manutsch Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Характеристики: 17 "WXGA + CrystalBrite / Cel M530 (1,87 ГГц) / 2Gb / 60GB / FM / Lan / Wi-Fi / Camera / 3,7 kg Екран17 "(1440x900) WXGA + ПроцессорIntel Celeron M 530 (1,87 ГГц) Обсяг оперативної пам'яті 2 ГБ Тип оперативної памяті DDR2 Графічний адаптерIntel UMA Обсяг накопітеля 60 ГБ Мережеві адаптериWi-Fi (802.11a / B / G) Додаткові возможності 0.3 MegaPix веб-камера Любые фото по запросу. Аккумулятор не держит Цена 3 350 грн Торг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Цена 3 350 грн Торг Делите пополам, может продастся. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Делите пополам, может продастся. а откуда такое ценообразование? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 а откуда такое ценообразование? Из моей подписи Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Из моей подписи Можно ссылочки на аналогичные ноутбуки...с ценами?спс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Слава Щ. Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Можно ссылочки на аналогичные ноутбуки...с ценами?спс Некогда мне Вам ссылочки искать, по Сландо пошукайте, просто могу предложить за такие деньги как Вы просите, ноутбук на две головы лучше: двухъядерный проц, 4 Гига оперативки DDR3, 500 Гиг винт, аккум держит полтора часа и еще дам на него полгода гарантии. Вообщем просите две, если дадут то супер, он даже на детали никому не нужен. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Некогда мне Вам ссылочки искать, по Сландо пошукайте, просто могу предложить за такие деньги как Вы просите, ноутбук на две головы лучше: двухъядерный проц, 4 Гига оперативки DDR3, 500 Гиг винт, аккум держит полтора часа и еще дам на него полгода гарантии. Вообщем просите две, если дадут то супер, он даже на детали никому не нужен. За 2 000 грн даже с моими характеристика на сландо вроде как нет........ п.с.да не..... Ваш столько не стоит....просите 2 200 - если дадут - то супер......а вообщето нет времени обьяснять по чему.....кому он нужен ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз