захар 1977 Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Не кожна / просто жінка. А тільки Розумна Жінка. Хто би спорив я не буду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 24 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Послушайте песенку на ночь глядя, добрый ПозитиФчик поделился: https://www.youtube.com/watch?v=otYL2Lq4UG0 Добавлено через 15 минут Как , кстати, насчет "анти-пороблено и анти- сглазили"? Принимаете? Тогда держите! Конечно!:rolleyes::rolleyes: Добавлено через 4 минуты Не факт, что обладательница кривых ног комплексует по этому поводу. Очень часто обладательницы здоровенного рта, аж до ушей, носа картошкой, кривых зубов, трех волосин и пр. яро любят обсуждать нюансы внешности другого человека. Да еще и советы дают, как исправить то или другое. а вот рот не зашивают и нос не ровняют себе:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Очень часто обладательницы здоровенного рта, аж до ушей, носа картошкой, кривых зубов, трех волосин и пр. яро любят обсуждать нюансы внешности другого человека. Да еще и советы дают, как исправить то или другое. а вот рот не зашивают и нос не ровняют себе:D. Так широкий рот це нормально.:D Ой, про що це я. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 24 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 широкий рот це нормально. Звичайно!:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Как , кстати, насчет "анти-пороблено и анти- сглазили"? Принимаете? Тогда держите! Конечно!:rolleyes: "анти-пороблено и анти- сглазили" belosnezka, які методи використовуєте при сеансах? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Звичайно!:D:D:D Алеж то збоченка:D. Добавлено через 1 минуту "анти-пороблено и анти- сглазили" belosnezka, які методи використовуєте при сеансах? Тоха тобі не одна бабка не допоможе. Всюди йому чудиться Белоснежка. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 "анти-пороблено и анти- сглазили" belosnezka, які методи використовуєте при сеансах? Основной метод - взять себя за шкирку и самостоятельно себе же дать животворящего пенделя. Метод действенный - снимает сглаз, порчу, лень и подобную фигню))) 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Основной метод - взять себя за шкирку и самостоятельно себе же дать животворящего пенделя. Метод действенный - снимает сглаз, порчу, лень и подобную фигню))) Ну на це треба бажання або стимул. А в нього його бажання або стимулу немає. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Ну на це треба бажання або стимул. А в нього його бажання або стимулу немає. дам по пальцям:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Знайомий попросив розмістити оголошення З питаннями телефонуйте будь ласка за номером в оголошенні! www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3737481&postcount=1 отдавали свой номер тел знакомому? ;) www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=3189660&postcount=36 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 Ну на це треба бажання або стимул. А в нього його бажання або стимулу немає. Это нужно делать как раз тогда, когда желание пропадает и стимула особого нет. Дабы окончательно не опустить руки и не раскиснуть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 24 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 24 березня 2016 отдавали свой номер тел знакомому? ;) А-а-а))))))))то було три роки назад, шпіон p.s. все змінюється Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 25 березня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 p.s. все змінюється Але Тоха залишається незмінним. Добавлено через 50 секунд Тоха тобі не одна бабка не допоможе. Всюди йому чудиться Белоснежка. Точно! Я не берусь за безнадежных пациентов:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 25 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 25 березня 2016 дам по пальцям:D:D:D Забіяка !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 О боги ушла на неделю а тут такееее Добавлено через 34 минуты О недостатках/комплексах лучше не говорить, потому как потом могут бить именно по ним Не всегда сила в слабости это даже не обсуждается((( люди именно так и делают! Добавлено через 3 минуты Виктор, Вы ли это? раньше рідною мовою спілкувались а тут с перепугу на рашен перешли...однако... :D и с чего взяли что пропустил клонов? я же не с администрации форума и применять штрафные санкции за них к Кристи не собирался :D я кста попросила что б второй закрыли/удалили, и причину рассказала! так шо НЕНАДО ТУТА МНЕ:D:D:D Добавлено через 6 минут Це ти про себе? Чи просто виправдовуєшся? Чи то про Христю?;) Добавлено через 8 минут https Прям як з цієї реклами. такс я не толстая а дистрофик)) но с 3 размером сисек никто не смотрит на мои кривые ноги_))) особенно когда я еду в машине или одета в спортивные штаны)))) много что сказано про комплексы! и со всем и согласна и нет! ноги фигура грудь и тд...все что от природы к сожалению иногда не в силах ЭТО изменить! и тогда есть 2 варианта! ИЛИ ПАРИТЬСЯ И ПЛАКАТЬ И ВАААБЩЕ не выходить из квартиры....или как выше сказано просто скрыть или превратить в достоинства! бывает так смотриш на парня/девочку ну ляля все есть и мордаха и фигурка и даже одеты со вкусом а рот откроет и пи....ц, так шо тут или те подходит человек (такой как есть) или нет, и нех ото морочить мозг и нервы! уменя ваще тут такой мего трабл на работе ото дилемма(((((((((( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 такс я не толстая а дистрофик)) Ти як в тому анекдоті? Христь,а Христь!!! Шо?! Ти мені так батарею нагадуєш. Бо така тепла??? Ні, бо така ребриста. :D но с 3 размером сисек З цього місця можна більш докладно !!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 захар 1977, Ви рибак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 захар 1977, Ви рибак? З якою метою цікавимся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 З якою метою цікавимся? Так до вас приїдуть/ їде 6 липня. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 28 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 28 березня 2016 Так до вас приїдуть/ їде 6 липня. Пугаєш?:D А до чого тут рибак? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 Ти як в тому анекдоті? Христь,а Христь!!! Шо?! Ти мені так батарею нагадуєш. Бо така тепла??? Ні, бо така ребриста. :D З цього місця можна більш докладно !!! ага шас все кинула и начала рассказівать:D:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irishka Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 ага шас все кинула и начала рассказівать:D:D:D:D Да тут такие хитрюги, шо сразу потребуют фотодоказательства)))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
захар 1977 Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 ага шас все кинула и начала рассказівать:D:D:D:D Так я і не просив рассказівать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kris_tya Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 Так я і не просив рассказівать. от и плохо:lol::lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 29 березня 2016 Поділитись Опубліковано: 29 березня 2016 от и плохо:lol::lol: Если девушка говорит "нет!" - это означает "может быть!". Если говорит "может быть!" - это означает "да!". Если говорит "да!" - значит уже нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз