olexarels Опубліковано: 5 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 березня 2015 уважаемые Дончане, есть какая нибудь инфа по стоимости цемента 400 в мешках ? И где? с уважением я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
PokrovS Опубліковано: 9 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 9 березня 2015 По цементу не подскажу, а тему апну))) А то как то донецкая ветка совсем сдулась... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karapuz74 Опубліковано: 16 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2015 А что, есть люди, которые строятся? Я вот планировал летнюю кухню делать. Откладывал деньги. Теперь на них семья в безопасности живет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexarels Опубліковано: 17 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 березня 2015 а что делать.. курятники, свинарники, для дальнейшей жизни а цемент 93 в олди, Амвросиевка с уважением я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Hishnik Опубліковано: 17 березня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 березня 2015 а цемент 93 в олди, Амвросиевка Хреновый капец...ну за неимением балаклеи, хоть этот есть, цена конечно атомная...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Любофь Опубліковано: 6 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2015 уважаемые Дончане, есть какая нибудь инфа по стоимости цемента 400 в мешках ? И где? с уважением я могу предложить Балаклею с вывозом из Харькова 400 (50 кг) = 66 грн/меш. в наличии, если тема все еще актеальна! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olexarels Опубліковано: 8 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 спасибо, вопрос транспортировки съест всю маржу... в Амвросиевке 50 грн навал.. нет тары))) с уважением я Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз