Жека1 Опубліковано: 7 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 квітня 2015 Дорогие мои! Всем на этот сезон - большое спасибо! Последние саженцы сегодня уехали в Вышгород. До встречи осенью! Всех благ и Бог вам всем в помощь! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Darbud Опубліковано: 9 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2015 Евгения,большое спасибо за малинку и подарки!Упаковано с любовью) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 11 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 11 квітня 2015 Спасибо за хорошие слова! Я рада. А упаковка - это муж. Он - спец в этом деле. С праздником Вас! Всех благ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 12 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2015 До встречи осенью! Есть что из саженцев? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 14 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Ой, неожиданно... Совсем закрутилась со своими проблемами и давно не заходила на форум. Саженцев немного, но есть, так как лето было очень сухим. Сколько и каких Вам нужно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lawyer Опубліковано: 14 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2015 Можно пару крупных саженцев ежемалины приобрести? Территориально боярка. Могу ззаехать в Васильков 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 15 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 листопада 2015 Могу продать 2 шикарных почти маточных куста. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 23 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Еще актуально? Заберу в Василькове! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Да, актуально. Написала в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zuravlik Опубліковано: 23 листопада 2015 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Что-то Ваш тел. не отвечает, набирала несколько раз(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 23 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2015 Было очень приятно пообщаться. Рада, хоть и заочному, но знакомству. Всех благ! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Розочка Опубліковано: 20 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2016 Есть кусты ежемалины на продажу в этом сезоне? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 21 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2016 Здравствуйте, дорогие! Кусты будут! Ждем весну! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Серж22 Опубліковано: 23 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2016 Встаю в очередь за 5 кустами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naboka Опубліковано: 25 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2016 хочу штук 15 крупных кустов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2016 хочу штук 15 крупных кустов И я хочу кустов по-взрослее. а то опять не втоплюсь. по чем куст? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Розочка Опубліковано: 26 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2016 Хочу заказать 4-5 кустов ежемалины. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
li_sa Опубліковано: 28 лютого 2016 Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2016 Возьму 5 шт. Самовывоз. Здоровка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 28 лютого 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2016 Ой, дорогие! Спасибо за ваши сообщения! Немного подсохнет и я постараюсь произвести инвентаризацию кустов. До связи! 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nuht2007 Опубліковано: 5 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2016 и за мной 3-5 кустов. Желательно постарше. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
romandet Опубліковано: 5 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2016 и я в очереди! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2016 Жека, ажиотаж страшный за кустиками. Расскажите, вы ягодки свежие кушаете или морозите, сушите? какая урожайность с куста? сильно привередлива ежемалина? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Жека1 Опубліковано: 6 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 6 березня 2016 Доброй ночи, дорогая! Насчет ажиотажа - сама в шоке! Насчет ежемалины, то я ее, в основном, пускаю на компоты - цвет-класс! Морозить не пробовала, так как отдельной морозильной камеры не имею. Что касается сушки, то отдельно ее можно и не сушить, так как она засыхает прямо на ветке и не опадает. Так что эти веточки можно даже зимой срезать с куста и, опять-таки, в компот. А уход за ней самый обыкновенный. Поливайте периодически, если лето сухое, да и все. Совершенно нетребовательное растение. Единственный минус - колючая! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olga_EK Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Здравствуйте. Хочу приобрести 5 кустов побольше. Забронируйте для меня пожалуйста. Какая стоимость? О987І77696 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ramshteine Опубліковано: 9 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2016 Здравствуйте, также думаю прикупить такой малинки. Какая актуальная цена и когда ее высаживать лучше ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз