ANGEL Опубліковано: 15 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2015 Друзья подскажите где купить по хорошей цене потолочную вагонку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 16 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2015 Добрый день. А сколько надо и какая?Цены растут стремительно... ДО конца недели еще могу сделать по старой цене. Напишите обьем и нужна ли доставка!) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANGEL Опубліковано: 17 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2015 Добрый день. А сколько надо и какая?Цены растут стремительно... ДО конца недели еще могу сделать по старой цене. Напишите обьем и нужна ли доставка!) мне мне самое простое простое.. 100м2.. доставко очень желательна, сообщите сколько с доставкой и сколько без Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 14 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 квітня 2015 А почем предлагается вагонка на потолок и какая? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
К@стян Опубліковано: 15 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 квітня 2015 И я вот присматриваю, почем можно купить подешевле вагонку, есть ли варианты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 18 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 квітня 2015 А разница между вагонкой на потолок и стены? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Andyco Опубліковано: 4 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2015 по чем нынче вагонка самая простая. Нужно 90 квадратов высотой 2-3 метра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
disruslan Опубліковано: 8 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2015 75 грн м2.не ведет, сухая,ровная,Житомирский лес Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз