TanyaTerizo Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Есть две клетки б/у , одна поменьше , вторая побольше! Держали декоративного кролика ! Позже сфотографирую ....( Если кому то действительно нужна клетка) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lawyer Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Есть две клетки б/у , одна поменьше , вторая побольше! Держали декоративного кролика ! Позже сфотографирую ....( Если кому то действительно нужна клетка) а для хомяка подойдет? бронь на одну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 30 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 та что по меньше, подойдет! даже поилочка и мел остался! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Интересует кроличья клетка: дно гладкое или рефленое? Размеры? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 30 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Интересует кроличья клетка: дно гладкое или рефленое? Размеры? Дно гладкое, вечером по меряю и сфоткаю, и выложу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lawyer Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 та что по меньше, подойдет! даже поилочка и мел остался! жду фото и информацию где забирать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lawyer Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 ауууууууууууууууууууу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 если можно напишите мне свой телефон, я вам ММС или по вайберу фотку перешлю! забирать на Оболоне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Paloma Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Добрый день. Можно фото клеточки побольше? Заберем, если поместятся голуби, это для папы-голубятника) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 1 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Добрый день. Можно фото клеточки побольше? Заберем, если поместятся голуби, это для папы-голубятника) Для голубей,я думаю будет маловата! напишите в личку телефон, я фото зброшу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Дно гладкое Спасибо. Тогда не претендую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SERIY-N Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Могу забрать на оболони клетку для кролика, если не отдали еще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lawyer Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Я пас спасибо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 2 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 квітня 2015 Могу забрать на оболони клетку для кролика, если не отдали еще Еще не отдали ! Забирайте! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 8 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 клетки забрали !!!SERIY-N Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз