Korni Опубліковано: 25 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2009 toКОТИК: gospel уже ответил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kimura Опубліковано: 25 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 25 червня 2009 Друзья, помогите советом. Как правильнее и практичнее сделать. Сначала вставить окна, а потом штукатурить внутренние стены и откосы заодно. Или сначала оштукатурить стены, потом вставить окна, а в завершении откосы. Каковы плюсы и минусы каждого из двух вариантов? Спасибо! Штукатурить лучше с окнами. И кстати полы тоже делать лучше с окнами - -важен равномерный и плавный момент высыхания (затвержевание за сутки, высыхание минимум за 2 недели). Со сквозняками - -порвет особенно по такой жаре - ибо верхний слой высохнет моментом , а нижний начнет тянуться и рвать то что сверху трещинами. Окна - заклеиваются пленкой и малярной лентой - -и ничего им не будет. Чем дольше не открываете и сохнет - -тем лучше. Откосы деалть после по месту - -ибо окна не всегда ставят ровно и смонтировать окно при готовых откосах - -я вообще не представляю как. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
КОТИК Опубліковано: 26 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2009 Штукатурка Р-11 расход по факту 30 кг/м2 с учетом потерь. Мышок на м.кв. Панятна.Буду считать. Спасибо,что ответили,больше парить не буду.Я так понял,что цементная шт. больше подходит для санузлов,подвалов и т.д. Песчано-известковая - тока под обои,т.к. сильно крошиться\сыпется. Настраиваюсь на гыпс. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gospel Опубліковано: 26 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2009 Мышок на м.кв. Панятна.Буду считать. Спасибо,что ответили,больше парить не буду.Я так понял,что цементная шт. больше подходит для санузлов,подвалов и т.д. Песчано-известковая - тока под обои,т.к. сильно крошиться\сыпется. Настраиваюсь на гыпс. Еслибы мешок, в мешке всего 25 кг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей007 Опубліковано: 1 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 липня 2009 Сергею007: У меня та же проблема, что и у топикстартера. Окна - металлопластиковые, А что? Металопластиковые окна можно смело ставить до штукатурки так как они не боятся влаги, прямо на окна клеится приоконный профиль во избежание трещин на откосы, окна заклеиваются пленкой и затягиваются гипсовой штукатуркой в один подход со стенами. Тоись "одним выстрелом два зайца" и стены и откоси штукатурятся сразу! Звоните покажу, 8067-28-58-173 Сергей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AVOLEG Опубліковано: 6 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 6 липня 2009 Рівно місяць як штукатурять стіни в хаті.Недавно поставив вікна МП і скажу що правильно зробив що вікна відразу не стояли .Поперше хата краще провітрювалась під час штукатурки.Подруге відколи стоять вікна я постійно переживаю щоб їх не заляпали роствором ,хоча вікна заклеїні клійонкою і скотчом клійонка постійно відпадає і як правило майстри її не спішуться поправляти . Так що вважаю що якщо є така можливість то вікна ставити під кінець штукатурки щоб та сама бригада штукатурів могла зробити і відкоси . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rews Опубліковано: 11 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 липня 2009 окна сначала а потом штукатурка и никого не слушай. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirock Опубліковано: 12 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2009 Всегда штукатурим когда уже стоят окна. Заклеиваем пленкой полностью. Для ЦПС плохо когда окон нет - пересыхает быстро. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mirock Опубліковано: 12 липня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2009 Рівно місяць як штукатурять стіни в хаті.Недавно поставив вікна МП і скажу що правильно зробив що вікна відразу не стояли .Поперше хата краще провітрювалась під час штукатурки.Подруге відколи стоять вікна я постійно переживаю щоб їх не заляпали роствором ,хоча вікна заклеїні клійонкою і скотчом клійонка постійно відпадає і як правило майстри її не спішуться поправляти . Так що вважаю що якщо є така можливість то вікна ставити під кінець штукатурки щоб та сама бригада штукатурів могла зробити і відкоси . Нет логики, если так как у вас плохо заклеивать, что отпадает. То уделать окна можно и в конце, когда откосы делать. Надо нормально заклеить и все. Насчет проветривания ответил выше. Если ЦПС - окна сразу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 6 травня Поділитись Опубліковано: 6 травня (змінено) Доброго дня. Підніму тему, можливо за 15 років щось змінилося. Планується теплий монтаж вікон. Откоси будуть з ЕППС. Чи добре буде у новому будинку спочатку відштукатурити стіни а потім встоновити вікна? Змінено 7 травня користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 6 травня Поділитись Опубліковано: 6 травня Якщо фініш обої,то по барабану,якщо покраска чи декоративна,то краще спочатку зробити ЄППС. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 9 годин тому, мастерок сказав: Якщо фініш обої,то по барабану,якщо покраска чи декоративна,то краще спочатку зробити ЄППС. Трохи не пойму. Це той варіант,коли монтується еппс до проєма,потім до нього вікна,як я недавно в сісіда бачив.? Якщо так,то все одно ж відкоси треба робити. То яка в хер різниця тоді?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 15 годин тому, мастерок сказав: Якщо фініш обої,то по барабану,якщо покраска чи декоративна,то краще спочатку зробити ЄППС. Відповідь не по тому питанню. Питання Чи добре буде у новому будинку спочатку відштукатурити стіни а потім встоновити вікна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 6 годин тому, МаТраС сказав: Трохи не пойму. Це той варіант,коли монтується еппс до проєма,потім до нього вікна,як я недавно в сісіда бачив.? Якщо так,то все одно ж відкоси треба робити. То яка в хер різниця тоді?) Я теж не зрозумів ваше питання і що ви у сусіда бачили. З ЕППС буде обладнюватися відкоси (можна сказати у вигляді короба). Якщо ви мали на увазі "еппс до проєма" як про зовнішній утеплювач - то звонішній утеплювач буде находити ще й на раму (як чверть). Краще вам у Терехова поглянути по треплий монтаж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Чето я тоже не понимаю вопроса. Вы хотите сделать штукатурку, потом поставить окна, а потом штукатурить откосы? Или откосы оставить Эппс без отделки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня Так, спочатку відштукатурити, потім вікна-відкоси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
andrey_ka Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 3 години тому, bunak сказав: Відповідь не по тому питанню. Питання Чи добре буде у новому будинку спочатку відштукатурити стіни а потім встоновити вікна? По тому , по тому , просто відповідь дана без пояснення. Малось на увазі , якщо будуть шпалери то порядок байдуже . А от якщо оздоблення більш відповідальне то краще спочатку ЕППС , а потім стик ЕППС та стіни перекрити шаром штукатурки , щоб типу основа під оздоблення мала суцільний шар. ПС.. А якщо вікна встановлювати по правильному , то по периметру вікна клеїться утеплювач завширшки 100мм , і всередину встановлюється вікно. А ліпити ЕППС на всю площу відкосів то ІМХО дурь повна. Це щось із розряду теплої фарби , тільки зайві витрачені кошти. 1 година тому, bunak сказав: Так, спочатку відштукатурити, потім вікна-відкоси Так буде краще. Таким чином ви будете мати чітку площину по відношенні якої можна буде встановити вікна. Тобто підвіконня та відкоси будуть мати однакову ширину. Ну а якщо будете робити навпаки , то перед встановленням вікон потрібно буде вирахувати площину штукатурки. А в цілому , якщо руки прямі то порядок не важливий. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 1 годину тому, andrey_ka сказав: цілому , якщо руки прямі то порядок не важливий Золоті слова) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 7 травня Поділитись Опубліковано: 7 травня 6 годин тому, bunak сказав: Я теж не зрозумів ваше питання і що ви у сусіда бачили. З ЕППС буде обладнюватися відкоси (можна сказати у вигляді короба). Якщо ви мали на увазі "еппс до проєма" як про зовнішній утеплювач - то звонішній утеплювач буде находити ще й на раму (як чверть). Краще вам у Терехова поглянути по треплий монтаж. може ,якщо би ви якось по другому формулювали,то всі вас би зрозуміли?) а то не тільки я не зрозумів. я бачу так а- штукатурка до края проєма вікна, далв вікно, потім еппс до края штукатурки,направляйка мінімум 3 мм, кутник штукатурний,який ще треба буде рівняти з вашою штукатуркою, площини не буде, плавний перехід б - вікна, еппс, маяки по стінах ,по ним кутники, ідеальна площина, штукатури не матюкаються,шар суцільний звідки у вас така ідея виникла взагалі?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня (змінено) 23 години тому, МаТраС сказав: звідки у вас така ідея виникла взагалі?) Я вже відповів вам, "Краще вам у Терехова поглянути по треплий монтаж." Але до цього мені підказили вже ті хто практично зробив- не потіють взимку відкоси - взагалі ніяк не конденсуюють. Відкоси рівнесеньки, нічого не тріскається ні по відкосам ні біля рами. Змінено 8 травня користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня 1 година тому, bunak сказав: Я вже відповів вам, "Краще вам у Терехова поглянути по треплий монтаж." Але до цього мені підказили вже ті хто практично зробив- не потіють взимку відкоси - взагалі ніяк не конденсуюють. Відкоси рівнесеньки, нічого не тріскається ні по відкосам ні біля рами. я мав в виду звідки ідея робити відкоси після штукатурки. на фіг мені той терехов. нудода й часу немає. якщо схема еппс до проєма перед штукатуркою + направляйка з резинкою працює , не тріщить , не тече. то нащо голову забивати лишнім) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diablopc Опубліковано: 8 травня Поділитись Опубліковано: 8 травня Хоч стріляйте мене — мені байдуже: вікна+еппс (ну або, якщо ви не свідок секти теплих відкосів, то тільки вікна, без отого еппс) → привіконний профіль (bravo.in.ua/pryvikonnyy-profil/pryvikonnyj-profil-3mm-iz-samokleyucho/) → захисна плівка (будь яка поліетиленка, клеїться на спеціальні смужки на привіконному профілі) → штукатурка → фінішне оздоблення → відірвати тимчасові смужки з привіконного профілю, разом з захисною плівкою. Будь-який інший варіант == додатковий гємор, час, гроші, тріщини між вікном і відкосами, і т.д. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня 9 годин тому, Diablopc сказав: Хоч стріляйте мене — мені байдуже: вікна+еппс (ну або, якщо ви не свідок секти теплих відкосів, то тільки вікна, без отого еппс) → привіконний профіль (bravo.in.ua/pryvikonnyy-profil/pryvikonnyj-profil-3mm-iz-samokleyucho/) → захисна плівка (будь яка поліетиленка, клеїться на спеціальні смужки на привіконному профілі) → штукатурка → фінішне оздоблення → відірвати тимчасові смужки з привіконного профілю, разом з захисною плівкою. Будь-який інший варіант == додатковий гємор, час, гроші, тріщини між вікном і відкосами, і т.д. Тільки плівку під пластиковий тимчасових захист. Бо поки одну сторону заштукатуриш,то плівка вже здереться. Ви особисто клеїли її і штукатурили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bunak Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 12 годин тому, МаТраС сказав: я мав в виду звідки ідея робити відкоси після штукатурки А як по іншому якщо вікна будуть ставитися після штукатурки? Спочатку - Штукатурка, Потім - Вікна з відкосами Змінено 9 травня користувачем bunak Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 9 травня Поділитись Опубліковано: 9 травня (змінено) 2 години тому, bunak сказав: А як по іншому якщо вікна будуть ставитися після штукатурки? Спочатку - Штукатурка, Потім - Вікна з відкосами Тоді звідки ідея вікна після?) Змінено 9 травня користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз