SAN-SANIHC Опубліковано: 28 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2015 Приму в дар или куплю за не дорого детский велосипед для ребенка 4,5 года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 29 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2015 Приму в дар или куплю за не дорого детский велосипед для ребенка 4,5 года Гляньте тут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MLV Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Також подивіться чи напишіть до спільнот: kid-sekond-ua.livejournal.com/ і otdam-darom-ua.livejournal.com/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 30 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 Приму в дар или куплю за не дорого детский велосипед для ребенка 4,5 года У нас есть. Самим передавали по наследству, поэтому вид у него не совсем презентабельный. Могу сфоткать, но не раньше завтрашнего вечера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN-SANIHC Опубліковано: 30 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 березня 2015 У нас есть. Самим передавали по наследству, поэтому вид у него не совсем презентабельный. Могу сфоткать, но не раньше завтрашнего вечера. Ok! Жду фото Если подойдет где и когда можно забрать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Если подойдет - как-то договоримся о передаче.А может в Вашу сторону кто-то из форумчан будет ехать и захватит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN-SANIHC Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Если подойдет - как-то договоримся о передаче.А может в Вашу сторону кто-то из форумчан будет ехать и захватит. Ок!:flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Irbis Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 SAN-SANIHC, мне очень жаль - наш велосипед муж отдал еще осенью коллеге, у которого трое детей. Я оказалась не в курсе. Простите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SAN-SANIHC Опубліковано: 1 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 SAN-SANIHC, мне очень жаль - наш велосипед муж отдал еще осенью коллеге, у которого трое детей. Я оказалась не в курсе. Простите Не страшно будем искать дальше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Владимир В. Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Не страшно будем искать дальше А самокат не подойдёт ... ? Внук с 4х лет катался ... года три, вырос, так и стит самокатик, немножко поржавел, но рабочий ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз