belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 В столиці багато хто зажирів, мало цього ще наглості немає кінця... Та ягоди ж потрібно не в столичних перекупів брать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Что-то не представляю я себя на заводе, за станком или чем там. От не представляю и все. Я не верю, что в Польше на заводе можно девушке много заработать. От не верю и все. Жилищные условия: живет там в комнате столько человек, что они и сами не знают сколько. Иногда поселяют и люди спят просто в углу... Добавлено через 4 минуты Я пока уезжать не планирую. Развлекаю себя как могу. Купила двухспальную кровать:D. Ну, кровать - это хорошо. Белоснежка, все уезжающие, как правило, уезжали, за кращей долей. А теперь уже что бы тупо, уехать и все. Но больший диссонанс у меня, от того что мы на форуме СТРОИМ ДОМ. Судя люди приходили для того что бы построить свое гнездышко. А теперь все бросают, распродают. Вот от этого грустно... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
slkl Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 А от прочтения на форуме ветки об эмиграции настроение пропадает. Вы про эту? Имхо, самая веселая ветка, ну после пороблено:lol: Добавлено через 5 минут Як приклад представники роботодавців такі стала п... Щоб щось довідатись про роботу" приїжджайте до нас в офіс" А те що дорога в одні сторону займе дві годині, і по гаманцю вдарить в +/- 40 грн (а в таку жару +воду), нікого не хвилює Порою проскакує уява, представника наглого/грубіяна викинуть у вікно Народ, вы еще не поняли? Чем дальше, тем будет веселее с наемниками. Уже тот факт, что при изменении курса в 3 раза з/п НИКОМУ не подняли (с моего окружения). И куча фирм висит в подвесе, з/п не платится. При избытке РАБ силы как товара, условия диктует покупатель. Все идет к работе за миску чего нить. И это в принципе, мировая тенденция, много лишних людей. У нас они действительно лишние и никому не нужны. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Вы про эту? Имхо, самая веселая ветка, ну после пороблено:lol: Да, выдумаете? А я думала там собрались все достойные люди форума и решают грандиозную проблему ЕХАТЬ ИЛИ НЕ ЕХАТЬ. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Вы про эту? Имхо, самая веселая ветка, ну после пороблено:lol: Добавлено через 5 минут Народ, вы еще не поняли? Чем дальше, тем будет веселее с наемниками. Уже тот факт, что при изменении курса в 3 раза з/п НИКОМУ не подняли (с моего окружения). И куча фирм висит в подвесе, з/п не платится. При избытке РАБ силы как товара, условия диктует покупатель. Все идет к работе за миску чего нить. И это в принципе, мировая тенденция, много лишних людей. У нас они действительно лишние и никому не нужны. Тепер зрозуміло як політики вимішують ситуацію, " золотий мільярд" Мясорубка АТО для ..., бойові дії тривають 2,5 роки Я дивуюсь як взагалі вони атомку не кинули, адже їм пофіг на громадян Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Народ, вы еще не поняли? Чем дальше, тем будет веселее с наемниками. Уже тот факт, что при изменении курса в 3 раза з/п НИКОМУ не подняли (с моего окружения). И куча фирм висит в подвесе, з/п не платится. При избытке РАБ силы как товара, условия диктует покупатель. Все идет к работе за миску чего нить. И это в принципе, мировая тенденция, много лишних людей. У нас они действительно лишние и никому не нужны. Блин, так о чем речь. Я когда то на форуме писала, что скоро будем за тарелку супа работать, но это крамола и расходиться с основной линией партии и правительства. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Скоро всі відчують відсутність вітчизняних продуктів. Всіх кого не спитаю в місті, ти жив би в селі, тримав худобу і город. Відповідь однозначна "Та ну нафіг, тут же ринки супермаркети, краще купить і не париться..." А тим часом аграрний сектор згасає. Я думаю на прилавках опиниться продукція від Польщі, Китаю... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Як приклад представники роботодавців такі стала п... Тоха, а до цього хіба не так було? Як раніше ви шукали / знаходили роботу? Я приїхала в Київ 2007 р. В день ходила на 3-4 співбесіди. І о диво, я жива:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Скоро всі відчують відсутність вітчизняних продуктів. Всіх кого не спитаю в місті, ти жив би в селі, тримав худобу і город. Відповідь однозначна "Та ну нафіг, тут же ринки супермаркети, краще купить і не париться..." А тим часом аграрний сектор згасає. Я думаю на прилавках опиниться продукція від Польщі, Китаю... Ага, в четыре вставать, в три ложиться. Да и полей под Киевом уже не осталось. Нет где буренкам пастись. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 те що дорога в одні сторону займе дві годині, і по гаманцю вдарить в +/- 40 грн (а в таку жару +воду), нікого не хвилює Сидіть тоді краще вдома. Вода своя. Добавлено через 2 минуты Имхо, самая веселая ветка, ну после пороблено Комплимент?:D:) Добавлено через 2 минуты скоро будем за тарелку супа работать, Если и за суп, то за суп здесь. Не хочу я никуда уезжать / переезжать. Добавлено через 1 минуту от того что мы на форуме СТРОИМ ДОМ. Судя люди приходили для того что бы построить свое гнездышко. А теперь все бросают, распродают. Вот от этого грустно... Не переживу я такого. Не переживу... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Тоха, а до цього хіба не так було? Як раніше ви шукали / знаходили роботу? Я приїхала в Київ 2007 р. В день ходила на 3-4 співбесіди. І о диво, я жива:D. Белоснежка, 2007 был огромный подъем на рынке труда. Пришли инвестиции, открывалось много фирм. Евровидение, а затем выиграли проведение Евро. Вообщем, рассвет. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 те що дорога в одні сторону займе дві годині, і по гаманцю вдарить в +/- 40 грн (а в таку жару +воду), нікого не хвилює Сидіть тоді краще вдома. Вода своя. Добавлено через 2 минуты Комплимент?:D:) Добавлено через 2 минуты Если и за суп, то за суп здесь. Не хочу я никуда уезжать / переезжать. Добавлено через 1 минуту Мене бісять шабашкини контори, які себе сміють називати (компаніями), і всіх обманюють, постійно щось шифрують Не вмію я просто сидіть, я тоді стаю хворим. Коли щось роблю- ліки. А робота- хліб. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Белоснежка, 2007 был огромный подъем на рынке труда. Я искала работу не только в 2007:). Периодически меняла место дислокации:D. И то, что для Тохи есть нон-сенс, для меня есть / было норма. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Цитата: от того что мы на форуме СТРОИМ ДОМ. Судя люди приходили для того что бы построить свое гнездышко. А теперь все бросают, распродают. Вот от этого грустно... Не переживу я такого. Не переживу... Вот и я о чем. И так обидно становиться, что сами люди не ведали что творят. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Вообщем, рассвет. Если сейчас закат, то, тем более, нужно шевелиться, а не ныть, что на дорогу затратно и водичку купить нужно. Водички заморозьте в бутылочке и возьмите с собой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я искала работу не только в 2007:). Периодически меняла место дислокации:D. И то, что для Тохи есть нон-сенс, для меня есть / было норма. Чому тоді Ви влаштували рекламу " появилось ліжко двоспальне" Боюсь запитати чим не влаштовувало одномісне Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Мене бісять шабашкини контори, які себе сміють називати (компаніями), і всіх обманюють, постійно щось шифрують Тоді подавайте своє резюме в вищі суди:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Я искала работу не только в 2007:). Периодически меняла место дислокации:D. И то, что для Тохи есть нон-сенс, для меня есть / было норма. Белоснежка, это все так. Но если речь о Тохе и Вас, то Вы даже не средний возраст, а что делать тем кому за сорокез перевалило? Это огромное потрясение когда человек остается без работы. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Чому тоді Ви влаштували рекламу " появилось ліжко двоспальне" Реклами точно не було. Ні я, ні ліжко не продається:D. Добавлено через 39 секунд Боюсь запитати чим не влаштовувало одномісне У мене його ніколи не було. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Так, брейк ребята. Белоснежка и Тоха давайте жить дружно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 что делать тем кому за сорокез перевалило? Когда-то и нам перевалит. Я верю / надеюсь, что все наладится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Когда-то и нам перевалит. Я верю / надеюсь, что все наладится. Только это и остается. Добавлено через 2 минуты Если сейчас закат, то, тем более, нужно шевелиться, а не ныть, что на дорогу затратно и водичку купить нужно. Водички заморозьте в бутылочке и возьмите с собой. Так у Тохи стакан всегда пустой, ох и тяжело с такими в быту. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Белоснежка, это все так. Но если речь о Тохе и Вас, то Вы даже не средний возраст, а что делать тем кому за сорокез перевалило? Это огромное потрясение когда человек остается без работы. А я скажу що робить! Приклад з батьків, 1) в них відсутня освіта 2) школа 9 класів 3) територіальне проживання в селі 4) відсутність землі для господарювання (при тому що живуть в селі) Висновки Працюють різноробочими за копійки без трудових на найомників на держ. дачі відпочинку (Межигіря). Працюють без трудових, постійно в депресії вислуховують що Вони ніхто іх можуть вигнати і зарплату не дати. Вини навіть не можуть нікуди піти, із за відсутності роботи в цьому районі. В р-н. Центрі зайнятості вакансії тільки прибиральники і вантажники з/п 1240 грн/міс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 А кстати, Тоха, работодатели тоже хотят видеть успешных и амбициозных (ну в меру амбициозных) парней. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 серпня 2015 Так у Тохи стакан всегда пустой, ох и тяжело с такими в быту. Очень. Ox, нелёгкая это работа - Из болота тащить бегемота! Добавлено через 1 минуту А я скажу що робить! Приклад з батьків, От і подайте батькам СВІЙ приклад. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз