constanta Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Продам водонагреватель (бойлер-титан)...на дровах..угле...и т.п. Точно такой же как www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=171939&highlight=%F2%E8%F2%E0%ED Топка отдельно, чугунная... Цвет типа коричнево-красный... не использовался... Доставка по Киеву обсуждается... Цена 2000 грн. Торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmi3yk Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Попробую я забронировать, хотелось бы сначала увидеть воочию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
constanta Опубліковано: 1 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Посмотреть можно в любой день вечером, или субота, воскресенье в Хотяновке Вышгородский р-н. Фото добавляю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmi3yk Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Сбросте мне Ваш тел я в субботу по стараюсь подъехать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
constanta Опубліковано: 5 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2015 Актуально. Водонагреватель (бойлер-титан)...на дровах..угле... Чугунная топка+нагревательный бак... Торг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
constanta Опубліковано: 13 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2015 Бойлер-титан на твердом топливе. На дачу, или временно на стройку.... 1700 грн. Торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gedeonovich Опубліковано: 5 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 травня 2015 учитывая начавшееся тотальное отключение Киева от горячего водоснабжения и цены на электричество, жалею что я живу не на последнем этаже, чтоб установить себе дома твердотопливный нагреватель. ап Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз