БеLка Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Еще можно поставить квартирные счетчики и вырубить отопление вообще. Это как? Типа сосед снизу, сверху, по бакам будет греть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Это как? Типа сосед снизу, сверху, по бакам будет греть. ага. Кизяки в буржуйку кидать.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 16 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2017 Холопам разрешили............(((((((( www.warandpeace.ru/ru/news/view/118974/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Холопам разрешили... Раньше было требование раз в квартал, что ли. Но его никто не выполнял. ЗЫ Нет на УН такой новости. В новости про переговоры с МВФ в том числе нет такого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Раньше было требование раз в квартал, что ли. Но его никто не выполнял. ЗЫ Нет на УН такой новости. В новости про переговоры с МВФ в том числе нет такого. Сайт ру. им доверять незььььья. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Раньше было требование раз в квартал, что ли. Но его никто не выполнял. Если мне не изменяет память - это транслировалось в контексте "после выхода на полную рыночную стоимость". А она планировалась вроде после 2017 года Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Xenotron2 Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Это как? Типа сосед снизу, сверху, по бакам будет греть. Угу. Знаю как минимум 2-х кто так сделал. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Угу. Знаю как минимум 2-х кто так сделал. Я знаю одного в якого і пічок не було (центр міста там колись всюди пічне було) опалюється тим що з обох боків квартири йдуть димарі сусідів знизу. Він газ взагалі відключив, їжу готує на балонному газі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 17 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2017 Раньше было требование раз в квартал, что ли. Но его никто не выполнял. ЗЫ Нет на УН такой новости. В новости про переговоры с МВФ в том числе нет такого. Добро. ВАНГУЮ Будет пересмотр цены в сторону уменьшения. Народу преподнесут как великое достижение правителей. Прийдет осень и опять пересмотр цены, но по принципу- шаг назад, 2-3 шага в перед.... НО - юрики и жители гейевропы так уже давно живут - ПРАВИЛА СПОТОВОГО РАНКА... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Покупали газ по 185, теперь по 246. Курс 27. Будет газ от 9 до 12 тыс грн. www.segodnya.ua/economics/enews/kak-mogut-pomenyat-tarif-na-gaz-po-rekomendacii-mvf-naskolko-i-kogda-podorozhaet-kommunalka--835192.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 НО - юрики и жители гейевропы так уже давно живут - ПРАВИЛА СПОТОВОГО РАНКА...Да и хер с ним. Я уже стопиццот раз писал, что для меня не будет никаких проблем платить гейропейскую цену за газ/искричество при гейропейских доходах. Пока что у меня от доходов уходит на отопление в несколько раз больше, чем у гейропейцев при существенно меньшей цене коммуналки и существенно меньшей площади жилья (в Германии тратят в среднем 15% на всю коммуналку, у меня только отопление сжирает половину). Это всё, что нужно знать об «экономично обгрунтованых тарыфах»: об «экономично обгрунтованых» зарплатах наёмникам забыли. Или хер забили, невелика разница. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 тут согласен с Вами на 100500%. Сам готов платить экономически обоснованную цену, но при наличии экономически обоснованной ЗП...... А так получается - эти хомячки начинают что-то за подозревать.... значит надо менять морковку... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Добро. ВАНГУЮ Будет пересмотр цены в сторону уменьшения. Народу преподнесут как великое достижение правителей. Прийдет осень и опять пересмотр цены, но по принципу- шаг назад, 2-3 шага в перед.... НО - юрики и жители гейевропы так уже давно живут - ПРАВИЛА СПОТОВОГО РАНКА... ІМХО. А нещодавня відмова піднімати ціну газу не прокатить за зниження у Вашій схемі? Тобто крок назад підскочили на місці 2 кроки впереред;) Зберегти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Да и хер с ним. Я уже стопиццот раз писал, что для меня не будет никаких проблем платить гейропейскую цену за газ/искричество при гейропейских доходах. Пока что у меня от доходов уходит на отопление в несколько раз больше, чем у гейропейцев при существенно меньшей цене коммуналки и существенно меньшей площади жилья (в Германии тратят в среднем 15% на всю коммуналку, у меня только отопление сжирает половину). Это всё, что нужно знать об «экономично обгрунтованых тарыфах»: об «экономично обгрунтованых» зарплатах наёмникам забыли. Или хер забили, невелика разница. Опять вы эту мантру. Люди с субсидиями платят не более 10-15%.(от величины дохода зависит)... Если вы ее не получили, значит комуналка в вашем доходе занимает меньше 10-15% и не нужно рассказывать обратное. Сейчас субсидии даже ленивый получает и люди с сотнями тысяч в банках и с левыми доходами в десятки тысяч и с мерседесами под домом у каждого члена семьи.....а у вас комуналка ест половину дохода... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 и люди с сотнями тысяч в банках и с левыми доходами в десятки тысяч и с мерседесами под домом у каждого члена семьи..... Просто любопытно когда им дадут ремня ? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Просто любопытно когда им дадут ремня ? За что? Наличие автомобиля не является причиной для отказа в субсидии. Более того - я бы еще и субсидию на бензин выдавал для тех у кого автомобиль есть. Причем в зависимости от расхода - чем выше расход тем выше субсидия. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Если вы ее не получили, значит комуналка в вашем доходе занимает меньше 10-15% и не нужно рассказывать обратное. ну от нашо ця байка??? субсидія виходить, якщо офіційно числиться на мін зп...+ діти + пенсіонери на мінімалці...і якщо немає зайвої площі.... якщо оф зп хоча б 5тис і є 20-30кв.м. зайвої площі + централізоване опалення..то нічого райдужного не світить...і виходить, що платищ оф. податки...і ще й маєш платити по повній за комуналку..після сплати якої може залишитися менше, ніж в пенсіонера 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 ну от нашо ця байка??? субсидія виходить, якщо офіційно числиться на мін зп...+ діти + пенсіонери на мінімалці...і якщо немає зайвої площі.... якщо оф зп хоча б 5тис і є 20-30кв.м. зайвої площі + централізоване опалення..то нічого райдужного не світить...і виходить, що платищ оф. податки...і ще й маєш платити по повній за комуналку..після сплати якої може залишитися менше, ніж в пенсіонера Маю знайомого, який офіційно не працює, ще прописаний батько пенсіонер з пенсією більше 4 тисяч(добре заробляв в свій час). Квартира 60 квадратів. За словами знайомого нарахували нормальну субсидію. Виходить їм нарахували сукупний дохід у 7 з лишнім тисяч і дали немалу субсидію....(точно не памятав ,але казав, що платить не більше 1200 грн взимку..(що він сюди вклав не знаю, квитанцій не просив)..влітку субсидії нема, але там і так менше тисячі Звісно якби квартира була 100 квадратів вони не отримали б таку ж сумму субсидії....бо з якого фіга давати субсидію на несоціальні квадрати? Або з якого фіга давати субсидію на будинок у 150 квадратів і 1 прописаного? Не жирно? І так норма у 5 кубів на кв метр досить жирна, що можна кватирки відкривати, що багато людей в селах і роблять аби використати куби газу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nobel Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 просто зараз вийшло так, що багато "хитрих" платять 0грн і живуть з відкритими квартирками..а інші або платять **** грн, або мерзнуть 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 просто зараз вийшло так, що багато "хитрих" платять 0грн і живуть з відкритими квартирками..а інші або платять **** грн, або мерзнуть Ви праві, цей знайомий хитрий, він програміст-фрілансер без оформлення , дохід в тисячах уе, будинок будує, машина непроста , але чому б ще 2-3 тисячі грн з держави не зняти якщо заради "бідних" умови видачі субсидій такі лояльні. Зате родичі дружини живуть шестеро(2 сімї) в будинку на 130 квадратів і жаліються на комуналку. На питання чому не оформлюєте субсидію сказали, щоб будинок не забрали, бо субсидія-це все борги. То хто дурні в цій країні? Дають-бери, бють-біжи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Ви праві, цей знайомий хитрий, він програміст-фрілансер без оформлення , дохід в тисячах уе, будинок будує, машина непроста , але чому б ще 2-3 тисячі грн з держави не зняти якщо заради "бідних" умови видачі субсидій такі лояльні. Зате родичі дружини живуть шестеро(2 сімї) в будинку на 130 квадратів і жаліються на комуналку. На питання чому не оформлюєте субсидію сказали, щоб будинок не забрали, бо субсидія-це все борги. То хто дурні в цій країні? Дають-бери, бють-біжи. Вы же прекрасно понимаете, что лояльность субсидий не ради бедных. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SON Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 І так норма у 5 кубів на кв метр досить жирна, що можна можна кватирки відкривати Трохи не так. 5 кубов дают не на всю площадь, а тока на т.н. социальную. Применительно к квартирам это примерно 30м2. Т.е. шарового газа, 30м2*5кубов*коэффициент для многоэтажек (в среднем по палате 0,6) получается аж 100 кубов. 100 кубов на отопление даж для однокомнатной квартиры это ни о чем. Ответственно могу заявить, как житель города, где у всех автономка, что даже те, кто на субсидии форточки на распашку не держат. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 даже те, кто на субсидии форточки на распашку не держат А у меня в селе даже окна открывают, чтобы норму газа выжечь и не свариться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 ІМХО. А нещодавня відмова піднімати ціну газу не прокатить за зниження у Вашій схемі? Тобто крок назад підскочили на місці 2 кроки впереред;) Зберегти в чудеса не верю - время покажет.... а пока экономически обоснованная цена - 9200-10200 грн.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 18 лютого 2017 Поділитись Опубліковано: 18 лютого 2017 Да и хер с ним. Я уже стопиццот раз писал, что для меня не будет никаких проблем платить гейропейскую цену за газ/искричество при гейропейских доходах. А не боишься что твои мечты сбудутся при нашем то расходе? Хот бы псчитал Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз