть или как туда пройти? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 7 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2009 сегодня вечером напишу тел тех товарищей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Степаныч Опубліковано: 7 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2009 сейчас очень мало фирм делает шлакоблок из граншлака,в основном из гранотсева,он холодный.Мы брали на цементном заводе,возле стана-550.Своей машиной,один раз даже высыпали и все нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex_AS Опубліковано: 8 липня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2009 Уже купил,по 4грн, у себя рядом на ул.Береговоая если кому надо 8056-7973637,шлакоблок нормальный кучи держитса нормально,в руках не сыпитса вер 1шт 18кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tomik Опубліковано: 8 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2009 а то что я объяву видел сорвали... поэтому не отписался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз