AndyAntonov Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 Нагадаю ще про два світильникаА настінні світильники, щоб світло спрямовували не до стелі, а вниз, є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 3 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 заберу тот,что без узо за 150грн За 150 грн. в маг. і одного автомата не купиш, за 200грн. у мене можна купити цілий щиток. Так що 200. Добавлено через 2 минуты А настінні світильники, щоб світло спрямовували не до стелі, а вниз, є? Ні немає, на жаль. Отже, садовий інструмент, перфоратор і щиток з УЗО продані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ua-ivan Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 За 150 грн. в маг. і одного автомата не купиш, за 200грн. у мене можна купити цілий щиток. где ж такие дорогие магазины??? цены на новый 10 А автоматический выключатель в пределе 35 гривен;) и это новый украинского производства , а не ваши поюзаные китай 6 амперный:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 где ж такие дорогие магазины??? цены на новый 10 А автоматический выключатель в пределе 35 гривен;) и это новый украинского производства... простите, не могу сдержать своё любопытство, марку не подскажете? аско, промфактор, 220В, электро - ещё какие другие варианты китайских "украинских" марок? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 и это новый украинского производстваКитайского. ваши поюзаные китай 6 амперныйВБ. Поинтересуйтесь хотя б ценой GE серой серии, что ли. Это из самого дешёвого, что ещё не страшно ставить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 3 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 где ж такие дорогие магазины??? цены на новый 10 А автоматический выключатель в пределе 35 гривен;) и это новый украинского производства , а не ваши поюзаные китай 6 амперный:D Ню-ню, не напрягайтесь -щиток вже проданий. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Basilco Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 Щиток з ПЗВ ще продається ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 Що там з перфоратором? купили-ні? Якщо ні, я готовий перерахувати гроші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 3 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 Що там з перфоратором? купили-ні? Якщо ні, я готовий перерахувати гроші А самому прочитати Отже, садовий інструмент, перфоратор і щиток з УЗО продані.Також проданий і інший щиток, з недавнього залишились тільки світильники Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 3 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2015 А самому прочитати Також проданий і інший щиток, з недавнього залишились тільки світильники упс, недогледів, вибачайте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 4 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Розгрібаючи "барахлішко" знайшов ще один радянський пилосмок (?), тепер би ще знайти чоловіка, який мене питав за нього. І так пилосмок в робочому стані зі шлангами, мрія власника гаража чи майстерні - 100грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 4 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 (змінено) Готуй сани з літа, це я до того, що треба продати комплект резини на машину. Зимня резина SAVA ESKIMO S3 M+S 185/70R14 Використовувалась один сезон. Протектор видно на фото (8-9мм). За чотири - 2300грн. Змінено 4 серпня 2015 користувачем baroleks Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 4 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Готуй сани з літа, це я до того, що треба продати комплект резини на машину. Зимня резина SAVA ESKIMO S3 M+S 285/70R14 Використовувалась один сезон. Протектор видно на фото (8-9мм). За чотири - 2300грн. доброго дня. в Вашому повідомленні помилка , має бути 185 як на двох останіх фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 4 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 доброго дня. в Вашому повідомленні помилка , має бути 185 як на двох останіх фото Дякую, справив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alfa77 Опубліковано: 4 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Бронь на пылесос! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tsoy Опубліковано: 4 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Розгрібаючи "барахлішко" знайшов ще один радянський пилосмок (?), тепер би ще знайти чоловіка, який мене питав за нього. І так пилосмок в робочому стані зі шлангами, мрія власника гаража чи майстерні - 100грн. Можна мине такой? Где забирать, как с вами связаться? Цой ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alfa77 Опубліковано: 4 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2015 Цой, за мной будете! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 13 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 Добрий день всім знову. Поки не можу добратися до гаража спробую продати дещо з взуття. Взуття купляв для сина, але через різницю смаків і особливості ступні, не підійшло і тому продаю. 1. Шкіряні черевики Wrangler - чорні, добротна, м`ягка шкіра, американська класика. Взувалися 1-2 рази. Розмір 44. Ціна без торгу - 1100грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 З поверненням !!!! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 13 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 З поверненням !!!!Дякую, вітаю всіх на рідній землі. 2. Черевики British Knights - нові, не взувалися ні разу, матеріал- штучна шкіра, розмір43. Хочу - 600грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 13 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 3.Черевики Firetrap - нові,в коробці,чорні, міцна шкіра,взувалися тільки для примірки. Розмір 44.5 Ціна-1100грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 з поверненням в розділ КупиПродай :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 13 березня 2017 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 Давайте щось із інструмента:lol: Добавлено через 2 минуты Або щось із літнього взуття)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 13 березня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2017 Або щось із літнього взуття)) За літом знову буде зима, так що готуйте сані літом (тобто класне взуття). Інструменти трохи згодом. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 25 квітня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2017 Хто має бажання і всього лише 450 грн. може придбати портативний точильний станок 4 in one Power sharpner. В комплекті насадки для заточування ножів,ножиць,стамесок, лез до рубанків і свердл. Також в комплекті запасний точильний диск. Стан майже нового, використовувалось один-два рази, більше часу перекладалось в гаражі. відео майже такого ж, тільки мій без бура на гнучкому шнурі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз