MaksymS Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Ой-йой... Ви ж розумієте - їм на повітря взлітати, тому вони усунуть несправність якнайшвидше й найкращим чином. А аварійці всеодно, до них вибухова хвиля не дійде - тому вони зроблять як-небудь. І прецеденти щонайменше 2 будинків, які вибухнули один через бездіяльність аварійки, а інший через криворукість газовиків, які лічильники там міняли чи щось таке робили. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vit3f Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Ви ж розумієте - їм на повітря взлітати, тому вони усунуть несправність якнайшвидше й найкращим чином. А аварійці всеодно, до них вибухова хвиля не дійде - тому вони зроблять як-небудь. І прецеденти щонайменше 2 будинків, які вибухнули один через бездіяльність аварійки, а інший через криворукість газовиків, які лічильники там міняли чи щось таке робили. Тут спірно, доморощені сантехніки, електрики та газівники таке чудять Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Так ніхто ж не забороняє зателефонувати сертифікаованому фахівцю, який усуне несправність за гроші в найкоротші терміни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
User7 Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Нафтогаз объявил цену на январь - 7,22 грн/куб.м Интересно, сколько заломят фирташевские облгазсбыты 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Ви ж розумієте - їм на повітря взлітати, тому вони усунуть несправність якнайшвидше й найкращим чином. А аварійці всеодно, до них вибухова хвиля не дійде - тому вони зроблять як-небудь. І прецеденти щонайменше 2 будинків, які вибухнули один через бездіяльність аварійки, а інший через криворукість газовиків, які лічильники там міняли чи щось таке робили. Саме через це і акт підписується, щоб конкретного виконавця ідентифікувати, якщо він накосячив чи халатно віднісся до роботи і його начальника.І без акту аварійщик не поїде, бо був виклик і йому треба якось відзвітувати за нього. А якщо наприклад я сам туди полізу, щось зроблю раптом не те, а потім будинок вибухне...хто і що доведе? Ні паперів, ні актів. Іноді замовники просять підключити газовий котел шлангом , я своїм хлопцям цей момент не довіряю, особисто роблю, але потім цей пункт в жодному акті не зявиться і дозволів на це немає, про що попереджаю заздалегіть і якщо раптом щось не те, ніхто нічого не доведе, мене там взагалі не було, газ робили газовики.. . Якщо такий варіант не влаштовує, ну то якось самі.. А суд емоцій не знає, йому папірці подавай, а ви кажете: "самостійно усунуть" Не все з газом так просто як вам здається... . 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Саме через це і акт підписується, щоб конкретного виконавця ідентифікувати, якщо він накосячив чи халатно віднісся до роботи і його начальника. І що далі? Того працівника Київгазу, який підняв в повітря цілий будинок багатоквартирний покарали? Та його навіть не змогли знайти! А суд емоцій не знає, йому папірці подавай, а ви кажете: "самостійно усунуть" Так ми ж про ситуацію, коли облгази буде ліківдовано разом з аварійками. І самостійно це не обов’язково власноруч - це може бути сертифікований газовщик на ринку послуг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 І що далі? Того працівника Київгазу, який підняв в повітря цілий будинок багатоквартирний покарали? Та його навіть не змогли знайти! . Ви володієте інформацією? Ану просвітіть!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Так в тому то й справа, що немає інформації про посадки того дядьки, який шланга недокрутив колі лічильники замінював, внаслідок чого будинок в повітря взлетів. А якщо немає інформації - то значить не знайшли його. Хоча він й від Київгазу був делегований ті гайки на шлангах крутити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Undertone Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Нафтогаз объявил цену на январь - 7,22 грн/куб.м Интересно, сколько заломят фирташевские облгазсбыты Наш Чернигов фирташ газзбыт тоже поднял на 1 грн. 2 коп. Держат паритет))). Думаю остальные *фирташ збыты примерно+-. Что интересно, я уже 10 дней как получил поздравление от Нефтегаз, что стал их клиентом. Фирташ газзбыт уже звонил, интересовался причиной перехода. А в кабинете на 104 всё по прежнему числиться. Интересно что начислят)))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дядя_Вова Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Что интересно, я уже 10 дней как получил поздравление от Нефтегаз, что стал их клиентом. Примите поздравления! С учетом всего написанного выше - неординарное событие Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
valeo1974 Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 народ! а ну ка дайте прогноз цены на газ на весь 2021 год... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 26 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 26 грудня 2020 Житомиргаз - на січень 9,92 (було 8,90 в грудні). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
laritus Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Не знаю скільки це все обходиться облгазам (звісно, що вони значно завищують), тут треба розбиратись, але все таки так спрощувати,як зробили ви- неправильно.Облгаз-це не лише кількість кубів на вашому лічильнику. І так,вам правильно вказали, що те, що люди переметнулись до НГ не зменшило навантаження на ті роботи,які я навів вище, бо їх не нафтогаз буде здійснювати, а облгаз нет. Смотрите я заключил с Нафтогазом договор на год (как и большинство), Киевоблгаз (речь про Киевоблгаз, а не про поставщика Киевоблгаз збут), теперь не обязан содержать штат для помесячной сверки данных (хотя сверку они делали 3 раза в год в лучшем случае) это во-первых, во-вторых контроль утечки газа - это не ремонт сети каждый год , реально в моем населенном пункте утечек не было (когда делают ремонт - перекрывают и это заметно) ну в ближайшии 5 лет это точно (а они в этом году подняли по всем показателм зактраты в цене тарифа и з-п и доп. затраты, без разъяснения на уровне 11 %), в-третьих по поводу самих услуг... еще раз повторю облгазы должны проверять счетчики (плановая поверка не более 8 лет), у меня плановая поверка должна была быть в 2013 г. (ее не было), сейчас уже 2020 г. заканчивается , надо объяснять как они выполняют свои обязанности? . Это прослойка в виде облгазов приватизировала в собственность на халяву сеть (каждый кто подключался уже оплатил цену), а теперь пытаются еще выдоить повторно завысив цену тренспортировки. Может где-то и есть утечки (станции/подстанции), но это все разовые работы в году... а дойка населения в виде коэффициентов (накрутка показателей) - это помесячная их деятельность (в моем случае коэффициенты только 2 раза в год не применяются, а так 10 месяцев мухлюют с показателями), возможно для этой дойки они содержат штат (чтобы неправильно вести учет) и раздувают своих расходы. Добавлено через 8 минут Ви досі плутаєте облгаз з постачальником газу. До нафтогазу переметнули від постачальника. бывает, что путаю т.к. Киевоблгаз (оператор) и Киевоблгаз збут (поставщик) и то и то облгаз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Житомиргаз - на січень 9,92 (було 8,90 в грудні). Месяц назад прогнозировал 10 грн. почти угадал. Февраль предполагаю на 9 снизиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Львівгаззбут - 9.90 за куб. lvgaszbut.104.ua/ua/gas-supply/gas-cost/id/vartist-prirodnogo-gazu-23830 Розрив між Нафтогазом лише збільшився. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Бо частина клієнтів відключилася, тому довелося компенсувати втрачений прибуток - це очевидно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovarpd Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Бо частина клієнтів відключилася, тому довелося компенсувати втрачений прибуток - це очевидно. Такий підхід призведе до ще більшої втрати клієнтів. Я від них місяць тому втік. По всіх об'єктах. Хоча коли я переходив вони мені дзвонили питали причину, і казали що "ми працюємо над зниженням ціни" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Такий підхід призведе до ще більшої втрати клієнтів. Нічого, ще більше ціну піднімуть й ті хто залишаться покриють недоотриманий прибуток. Я від них місяць тому втік. По всіх об'єктах. А я по всіх об’єктах залишився. Добавлено через 25 секунд "ми працюємо над зниженням ціни" Як вони вміють працювати - чудово видно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roma1 Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Рівнегаз ціна. все таки 5.24 моя ціна нафтогазу краще ніж та звідки я звалив, добре що встиг у кінці жовтня підсуєтився )) в два рази дешевше і розбито на рік, так можна жити, дійсно оператор останньої надії. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Вінницягаз за січень 9.89. Добре що на НГ перейшла... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 ХарьковГаз - 9.906412 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Надеюсь к весне нагрузка на нефтегаз снизится - тогда и перейду. Сейчас потребление отсутствует. А в городе без счетчика кто-то на нефтегаз переходил? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 Полтавагаз 8,91. Переходить на Нафтогаз не вижу смысла пока. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 А у меня такой вопрос: поставщики газа присоединяют потребителей в пределах имеющегося у них объема газа или у них безлимит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vodinoy Опубліковано: 27 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 грудня 2020 АТ "КИЇВОБЛГАЗ" - 9.88грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз