Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Розташування входу рекуператора над виходом витяжки

Raha

Рекомендовані повідомлення

На першому поверсі будинку я планую зробити вихід крізь стіну для кухонної витяжки. А 3.3 мітри вище, на другому поверсі, прямо над виходом витяжки крізь стіну буде вхід/вихід рекуператора прана. Але чи не буде рекуператор затягувати в себе брудне повітря від витяжки? Може хтось практично спостерігав як поводить себе повітря при виході з витяжки крізь стіну?

 

У мене в кухню є вентканал d120 з нержавіючої сталі, та ща один такий самий в прибудованій маленькій кладовці. На обидві ці канали я планую поставити вентилятори ВЕНТС Силента-М (ще не вирішив чи 125 чи 100мм, скоріш за все всеж 125мм з перехідом з 125 на мій канал 120). Спочатку я думав поставити витяжку в кухонний канал d120, але потужність витяжки вийде невелика, та буде пряцювати шумно. Та і займати вентканал не хочеться, а так я зможу і витяжку більш потужно поставити та шуміти вона не буде так сильно + зможу нормально видаляти повітря з кухні завдяки вентилятору в вентканалі.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

пункт 7.3.11 ДБН В2.5.-67.2013

- вiдстань між пристроєм для викиду витяжного повітря та простроєм для забору зовнішнього повітря на одній стіні не менше ніж 2м (як правило, пристрій для викиду витяжного повітря слід розташуванти іище повітрозабірника);

так что если я правильно понял вопрос и ситуацию. то так делать можно и все будет нормально.

  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...