baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 бронь за Хаграми це 4 чи 8 штук? Вже "ушли". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Галогенний вуличний ліхтар з детектором руху. Новий в коробці. 170 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Галогенний вуличний ліхтар з детектором руху. Новий в коробці. 170 грн. ну може хоч це є ? :D тоді бронь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 ну може хоч це є ? :D тоді бронь Також можете брати Hager. Все інше "ушло".Але не затягуйте з оплатою Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 циркуляційний насос (дві швидкості, три положення вентиля контролю потоку). Робочий. 250 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Отже залишився вхідний автомат. А також нагадаю, що ще залишилися чохли на смартфон і планшет, лещата столярні Rededa, трімер для кущів Atco і швейна машинка Singer (жінки не ловіть гав). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 швейна машинка Singer (жінки не ловіть гав). Дуже для мене дорого. Було б дешевше - взяла б собі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Дуже для мене дорого. Було б дешевше - взяла б собі. аукціон пропонуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Дуже для мене дорого. Було б дешевше - взяла б собі. Так це ж не Чайка, а Singer. Але гривень 50 міг би поступитися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Отже залишився вхідний автомат. А також нагадаю, що ще залишилися чохли на смартфон і планшет, лещата столярні Rededa, трімер для кущів Atco і швейна машинка Singer (жінки не ловіть гав). Жінки не ловлять гав, у жінок є таке щастя..жінки чекають , що буде щось гарне для інтер"єру/саду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Жінки не ловлять гав, у жінок є таке щастя..жінки чекають , що буде щось гарне для інтер"єру/саду "Ждите" (с) Збирав собі різні речі для оформлення будинку в стилі кантрі. Якщо мені не знадобиться, то тоді розпродам. Але малий мене "подвёрг обструкции" - каже не продавати, тим більше "все за 150 грн." Хоча місце треба в гаражі розчистити, тому дещо буду продавати.Але профінструмент і речі такого роду буду продавати в останню чергу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 циркуляционник беру, если остался данные куда платить сбросьте в личку плз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 (змінено) може комусь дуже треба контейнер для сміття, нержавійка. Б/у але стояв в офісі (не в туалеті). Використовував як контейнер для перевезення пластикового відра з маслом, щоб не роздавили при транспортировці. Розміри приб. 33 см Х 22 см , десь на 7л. - 270 грн.(торг) Змінено 31 березня 2015 користувачем baroleks Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 омати і два УЗО Merlin за все 220 грн Бронь. Звоню Зачем Вам 2 УЗО? Не жадничайте:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Opium Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Зачем Вам 2 УЗО? Не жадничайте:D. Під помідори... ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Та все равно я за Энди Антоновым не успел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 31 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Під помідори... ;) Ех, не вгадав з ціною на автомати і узо :D якщо ще знайду вже буду в "курсі":) ,забирайте вхідний автомат (для майстерні чи гаража). Майстри беремо столярні лещата Rededa - 500грн., бо самі дешеві в інеті, незрозуміло якої якості, більше 700 грн. Те ж швейною машинкою Singer. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_VoVaN_ Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 Ех, не вгадав з ціною на автомати і узо :D якщо ще знайду вже буду в "курсі":) ,забирайте вхідний автомат (для майстерні чи гаража). Майстри беремо столярні лещата Rededa - 500грн., бо самі дешеві в інеті, незрозуміло якої якості, більше 700 грн. Те ж швейною машинкою Singer. З сьогоднішнього дня,перестаю на роботу ходити,буду за темою слідкувати,а то так все пропущу:lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 З сьогоднішнього дня,перестаю на роботу ходити,буду за темою слідкувати,а то так все пропущу:lol: така само фігня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 в мене на роботі ця сторінка на окремомому моніторі виведена :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RSV Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 може комусь дуже треба контейнер для сміття, нержавійка. Б/у але стояв в офісі (не в туалеті). Використовував як контейнер для перевезення пластикового відра з маслом, щоб не роздавили при транспортировці. Розміри приб. 33 см Х 22 см , десь на 7л. - 270 грн.(торг) бронь до завтра, не хочу увечері вже турбувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rebe Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 в мене на роботі ця сторінка на окремомому моніторі виведена :D а я у лікарні, з телефона. уявіть, як у мене погризені усі лікті :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 31 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 31 березня 2015 а я у лікарні, з телефона. уявіть, як у мене погризені усі лікті :D з телефону користуватись інтернетом це ще той мазохізм (принаймі для мене) :D і що лікарі кажуть на погризені лікті? як це Вам вдалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andy_pilot Опубліковано: 1 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Доброго дня! А тестер і колонки ще є? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 1 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 квітня 2015 Доброго дня! А тестер і колонки ще є? Добрий ранок, продані. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз