belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Балованные, Вы однако. Зажерлывые. Такая укр. ментальность. Мечтать не вредно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Зажерлывые. Такая укр. ментальность. Мечтать не вредно. Вредно не мечтать. Выходите за Тоху, его недвигу в Старых Петровцах продадите или обменяете на Киев, а Вашу в Василькове оставите. Тоха переезжает в недвигу в Киеве, а у Вас и квартира в Киеве и дача в Василькове. Всего -то делов. Вот так и сбываются мечтания. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 его недвигу в Старых Петровцах продадите А он владелец этой недвиги? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 А он владелец этой недвиги? Не знаю. У него нужно спросить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Выходите за Тоху, УСЬО, я пошла:D:D:D. Добавлено через 4 минуты его недвигу в Старых Петровцах продадите А он владелец этой недвиги? Ох, дамы, дамы. Тоха ж в Новых Петровцах. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 УСЬО, я пошла:D:D:D. Добавлено через 4 минуты Ох, дамы, дамы. Тоха ж в Новых Петровцах. О, Белоснежка, Вы уже и знаете Старые или Новые. Вы на правильном пути. И абрикосовое винцо пригодиться, кстати поделитесь рецептом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 И абрикосовое винцо пригодиться, кстати поделитесь рецептом. Рецепт старый, сельский. Проверенный. Абрикос перемолоть на мясорубку. Добавить сахар, сухие дрожди, воду. Поставить в теплое место под капроновой крышкой бродить. Слить, процедить при необходимости, осадок выкинуть. Недельки через 2 одеть спец. крышку для этого дела (на рынке по 5-10 грн. / шт. они. Воздух будет выходить через эту крышку. Через недельку - можно пить. Добавлено через 51 секунду Вы на правильном пути. Ой, непутевая Белоснежка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 УСЬО, я пошла А Тоха в курсе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 А Тоха в курсе? Вам, госпожа, виднее. У вас там абрикосовые свидания были:D. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 У вас там абрикосовые свидания были Речь о Вас не шла, уважаемая:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Речь о Вас не шла, уважаемая Хм-хм-хм-хм-хм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Кстати, Тоха после продажи не появляется Что-то происходит...;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Кстати, Тоха после продажи не появляется Вы ему поробили? или сглазили? Добавлено через 19 минут Сча расскажу про свои вчерашние сюрпрайзы от соседей. Сижу я вчера на крыльце, тут соседи тянут на дорогу баллон. Выпускают газы или что там в нем. Дальше подпаливают это. Рядом мой деревянный забор. Я нервно дышу. Через 5 минут раздается хлопок и звон стекла. Догадываюсь, что у них не все гуд. Так точно: на кухне выбито окно. Осколки стекла у меня аж под домом на отмостке. Я от межи отступила 3 м, они 1 м. Т.е. между домами метра 4. Дальше нахожу ложку на своей отмостке. Я до сих пор в недоумении: Можно ли ложкой выбить окно? Да еще так, чтобы ложка оказалась у меня на территории? Окно деревянное, самодельное, стекло тонкое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 Така тенденція напевно спостерігається тільки в селах і хрущовках. Квартали з новобудовами прикольні тим що ніхто нікого не знає. В селах всі друг друга знають, навіть якщо не товаришують. Є сусіди нормальні, а попадається такі завидні і наглі, що порою думаєш не люди а вовки/ собаки і живемо по тваринному закону, зможеш відбити напад виживеш, а промовчиш і зсутулишся буде амінь. Правда реального сучасного життя. Мені от цікаво, чи в усіх селах відсутні вакансії в роботодавців!/? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 18 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 липня 2015 (змінено) Я бучу Ви тут обговорюєте мене, сватаєте, не так швидко ВО-ВО-ВОВ. Я ще кота не завів:D Тут є такі люди, хто роздає сертифікати)) Опанував новий навик, перший раз клав плитку на стіну з цементно-піщаної штукатурки. От що вийшло, ще потрібно затерти шви. Змінено 18 липня 2015 користувачем Toxa@ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Toxa@ а малярна стрічка навіщо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Toxa@ а малярна стрічка навіщо? Стрічка малярна, щоб плитка не роз'їжджалась, шви однакові були! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Стрічка малярна, щоб плитка не роз'їжджалась, шви однакові були! Якщо суміш правильної консистенції та використовуються розподільчі пластикові вставки, то плитка нікуди не зрушиться. Стрічка - зайвий клопіт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Якщо суміш правильної консистенції та використовуються розподільчі пластикові вставки, то плитка нікуди не зрушиться. Стрічка - зайвий клопіт. Якщо так вдаватись в деталі, то краще для монтажу придбати "системи для вирівнювання плитки":good: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Я бучу Ви тут обговорюєте мене, сватаєте, не так швидко ВО-ВО-ВОВ. Я ще кота не завів:D Тут є такі люди, хто роздає сертифікати)) Опанував новий навик, перший раз клав плитку на стіну з цементно-піщаної штукатурки. От що вийшло, ще потрібно затерти шви. Вот у Белоснежки и кот есть, хотя скорее кошка.;) Добавлено через 3 минуты Вы ему поробили? или сглазили? Добавлено через 19 минут Сча расскажу про свои вчерашние сюрпрайзы от соседей. Сижу я вчера на крыльце, тут соседи тянут на дорогу баллон. Выпускают газы или что там в нем. Дальше подпаливают это. Рядом мой деревянный забор. Я нервно дышу. Через 5 минут раздается хлопок и звон стекла. Догадываюсь, что у них не все гуд. Так точно: на кухне выбито окно. Осколки стекла у меня аж под домом на отмостке. Я от межи отступила 3 м, они 1 м. Т.е. между домами метра 4. Дальше нахожу ложку на своей отмостке. Я до сих пор в недоумении: Можно ли ложкой выбить окно? Да еще так, чтобы ложка оказалась у меня на территории? Окно деревянное, самодельное, стекло тонкое. Соседи явно не в адеквате. Зачем они газ выпускали? Забили что было месяц назад на нефтебазе. Белоснежка, а Вы им что то сказали, или у Вас отношения =моя -твоя-не понимает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Вот у Белоснежки и кот есть, хотя скорее кошка.;) Добавлено через 3 минуты Соседи явно не в адеквате. Зачем они газ выпускали? Забили что было месяц назад на нефтебазе. Белоснежка, а Вы им что то сказали, или у Вас отношения =моя -твоя-не понимает? Сусіди явно без мізків, ще пару таких екшен постановок і вони будуть без голів, або без чогось ще. Я коли робив розводку води в будинку, відрив гранату стару лимонку після війни цілу тільки іржаву. Можливо їм підігнати гранату+ балон газовий повний, щоб вечорами влаштовували піротехнічне шоу. Ох який я добрий:DЖ-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Сусіди явно без мізків, ще пару таких екшен постановок і вони будуть без голів, або без чогось ще. Я коли робив розводку води в будинку, відрив гранату стару лимонку після війни цілу тільки іржаву. Можливо їм підігнати гранату+ балон газовий повний, щоб вечорами влаштовували піротехнічне шоу. Ох який я добрий:DЖ-) Тьфу на Вас. Таких соседей нужно держать подальше от спичек и всего прочего. А лимонку оставьте себе, а вдруг пригодиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Тьфу на Вас. Таких соседей нужно держать подальше от спичек и всего прочего. А лимонку оставьте себе, а вдруг пригодиться. По вашому для чого вона може пригодитись? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 По вашому для чого вона може пригодитись? Для многого например= ее можно продать, обменять и для соседей (в целях самозащиты, а может и на оборот). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 19 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 липня 2015 Якщо так вдаватись в деталі, то краще для монтажу придбати "системи для вирівнювання плитки" Я Вас просю. Які там системи... Кладу плитку виключно за допомогою кельми та шпателя + пластикові вставки. Ще рейка під рукою завжди, щоб площину перевірити. І все... Тут це офтоп, щоправда... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз