blin09 Опубліковано: 11 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2015 Підкажіть нормальний прокат інструментів у Львові. Раніш користувався zis. lviv. ua. Але зараз окрім документів просять лишити заставу. Я розумію часи таки, але коли потрібно якусь дрібницю на прокат за 50-100грн, а застава понад 1500тис, то вже нецікаво. Та й останнім часом хлопці собі свої ціни ставлять на сайті стоїть 50грн, уточняю чи є інструмент, кажуть ціна 90грн, коли говориш на сайті ж пише 50грн, то дають за 50грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 11 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2015 Підкажіть нормальний прокат інструментів у Львові. Раніш користувався zis. lviv. ua. Але зараз окрім документів просять лишити заставу. Я розумію часи таки, але коли потрібно якусь дрібницю на прокат за 50-100грн, а застава понад 1500тис, то вже нецікаво. Та й останнім часом хлопці собі свої ціни ставлять на сайті стоїть 50грн, уточняю чи є інструмент, кажуть ціна 90грн, коли говориш на сайті ж пише 50грн, то дають за 50грн. попробуйте тут www.prof-prokat.in.ua/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 12 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2015 www.prof-prokat.in.ua/ Тут також ввели грошовий внесок. Не думаю що таким чином клієнтів побільшає-((. Для прикладу відбійний молоток вартість оренди 300грн, так заставу потрібно 6500грн! Я розумію страхуються. Але раніше так не було, шкода, буду шукати альтернативу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 12 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2015 Тут також ввели грошовий внесок. Не думаю що таким чином клієнтів побільшає-((. Для прикладу відбійний молоток вартість оренди 300грн, так заставу потрібно 6500грн! Я розумію страхуються. Але раніше так не було, шкода, буду шукати альтернативу. Якщо будова тільки зачинається, я б взагалі казав покупляти інструмент він не раз пригодиться, я покупляв ще давніше і тепер вдало і успішно з радістю використовую його в будівництві)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blin09 Опубліковано: 12 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 12 березня 2015 покупляти інструмент Ну болгарка, перфоратор то мін необхідність, то все є. А от відбійник(раніше коштував 30 тис грн) або якийсь інший інструмент то час від часу потрібен. Купувати дорого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз