hrdrive Опубліковано: 22 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 березня 2015 Порадьте по виробниках газонної трави? треба щось хороше по співвідношенню ціна якість, десь на 120 м2 газону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 24 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2015 Порадьте по виробниках газонної трави? треба щось хороше по співвідношенню ціна якість, десь на 120 м2 газону. Щось радників обмаль Мабуть через те, що Ви невдало сформулювали запитання. Більшості власників похвігу на виробників. Трава і трава. Я почекав декілька днів, тому що, з мого боку є не дуже коректним радити якихось виробників. Подивіться на сайті. Будуть пинання - звертайтесь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
magalyov.yury Опубліковано: 24 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2015 тому що, з мого боку є не дуже коректним радити якихось виробників. почему ? наоборот ваша рекомендация очень уместна а право выбора за человеком Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 24 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2015 ОК. Barenbrug (Голландия); Feldsaaten Freudenberger серии Grune Oase и GREENFIELD (Германия); PICKSEED (Канада); Jacklin Seed (США); EURO GRASS (Германия); Everris (Scotts) серия Landscaper Pro 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrdrive Опубліковано: 25 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 вибачте, справді не вдало сформував запитання. в мене така ситуація, є садова ділянка. хочу її озеленити. треба 85 м2 в затіненому місці і 30 квадратів по другу сторону хати на сонці де стоїть гойдалка і діти будуть товктися. можете конкретно порадити по різновидах і цінах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 25 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 вибачте, справді не вдало сформував запитання. в мене така ситуація, є садова ділянка. хочу її озеленити. треба 85 м2 в затіненому місці і 30 квадратів по другу сторону хати на сонці де стоїть гойдалка і діти будуть товктися. можете конкретно порадити по різновидах і цінах В личку ответить не могу, система блокирует. Если напишу здесь - забанят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrdrive Опубліковано: 25 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 незнаю в чому справа, ніби нічого не заблоковано. скиньте на емейл, я вам відправив в пп. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
panchmp Опубліковано: 25 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 незнаю в чому справа, ніби нічого не заблоковано для продавцов личка - платная а если тут ответят, то забанят за коммерческую деятельность так что ищите в гугле магазин газония и звоните туда по телефону 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 25 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 незнаю в чому справа, ніби нічого не заблоковано. скиньте на емейл, я вам відправив в пп. Відправив Вам на пошту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrdrive Опубліковано: 25 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 (змінено) а хто що чув на рахунок ось такого виробника Свитязь? www.svytjaz.com.ua/k-nasin-t.php значить пробую схилятися до виробника Feldsaaten Freudenberger GmbH Grune Oase. Змінено 25 березня 2015 користувачем hrdrive Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виктор_71 Опубліковано: 25 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2015 Купил по случаю траву Graminex Shade. Никто не сталкивался? Это будет мой первый газон, вот и волнуюсь - не ошибся ли я с выбором? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Piastr Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 ОК. Barenbrug (Голландия); Feldsaaten Freudenberger серии Grune Oase и GREENFIELD (Германия); PICKSEED (Канада); Jacklin Seed (США); EURO GRASS (Германия); Everris (Scotts) серия Landscaper Pro А на Украине совсем никто? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 Купил по случаю траву Graminex Shade. Никто не сталкивался? Это будет мой первый газон, вот и волнуюсь - не ошибся ли я с выбором? Это кажется польские семена. Я не встречал положительных отзывов о них. Добавлено через 6 минут А на Украине совсем никто? В Украине не удается вырастить качественный посевной материал. Удавалось, в лучшем случае, на 3 с плюсом... Некоторые наши компании подмешивают украинские семена в импортные смеси, чтобы сделать их дешевле и привлекательнее для бюджетных организаций. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Виктор_71 Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 Это кажется польские семена. Я не встречал положительных отзывов о них. Добавлено через 6 минут Так и есть - польские. С украинской наклейкой. А отрицательные отзывы встречали? И посоветуйте плз, есть ли смысл начинающему тренироваться на них, или есть смысл начать с проверенных? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 Газония Подскажите с этого будет толк? Уже посажено, южная сторона. Или лучше сверху еще чем то "осеменить"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 А отрицательные отзывы встречали? И посоветуйте плз, есть ли смысл начинающему тренироваться на них, или есть смысл начать с проверенных? Отрицательные отзывы слышу постоянно от посетителей магазина. Начинать нужно сразу с хороших. Тщательно подготовиться и все сделать по уму. Уж больно дорого переделывать. Добавлено через 40 минут Подскажите с этого будет толк? Уже посажено, южная сторона. Или лучше сверху еще чем то "осеменить"? Ну не верю я в в качественные семена из такой упаковки за такие деньги. Дания? Не знаю я такой датской компании. И как тут поверить, если люди даже не утруждали себя переводом состава на украинский язык. "Осеменять" сверху? Не думаю. Подождите сезон. Может я перестраховываюсь и качество газона Вас устроит. Вот если будет плохо - будем думать. А пока ждите. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 Дания? Не знаю я такой датской компании. Да упаковка стремная. https://www.google.com/search?espv=2&q=prodana+seeds&oq=prodana+seed&gs_l=serp.3.0.0i19j0i22i30i19l3.6205.8111.0.9105.12.10.0.2.2.0.138.893.0j7.7.0.msedr...0...1c.1.64.serp..3.9.887.6xyPSiyCNKg Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Газония Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 Да упаковка стремная. https://www.google.com/search?espv=2&q=prodana+seeds&oq=prodana+seed&gs_l=serp.3.0.0i19j0i22i30i19l3.6205.8111.0.9105.12.10.0.2.2.0.138.893.0j7.7.0.msedr...0...1c.1.64.serp..3.9.887.6xyPSiyCNKg Так пусть бы написали DLF Trefolium. Зачем путать следы. Вопрос... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз