miss_amp Опубліковано: 30 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2015 В голове каша от каши в голове хорошо помогает лецитин и рыбий жир п.с. а вообще у того дядьки из ссылки есть масса интереснейших лекций, в которых он в весьма доступной форме объясняет как еда влияет на наше самочувствие и даже психо-эмоциональное состояние. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 30 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2015 Я тоже сержусь на себя. Называю Тряпкой, Размазней и пр.. Но особенность моей каши в том, что там есть не только каша, а и винегрет, и оливье, и Кровавая Мэри:D, и остатки вчерашнего стола, и остатки стола 10-летней давности:D. У меня особенная каша. Ее переварить невозможно. Добавлено через 4 минуты Я километраж нахаживаю приличный независимо от Луны:D. У велика педаль отпала, мож велопрогулка встряхнула бы мне мозги?:D Ого, да у Вас целый банкет. Немедленно зовите гостей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 30 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2015 Что там с луной? Чувствую себя отвратительно. Вот-вот разревусь. Ниче не клеится, не получается(. В голове каша. переутомление? можно сравнить по симптомам (ссылка устарела) знаю хорошее лекарство - МОРЕ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Шакира Опубліковано: 30 травня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 травня 2015 Их собака его нюхала, видно узнала:D. собака прокусила мяч,могла закопать,по весне нашли,и швырнули к вам. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 червня 2015 у Вас целый банкет. Немедленно зовите гостей. На мою кашу гостей нИЗЗя, там есть испорченные продукты:D:D:D. Добавлено через 6 минут переутомление? можно сравнить по симптомам (ссылка устарела) знаю хорошее лекарство - МОРЕ 100% переутомление имеется. Я из серии: Любить, так любить, работать, так работать:D. Добавлено через 1 минуту собака прокусила мяч,могла закопать,по весне нашли,и швырнули к вам. Вот только я при чем? В их сторону я и не смотрю, и не дышу. Тем более, не гажу. Добавлено через 40 секунд знаю хорошее лекарство - МОРЕ Этим летом нужно выбраться, набрать сил, окрепнуть и телом, и душой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olga_Flower Опубліковано: 1 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2015 собака прокусила мяч,могла закопать,по весне нашли,и швырнули к вам. У нас как-то надувной детский бассейн, слитый для заклеивания пробоины, бурей унесло в далекие дали. Если вдруг упал на чей-то участок, вот был бы качественный сглаз. Объемистый. Никакой лопаты не хватит, чтобы к соседям перебросить. Не то, что какой-то мячик а если серьезно, разве через сдутый мяч как-то порчу насылают? В первый раз слышу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 червня 2015 а если серьезно, разве через сдутый мяч как-то порчу насылают? В первый раз слышу. Да тут больше шуток про Пороблено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 6 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 червня 2015 от каши в голове хорошо помогает Размешать кашу в моей голове (знаю, что это на некоторое время:D) помогла апробация абсолютно всех горок в Аквапарке в Броварах:D:D:D. Мозгам таки нужна была взбучка:D:D:D. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 6 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2015 По назві теми, зрозуміло. А що тут обсуждають? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 7 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2015 що тут обсуждають? Коли що: кашу, повний місяць, зависливих людей, втому, невростенію тощо:D:D:D. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 7 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2015 По назві теми, зрозуміло. А що тут обсуждають? Коли що: кашу, повний місяць, зависливих людей, втому, невростенію тощо:grin:. Тоха@, а ви на що скаржитесь? За яких життевих обставин потрапили до такої специфічної гілки? Не соромтеся.. розповідайте раз прийшли 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 7 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2015 Тоха@, а ви на що скаржитесь? За яких життевих обставин потрапили до такої специфічної гілки? Не соромтеся.. розповідайте раз прийшли Рассказывай, рассказывайте, Вы на приеме. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Рассказывай, рассказывайте, Вы на приеме. походу пациент убег еще вчера..не догоним:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 походу пациент убег еще вчера..не догоним:D Мужчина, лицо быстро убегаемое.;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 8 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 лицо быстро убегаемое. Придется чары применять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 (змінено) Радує що в усіх є відчуття гумору Якось в наш час дивно отримати диплом в 28 років і жити холостяком... Більше нічого не скажу, тому що не звик скаржитись на складне життя. Змінено 8 червня 2015 користувачем Toxa@ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 Радує що в усіх є відчуття юмора Якось в наш час дивно отримати диплом в 28 років і жити холостяком... Більше нічого не скажу, тому що не звик скаржитись на складне життя. Тю, делов - то. Здесь Вам помогут. Столько невест и замете с жилплощадью. А к стати, у Вас диплом есть - это хорошо, а жилплощадь? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 В том то річ що диплом отримаю тільки взимку( А нормальну роботу ще не знайшов, власний інструмент є і досвід в будівництві, от і перебиваюсь підрядними роботами. Ніяк не можу закінчити ремонт в 40 квадратах, чого зараз одна кухня коштує не кажучи про побутову техніку. А ще мінус в тому, так вийшло що я живу в селі, а не скажемо в місті/столиці( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 В том то річ що диплом отримаю тільки взимку( А нормальну роботу ще не знайшов, власний інструмент є і досвід в будівництві, от і перебиваюсь підрядними роботами. Ніяк не можу закінчити ремонт в 40 квадратах, чого зараз одна кухня коштує не кажучи про побутову техніку. А ще мінус в тому, так вийшло що я живу в селі, а не скажемо в місті/столиці( Так у Вас все прекрасно! Вам всего 28 лет, зимой получаете диплом, инструмент есть, опыт строительных работ есть, стены есть, а все остальное (особенно ремонт, мебель и бытовая техника) дело наживное. ;) Может сейчас сложноватое время для того чтоб заработать, но в 90-е с этим было еще хуже. Пройдет пару лет и все наладиться, а вот невесту надо сейчас искать и отсутствие ремонта не должно Вам мешать(может у любимой окажется такая ж/площадь что рациональней будет к ней переехать). Лучше вдвоем идти по жизни со всеми ее радостями и огорчениями. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 А ще мінус в тому, так вийшло що я живу в селі, а не скажемо в місті/столиці( Почему минус, для кого то - это +. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 В том то річ що диплом отримаю тільки взимку( А нормальну роботу ще не знайшов, власний інструмент є і досвід в будівництві, от і перебиваюсь підрядними роботами. Ніяк не можу закінчити ремонт в 40 квадратах, чого зараз одна кухня коштує не кажучи про побутову техніку. А ще мінус в тому, так вийшло що я живу в селі, а не скажемо в місті/столиці( Ну..до критической точки, когда ни разу не женатым мужчинам начинает рвать крышу,еще 2 года;)..то бишь все успеваете, если поторопиться и покопаться в себе. Может имеет место "застарелая любофф"? ..гоните эту дрянь из жизни и будет вам счастье;) то, что не слепилось раньше - не слепится и потом. Пысы.. разве то минусы??)) но!.. переживать по этому поводу - для мужчины оч похвально.. какой-то женщине повезет 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Может имеет место "застарелая любофф"? ..гоните эту дрянь из жизни и будет вам счастье;)Не-не-не! Ни в коем случае! Наоборот, ее надо увидеть во всей красе: располневшей, без работы, без мужа но с двумя детьми от разных браков - тогда точно попустит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Toxa@ Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 (змінено) Почему минус, для кого то - это +. Пояснюю: в селах роботи відсутні, в Києві роботи є. Мешканець міста з дому на дорогу до роботи може витрачати від 70 грн (проїздний на метро), і в дорозі максимум 30 хв. А жителям з пригорода приходиться робити від 3-х пересадок на громадському транспорті, і витрачати дві години на дорогу, от і виходить за день мінус 3-4 години з життя тільки на одну дорогу:sad: В місті інтервал автобусів через кожні 5 хв. а в селі через 20-40 хв. Продукти харчування і речі, в Києві ціна одна а в селі +30-40% накрутка. + В Києві набагато більше можливостей/ перспектив ніж в селі. Ну як аргументація? Змінено 9 червня 2015 користувачем Toxa@ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 9 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 ее надо увидеть во всей красе: располневшей Давайте порассуждаем, интересно мнение мужчин, да и женщин: 1-й вариант - полная (в меру, не до безобразия:D), хозяйственная, умная дама, хорошо готовит, себя обеспечивает. 2-й вариант - худая, пустая, бестолковая, бесхозяйственная, кухню ненавидит, зато очень любит салоны красоты, желает сидеть в мужа на шее. Какой вариант вам более приемлем? Добавлено через 2 минуты А жителям з пригорода приходиться робити від 3-х пересадок на громадському транспорті Шановний житель передмістя Києва, та ви радійте, що живете тут! А не в Чернігівській, Кіровоградській чи Сумській обл., де роботи немає, а якщо й є = 1200-1500 грн. / місяць. Добавлено через 3 минуты а в селі через 20-40 хв. Радійте. Подивіться розклад електрички на Ніжин, звідти теж люди кожного дня їздять до столиці на роботу. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Zoritsa Опубліковано: 9 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 червня 2015 Ну як аргументація? да никак.. желаемое выдаете за действительное:D озвучивайте уже требования к жене.. до постановки правильного диагноза совсем ничего осталось)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз