medovik Опубліковано: 4 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 @belosnezka, ты большая молодец! желаю, чтобы в доме поскорее появился хозяин! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 4 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 @belosnezka, ты большая молодец! желаю, чтобы в доме поскорее появился хозяин! Голубоглазый блондин на всю страну такой один? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 4 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 Голубоглазый блондин на всю страну только для тебя одной 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 4 квітня 2021 У меня сегодня юбилей! Сегодня 10 лет как я переехала в Свой Дом. Из съемной комнаты в общежитии на Азейбаржанской. Пусть холодный, на краю цивилизации, но такой РОДНОЙ, мой дом! Примите искренние поздравления! Пусть жизнь с своем доме приносит только радость! А почему такая радостная новость опубликована в такой теме? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 5 квітня 2021 Автор Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 Примите искренние поздравления! Пусть жизнь с своем доме приносит только радость! А почему такая радостная новость опубликована в такой теме? У меня не было своей темы, где бы описывалась история строительства. Я писала или здесь, или в Надоело мерзнуть. Спасибо! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 5 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2021 Я писала или здесь продолжай, и помедленнее, я записую (с))))))))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий Киев Опубліковано: 6 квітня 2021 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2021 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз