Алекс 80 Опубліковано: 12 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2015 Продам бетономешалку б.у. Покупал для себя новую за все время заливали ей полы для т.п. и армопояс ( максимум перемешала кубов 5-7 бетона ) тип MLZ 130 Словения . www.instrument.in.ua/t1124/. Бетономешалка стоит в Осокорках . Цена 3000 грн . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viorel Опубліковано: 13 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2015 А реальные фотки есть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 13 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 2015 могу пофоткать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ракуshка Опубліковано: 14 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 березня 2015 я так и не поняла, сколько она литров..... в понедельник буду на Осокорках, посмотрела бы. Напишите, плиз, литраж и возможен ли торг... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovan1111 Опубліковано: 15 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 березня 2015 MLZ 130-це означає що мішалка на 130 літрів.Не лінуйтесь і перейдіть по ссилці там все описано,чи тільки я бачу ссилку,а інші ні??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 15 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 березня 2015 так новая стоит в два раза дороже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 18 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 березня 2015 всем спасибо бетономешалка уехала к новому хозяину Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз