Татьяна 1973 Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 И еще раз - облгаз газ не продает. Он только передает показатели газсбыту, нафтогазу или еще кому. Наших постачальника и отвечающего за трубы даже НКРЕКП путает)) - фактически одна контора, только с названиями/адресами махлюют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Юридически это разные организации и разные расчетные счета. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна 1973 Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Да. Но только юридически. Сейчас мы говорим о базе "своих" и "чужих" клиентов. Тоже пока наблюдаю, т.к. мне не критично, а родители на субсидии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Независимо от базы цена транспорта одинаковая. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Гривна сорок, я думаю это ни о чем в плане их расходов. Ну это даже много. Поляки абонплату по приборам учета взымают. Уровень примерно как у нас, да и все почти как у нас в ценах (кроме квартплаты в нашем понимании, там дороже) Будут играть в паритет у нас. Электрика-газ...катать население на качелях. Вот владелец газовых сетей скажет,что нет технической возможности прокачать газ сторонних поставщиков газа и все, кина не будет Таки оформлю себе и электроотопление, пусть будет Может и баллон газовый купить? Котел турбированный, есть заслонка на замену источника газа...и генератор притащить в тамбур...и ветряк на крышу...и солнечные батареи на стены... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tes_mk Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Будут играть в паритет у нас. Электрика-газ...катать население на качелях. 100%, давно об этом говорю. Легко заметить, что многие электро-компании торгуют газом и наоборот. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aless888 Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 2412.2020 через сервис Приватбанк подал заявку на смену поставщика газа. 31.12.2020 ГК "Нафтогаз України" подтвердил заявку - "Вітаємо! Ви підключені до ГК “Нафтогаз України” и присвоил лицевой счёт на сайте во вкладке "Проверить статус заявки". Написали, что "Ми надіслали детальну інформацію на e-mail або телефон (Viber/смс),які ви зазначили при заповненні заявки.", но ничего не получал. Сегодня, как обычно, 1 числа месяца хотел в кабинете записать показатели счётчика, но на сайте 104.ua написано: "Ваша газовая компания не подключилась к сервисам 104.ua". Хотел подключиться к сервису фотофиксации счётчика Viber 7104, начал процедуру, но пока остановился на вопросе "Ви дійсно хочете додати особовий рахунок хххххххх? Стоит ли дальше регистрироваться и куда заведёт этот бездушный автомат во время регистрации. Тем более, что по идее, Киевоблгаз и Нафтогаз должны прислать своих контролёров для проверки показателей счётчика. Подскажите что делать, так как 1-е число заканчивается? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 2412.2020 через сервис Приватбанк подал заявку на смену поставщика газа. 31.12.2020 ГК "Нафтогаз України" подтвердил заявку - "Вітаємо! Ви підключені до ГК “Нафтогаз України” и присвоил лицевой счёт на сайте во вкладке "Проверить статус заявки". Написали, что "Ми надіслали детальну інформацію на e-mail або телефон (Viber/смс),які ви зазначили при заповненні заявки.", но ничего не получал. Сегодня, как обычно, 1 числа месяца хотел в кабинете записать показатели счётчика, но на сайте 104.ua написано: "Ваша газовая компания не подключилась к сервисам 104.ua". Хотел подключиться к сервису фотофиксации счётчика Viber 7104, начал процедуру, но пока остановился на вопросе "Ви дійсно хочете додати особовий рахунок хххххххх? Стоит ли дальше регистрироваться и куда заведёт этот бездушный автомат во время регистрации. Тем более, что по идее, Киевоблгаз и Нафтогаз должны прислать своих контролёров для проверки показателей счётчика. Подскажите что делать, так как 1-е число заканчивается? А яка проблема з подачею показників в 104.ua ? "Ваша газова компанія не підключена" - це ОК. Показники ви передаєте в облгаз (а не в облгаззбут) до якого ви таки підключені і якому платите за доставку (а це в тому числі і лічильники і контролери і облік). Я вже більше місяця з Нафтогазом, показники нормально передаю через 104.ua - от сьогодні якраз передав. В Нафтогазу на gas.ua навіть немає такої опції як передача показників. На днях ще по одному об'єкту підтвердили заявку. Дійсно в межах тижня, через приват швидко працюють. Через gas.ua перший раз мені тижня 3 все рішали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aless888 Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 А яка проблема з подачею показників в 104.ua ? В кабинете на 104.ua в разделе "Газ" все функции, в том числе "Передать показания счётчика" ОТКЛЮЧЕНЫ. То есть их вообще нет, а вместо них висит объявление "Ваша газовая компания не подключилась к сервисам 104.ua" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 В кабинете на 104.ua в разделе "Газ" все функции, в том числе "Передать показания счётчика" ОТКЛЮЧЕНЫ. То есть их вообще нет, а вместо них висит объявление "Ваша газовая компания не подключилась к сервисам 104.ua" дивно. В мене теж написано Ваша газова компанія не приєдналася до сервісів 104.ua але тим не менше в розділі "Показання" все працює. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
aless888 Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Всё меню запрятали в левый верхний угол в маленькие "три черточки", хотя раньше всё вызывалось через меню "Газ". Мне все показатели (просмотрел последние полгода), которые подавал и записывал у себя, переврали с какой-то нехорошей целью. Написали контроль 27.12.2020, которого не было и показатели придумали, причём намного в меньшую сторону. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Написали контроль 27.12.2020, которого не было и показатели придумали, причём намного в меньшую сторону. А мне, похоже, нарисовали какой-то объем. Не дает ввести показания -пишет что есть уже данные для обработки, но не обработаны. Но я ничего не вводил! Наверное тоже их компьютер насчитал что им выгодно, чтобы побольше газа по 9,92 продать. Так больше заработок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 В нас в ОСББ десь ще до виборів 25 жовтня ми пару разів радили людям розглянути можливість міняти поставщика газу. Згрубша всім якось було всеодно. Я поміняв один з перших і аж в кінці грудня написав в групі ОСББ коротку інструкцію що і як. Паралельно спитав кількох сусідів чи не хочуть зекономити бо я вже оплачую по 6.33 а вони по 8.80 Відразу в них очі загорілись ))) Короче через 2 дня до голови осбб вже стоїть черга і маса дзвінків мол як же все таки змінити того поставщика (притому що інструкція зі скрінами з приват24 висить в кожному під'їзді, як ще розжувати я незнаю) Трохи дивуюсь з людей. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Трохи дивуюсь з людей. Не варто. Знайомі, які спеціально їхали на вибори з іншого міста, щоб посісти почесне місце в 73%, покірно платять Фірташу й на Нафтогаз переходити не бажають, бо це складно. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DniproRG Опубліковано: 1 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2021 Не варто. Знайомі, які спеціально їхали на вибори з іншого міста, щоб посісти почесне місце в 73%, покірно платять Фірташу й на Нафтогаз переходити не бажають, бо це складно. Я голосовал за Зе в целях против Порошенко. В нафтогазе. А Вы троллите, раскручиваете в политичку. Мне Зеленский и сейчас больше Порошенко нравится, хотя ой как меньше чем раньше 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2021 Я голосовал за Зе в целях против Порошенко. В нафтогазе. Ну, опять же, тут на форуме люди не совсем типичные. И считать, в принципе, в большинстве умеют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Сделали, лихо нас сделали. Где еще газ дороже? Сделали вместе! А обіцяли зробити ЇХ. І як так вийшло, га? Так їх і зробили. Чи оті білборди замовляв нарід? Ні. Їх замовляли саме ті, хто зробили нас (а для них їх). опять на политику переключились , кто вас "сделал" (а главное зачем вы что-то кому-то с вами делать позволяете? )?!? Зачем при каждой возможности волну негатива разгоняете? Ну вот я например (на всякий случай голосовавший к огромному сожалению за Порошенко , а не ЗЕ) с начала этого года буду платить 7,02 грн. за газ (с учетом доставки и НДС) меньше чем в прежнем месяце по 7,27 грн. (разница на 25 коп.), и дешевле на 1,48 грн. (против 8,5 грн за куб. м в 1 квартале 2019) чем при прежней власти т.е. для меня только к лучшему все изменилось (даже с учетом подорожания цены за транспортировку. И я в принципе не могу понять, почему вы жалуетесь на правительство (кстати раньше был смысл упрекать т.к. не было рынка и не было возможности смены поставщика), но не жалуетесь на облгазы (они же все частные)?!? Чего хорошего вы ожидали от этих облгазов (они всю жизнь грабили и грабить будут , пока наверное не розорятся). Странные вы люди. Была бы прежняя власть не факт, что бы вообще была возможность смены поставщика и тогда бы точно "всех сделали" . 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Его задача правильно снять и передать показатели. Ога, щаз. 31-го подал показания, дважды. Учтены как поданные 1-го (при этом по квартире — как поданные 31-го). Это значит, ни ни хрена они не учтены, в счёте нарисуют своё. Слов нет… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anabioz Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 опять на политику переключились , кто вас "сделал" (а главное зачем вы что-то кому-то с вами делать позволяете? )?!? Зачем при каждой возможности волну негатива разгоняете? Ну вот я например (на всякий случай голосовавший к огромному сожалению за Порошенко , а не ЗЕ) Цены на газ не зависят от президентов, это раз. А второе, то реформа рынка газа началась еще в 2015 году и Зеленский имеет к ней такое же отношение, как и ко всем остальным реформам, которые были заложены еще при премьере Яценюке - никакое. Не знаю, насколько можно верить этим данным, но то, что цена на газ и электричество будут расти - в этом нет никакого сомнения. 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 на всякий случай голосовавший к огромному сожалению за Порошенко , а не ЗЕ Нє врі, сказочнік. Была бы прежняя власть не факт, что бы вообще была возможность смены поставщика и тогда бы точно "всех сделали" . Вот еслі б не аби, во рту виросли гриби. Попередники зробили достатньо щоб ринок газу запрацював, але самого факту запуску недостатньо щоб він таким став, треба підрулювати, а тут проблема, тому й кличуть відставних Вітренків з "прєжнєй власті" бо самих лиш на відосіки й вистачає, ібо красівиє переважають над розумними. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Не знаю, насколько можно верить этим данным, но то, что цена на газ и электричество будут расти - в этом нет никакого сомнения. Исходя из этих данных потенциал роста цены на газ гораздо меньше, чем на электроэнергию. Поэтому в перспективе ближайших лет газ, как источник отопления выглядит более рациональным. Тем более, что существенного роста цены на газ ожидать не стоит - запасы его ещё велики, а перспективы не очень - будут продавать за столько сколько дадут, консервировать месторождения смысла особого нет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Враховуючи що НКРЕКП дозволило Львівгазу підняти ціну на доставку до 2.016 за кубометр, в мене постало питанян відключити газове опалення на селі, де воно давно не використовується, оскільки прийдеться платити за "мінімальні" 314 кубів доставки. В договорі вписано газова плита і газовий конвектор. Чи знає хтось процедуру як відключити конвектор щоб він пропав з договору, і залишилася лише газова плита (з ціллю мінімізувати платежі по доставці) і скільки то може коштувати ? Опалення непотрібно, його вже 10 років ніхто не включав і думаю ще з 10 ніхто й не включить. Можливо вже хтось таке робив ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Можливо вже хтось таке робив ? Ось тема https://www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=240191 Пока нічого сказати не можу, хоча так само стоїть питання, знатиму до кінця місяця напевно як робити. Добавлено через 1 минуту Чи знає хтось процедуру як відключити конвектор щоб він пропав з договору, і залишилася лише газова плита (з ціллю мінімізувати платежі по доставці) і скільки то може коштувати ? Опалення непотрібно, його вже 10 років ніхто не включав і думаю ще з 10 ніхто й не включить. Все так само тільки не конвектор, а котел. В кабінеті вже виставили 314м3 річне споживання, тобто враховують лише плиту Думаю якщо минулорічне було до 314 то таке й залишиться (навіть якщо не було ніякого), а якщо більше то відповідно більше. Але у мене така справа що там взагалі жити не планується, і споживати також, тому платити навіть 550 грн не бачу сенсу. Хочу трубу фізично відключити і поставити пломбовану заглушку або щось таке щоб за потреби не дуже гіморно включити назад. Для короткочасних приїздів є 50л балон - вистачить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 В кабінеті вже виставили 314м3 річне споживання, тобто враховують лише плиту Лише плита це не 314 кубів. 314 кубів це плита + опалення. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 3 січня 2021 Поділитись Опубліковано: 3 січня 2021 Лише плита це не 314 кубів. 314 кубів це плита + опалення. А, ну да. Ну тоді ще один варіант - не відключатись повністю, а лиш прибрати котла. Але підозрюю треба буде робити новий проект абощо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз