bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Пьет и не закусывает, зараза. А разве счетчик у Белоснежки не стоит? Счетчик выпитой соседкой энергии? Надо поставить. И счет ей, с@ке, выставлять в евро. Пора переходить на западные стандарты. :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Счетчик выпитой соседкой энергии? Надо поставить. И счет ей, с@ке, выставлять в евро. Пора переходить на западные стандарты. :D Уж лучше тогда в фунтах стерлингах. Энергия нынче дорога, особенно соседская. ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 До мене тільки дійшло, Білосніжки 30, от до чого весь час театр. Щось я деградую((((( Партизанам красно дякую, розвідка працює, а підказати охочих немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 от до чого весь час театр. :D:D ох и Тоха малой) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 :D:D ох и Тоха малой) И ни разу не воспитанный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 До мене тільки дійшло, Білосніжки 30, от до чого весь час театр. Щось я деградую((((( Партизанам красно дякую, розвідка працює, а підказати охочих немає Долго Ваша разведка, разведует. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 :D:D ох и Тоха малой) Цікаво скільки вам років Лана? можна в личку, я нікому не розповім;) Як ніяк без стосунків більше року, складно помітити невербалику... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 мне еще + 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я на стройдом випадково потрапив. Було діло так, мені щось потрібно було купити тоді, гугл вибив ссилку на форум стройдому, а телефон продавця був скритий. Прийшлось пройти реєстрацію щоб купити товар, от так я зареєструвався і досі тут. Є бажаючи поділитись історією особистою! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я на стройдом випадково потрапив. Не вибачайтесь :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 И ни разу не воспитанный на счет меня Тоха ссы побаивается коммент отпустить? :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 на счет меня Тоха ссы побаивается коммент отпустить? :D Так инстинкт самосохранения покидает человека последним Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 на счет меня Тоха ссы побаивается коммент отпустить? :D Про Вас я нічого не знаю! Бажаєте розповісти про себе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Бажаєте розповісти про себе?тут є тема: "Я хочу счастливый брак, а Вы?" там можна знайти багато від кого автобіографічні повідомлення :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 тут є тема: "Я хочу счастливый брак, а Вы?" там можна знайти багато від кого автобіографічні повідомлення :D картотеку собираете? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 то по части вэбтима ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 то по части вэбтима ) Да. Второго такого нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 тут є тема: "Я хочу счастливый брак, а Вы?" Перший раз чую. Можна ссилку? Знайшов! Я дивуюсь, Як находите такі теми??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 ну фсё, Тоха уйдёт в читание такого количества сообщений #41320 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я дивуюсь, Як находите такі теми??? Знаходите? Та вони завдяки Ланi icнують ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 ну фсё, Тоха уйдёт в читание такого количества сообщений #41320 Я перед цим подивився, не настільки зациклений щоб переварить написану маячню за три роки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я дивуюсь, Як находите такі теми??? шо значит находим? ) они все в одном месте)) = Жизнь вне стройки )[/url] Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 они все в одном месте)) Все говорят, что мы в месте. Все говорят, но не многие знают в каком. (с) :D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 шо значит находим? ) они все в одном месте)) = Жизнь вне стройки ) Як я зрозумів (Жизнь вне стройки Лента новин -тем) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 ага, я так примерно и смотрю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз