AndyAntonov Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Это значит падает существенно ниже нормы. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Это значит падает существенно ниже нормы. вот поэтому и купила стаб:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 вот поэтому и купила стаб а я вот поэтому и купила нашу отечественную Гретту с традиционными блинами:D:D:D. индукция - она хороша. но я побоялась как обслуживании будет. и эти перепады. стабилизатор у меня сгорел. пока живу без него. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Китайские одноконфорочные индукции плевали на перепады. ;) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Это значит падает существенно ниже нормы. в мене інша проблема, відсікач Новатек налаштований на верхню межу 260В і то вимикає, буває більше напруга, мені пояснили що це через те що є перекос по кабелях, від трансформатора до багатоповерхівки з 3 кабелів живі лише 2, і там на одному може бути 60А на іншому біля 200А і через це така різниця в напрузі. а чи це так хтозна.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 5 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2018 Такое может быть. Обычно это следствие горелого ноля в доме. Пусть поднимают жопу и разбираются. Если ноль на вводе в дом исправен — такого не будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 а я вот поэтому и купила нашу отечественную Гретту с традиционными блинами:D:D:D. индукция - она хороша. но я побоялась как обслуживании будет. и эти перепады. стабилизатор у меня сгорел. пока живу без него. Не-еее! Никаких больше блинов! Блины - это ужас-ужасный! Только индукция! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Такое может быть. Обычно это следствие горелого ноля в доме. Пусть поднимают жопу и разбираются. Если ноль на вводе в дом исправен — такого не будет. коли нуль відгорів то було поза 300 зараз як 220 так і 260+ змінюється туди сюди.. хотів стаб купити еталон 14кВт але ціна... поза 20 тис... Добавлено через 2 минуты Не-еее! Никаких больше блинов! Блины - это ужас-ужасный! Только индукция! в мене перед індукцією були HiLight , також є з чим порівняти, також дружина інколи буває на газовій поверхні гріє коли в батьків вдома, то каже що на газі воно не то.. індукція краще, та й нема тієї кіптяви, скоріше і т.д... думаю якщо був вибір в квартирі/будинку наділі газ чи індукція, вибрали б індукція якщо б ввідна потужність по електриці дозволяла 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 еталон 14кВтГм, зачем такой перфекционизм? Ампера вполне достаточно, а ценник куда гуманней. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 хотів стаб купити еталон 14кВт але ціна... поза 20 тис... вони вже зняти з виробництва Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Гм, зачем такой перфекционизм? Ампера вполне достаточно, а ценник куда гуманней. Я вот такой взяла instrum.zp.ua/p58340625-stabilizator-napryazheniya-modul.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 грудня 2018 Автор Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Не-еее! Никаких больше блинов! Блины - это ужас-ужасный! Только индукция! у меня до этого была блинная двухконфорочная. так против нее Греттуся - шикарна! у меня еще не прошла вся эволюция:D:D:D. после Гретты может и индукция будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Блины - это ужас-ужасный! Только индукция!Я плиту с ТЭНами за последний год включал только под соковаркой. Она алюминиевая и для сабжей «непосуда». Ну, ещё жена блины пекла на алюминиевой сковородке. Чугунявая тяжёлая. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Я плиту с ТЭНами за последний год включал только под соковаркой. Она алюминиевая и для сабжей «непосуда». Ну, ещё жена блины пекла на алюминиевой сковородке. Чугунявая тяжёлая. А свою уже отдала и забыла как страшный сон!:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 7 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2018 Гм, зачем такой перфекционизм? Ампера вполне достаточно, а ценник куда гуманней. там еталон безступінчастий та й бачив як вживу працює, тримав 3 майнінг ферми (22 * 1080Ті) коли на вході 160 на виході 220 так читав що припинили виробництво цих стабів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2018 там еталон безступінчастий та й бачив як вживу працює, тримав 3 майнінг ферми (22 * 1080Ті) коли на вході 160 на виході 220 так читав що припинили виробництво цих стабів. А я свой вчера подключила. Теперь я знаю какой писец с подачей! Как американские горки! Стаб справляется успешно! Добавлено через 8 минут кстати, а кто чем чистит индукционные плиты ? Я купила жидкость от Electrolux...чистит хорошо, но цена негуманная Вчера прошло испытание средства Домол и шкребочка. Все отчистилось на ура!www.watsons.ua/wtcua/dim/pribirannya/zasib-dlya-chishennya-duhovok-ta-griliv-domol-/p/BP_852157 www.watsons.ua/uk/wtcua/dim/aksesuari-dlya-pribirannya/ganchirki-servetki-gubki/shkrebok-dlya-varochnih-poverhon-domol/p/BP_1000865 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 10 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2018 Вчера прошло испытание средства Домол и шкребочкаБамашка сверху — и ничего чистить не надо. Грязная бамашка просто меняется на новую. Под сковородкой может чернеть, под кастрюлей практически никогда. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2018 Бамашка сверху — и ничего чистить не надо. Грязная бамашка просто меняется на новую. Под сковородкой может чернеть, под кастрюлей практически никогда. А не загорится? Или пергаментную надо? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 10 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2018 Я обычную использую не первый год. Ни разу не загорелась. У индукции ведь прикол в том, что греется дно посудины (и частично стенки, если посудина небольшая), и сама плита уже от посудины и нагревается. Как у микроволновки — греется само содержимое, а посудина уже от него. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 10 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 грудня 2018 Я обычную использую не первый год. газетку на всю плиту?:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 11 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 грудня 2018 газетку на всю плиту?Они у меня одноконфорочные. :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 А є індукціонні плити з трьохфазним підключенням? А то в описах якось так все розмито, а там де є інформація, то макс. підключення на дві фази. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Savrik Опубліковано: 12 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 грудня 2018 Только не две фазы, а одна + заземление Не видел индукционных плит даже в режиме boost больше 3кВт.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 13 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2018 Только не две фазы, а одна + заземление Не видел индукционных плит даже в режиме boost больше 3кВт.. Ні, на дві фази точно бачив. З можливістю підключитина одну фазу за допомогою перемичок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
readt Опубліковано: 13 грудня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 грудня 2018 Я теж шукав на три фази, але виявилось, що комфорки живляться від 220В, а підводиться дві фази і "нуль" для зменшення навантаження на одну фазу. Ліва сторона плити живиться від однієї фази, а права від іншої. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз