DimaF Опубліковано: 27 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2019 Только что звонили в Киевоблгаз, сказали надо паспорт, ИНН, показание счетчика и заключать договор на закупку газа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 максимальная цена газа которая может быть 8,8373грн/м3 действует до 1.05.2020. Газ с 6.593 до 8.873 резко не подорожает. В чем экономия? Сейчас долл по 25, в январе будет по 28 Покупайте долл, а не газ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 максимальная цена газа которая может быть 8,8373грн/м3 действует до 1.05.2020. Газ с 6.593 до 8.873 резко не подорожает. В чем экономия? Сейчас долл по 25, в январе будет по 28 Покупайте долл, а не газ. Зростання ціни газу навіть до 7.3 повністю компенсує зростання курсу до 28. Те, що газ буде 8 грн -99%, а от курс 28....тут 50 на 50... Причому межа в 8.87.....тимчасова, якщо МВФ скаже її прибрати, то межа зсунеться на 12 Якби було можна, я б 25 тисяч кубів прикупив і потім продавав тим, хто купив долари))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 Зростання ціни газу навіть до 7.3 повністю компенсує зростання курсу до 28. Те, що газ буде 8 грн -99%, а от курс 28....тут 50 на 50... Причому межа в 8.87.....тимчасова, якщо МВФ скаже її прибрати, то межа зсунеться на 12 Якби було можна, я б 25 тисяч кубів прикупив і потім продавав тим, хто купив долари))) Ну чому не можна? Реєструєте ТОВ "Рога та копита". Купуєте, закачуєте в сховища, сплачуючи за зберігання, а потім продаєте на ринку.:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 Зростання ціни газу навіть до 7.3 повністю компенсує зростання курсу до 28. Те, що газ буде 8 грн -99%, а от курс 28....тут 50 на 50... Причому межа в 8.87.....тимчасова, якщо МВФ скаже її прибрати, то межа зсунеться на 12 Якби було можна, я б 25 тисяч кубів прикупив і потім продавав тим, хто купив долари))) Мне сейчас газ предлагают купить по 6 грн. Плюс потом заплатить примерно 0.9 грн за транспорт и распределение. Это каким образом стоимость газа 7.3 снивелирует курс в 28? Ну и главный вопрос. А почему цена газа должна повысится? Госкомпания за госденьги сейчас закачивает газ в хранилища которые тоже государственные. Почему сейчас продает газ не в убыток по 6.593грн и этот же газ потом нам будет продавать в январе по 8.8? Это по каким законам? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 Мне сейчас газ предлагают купить по 6 грн. Плюс потом заплатить примерно 0.9 грн за транспорт и распределение. Это каким образом стоимость газа 7.3 снивелирует курс в 28? Ну и главный вопрос. А почему цена газа должна повысится? Госкомпания за госденьги сейчас закачивает газ в хранилища которые тоже государственные. Почему сейчас продает газ не в убыток по 6.593грн и этот же газ потом нам будет продавать в январе по 8.8? Это по каким законам? Закони ринку не чули? По перше взиску теж будемо газ купувати зза кеордону. Тому буде коктейль де частина дешевого літнього, а частина дорогого зимового. Полюс до ціни літнього додадуть вартість зберігання, з транспотром та розподіленням. Вам же запропонували купити зараз, НГ за свої їх закачає в сховища, а потім підніме з них, газ сам в сховища не закачавється силою гравітації, а потім звідтіля не підніметься силою думки, за всі ці послуги потрібно комусь платити. Але й тут не вгодили..... Я б більше переживав за фінт вухами з зникненням субєктів з якими будуть договори підписані. Про що тут також писали. А не тим чому газ у всьому світі взимку дорожчий. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
4587derek Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 где у нас госкомпания, если государство частное. На всё наживаются конкретные люди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 28 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2019 Мне сейчас газ предлагают купить по 6 грн. Плюс потом заплатить примерно 0.9 грн за транспорт и распределение. Это каким образом стоимость газа 7.3 снивелирует курс в 28? ? Я оперую вашими цифрами, які ви використали в повідомленні. . Курс зараз 25.25, взимку 28. Співвідношення 1.11 Газ у вас зараз по 6.6 6.6*1.11= 7.3 6.6-це ваша цифра, не моя... А взагалі вас ніхто ж не змушує....продасте потім долари взимку по 27, , а газ купите по 9.... Профіт!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Закони ринку не чули? Какого рынка? Например, Нефтегаз Трейдинг выставил на Украинской энергетической бирже природный газ по стартовой цене 4 659,48 грн. Могу ли я принять участие в торгах и закупить газ для отопления дома у этой компании? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yurriy Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Какого рынка? Например, Нефтегаз Трейдинг выставил на Украинской энергетической бирже природный газ по стартовой цене 4 659,48 грн. Могу ли я принять участие в торгах и закупить газ для отопления дома у этой компании? Вы хотите купить 50 000 кубов газа? Это минимальный лот из вашего скрина. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Вы хотите купить 50 000 кубов газа? Это минимальный лот из вашего скрина. Може в камрада своє містечко. Щоб стільки газу спожити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Я оперую вашими цифрами, які ви використали в повідомленні. . Курс зараз 25.25, взимку 28. Співвідношення 1.11 Газ у вас зараз по 6.6 6.6*1.11= 7.3 6.6-це ваша цифра, не моя... А взагалі вас ніхто ж не змушує....продасте потім долари взимку по 27, , а газ купите по 9.... Профіт!! В каком месте фигурировала цифра 6.6? Я сначало тоже загорелся этой идеей, але... Мне сейчас предлагают газ по 6+примерно 1 грн на распред и транспорт=7 грн. При этом облгаз обязательно надует на нормальных умовах. Деньги то у них. (С меня 250 грн на нормальные умовы не сняли.Висит долгом. Кроме того, чтобы купить газ сейчас летом надо заплатить этот долг, проще говоря подарить. И внимание, еще сделать поверку счетчика. Иначе не продадут) Цена газа в октябре не будет сразу 8.873грн, а скорее будет плавно подниматься с сегодняшней цены 6.593грн. Вангую, что будет в обратном порядке повторять цену с августа по январь. Далее 8.873грн, для простоты 9 грн /м3 - это мах который прописан. Разница в стоимости газа которая может быть 2 грн/м3 При росте долл до 27грн, выгода кажется уже сомнительной. А при повышении до 28 и выше???? Курс в Киеве сейчас, покупки, 25.2грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 . И внимание, еще сделать поверку счетчика.Я из-за этого отказался бодаться за мифический борг. Мои затраты превысят ожидаемую экономию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Я из-за этого отказался бодаться за мифический борг. Мои затраты превысят ожидаемую экономию. Тобто заплатили борг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Выплачиваю. Намалевали 700 кубов наперёд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 Вы хотите купить 50 000 кубов газа? Это минимальный лот из вашего скрина.Може в камрада своє містечко. Щоб стільки газу спожити.:drinks: Либо у "камрада" есть возможность закупить газ как юр.лицо и продать его по себестоимости себе, родственникам, друзьям.;) Давайте не отвлекаться на второстепенное. При "рынке газа" физ.лица могут покупать газ у частных компаний? "Рынок" подразумевает право выбора поставщика? Никого не смущает цена газа, выставленного на торги, в сумме 4 659,48 грн. за 1 тыс.куб.м.? Ведь это импортный газ, в стоимость которого включены налоги и дельта поставщика. P.S. У кого-то есть уверенность, что гривна не ревальвирует и лучше не покупать как газ так и доллары?! Глава счетной палаты Валерий Пацкан отметил: "что в будущем из-за укрепления гривни будет увеличиваться отрицательное сальдо торгового баланса" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 29 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 29 серпня 2019 В Разница в стоимости газа которая может быть 2 грн/м3 При росте долл до 27грн, выгода кажется уже сомнительной. А при повышении до 28 и выше???? Курс в Киеве сейчас, покупки, 25.2грн. Шось у вас калькулятор барахлить... 2 грн з 7 грн, за які вам пропонують газ- це 28% прибутку Зростання курсу до 27- це всього 7%, до 28 грн-всього 11% прибутку.. Газ за рентабельністб переважає, та ще й ІМХО ймовірність зростання ціни на газ більш ймовірне, ніж на доллар. PS Не буду пустозвонити.... вже є рахунок на 600 кубів газу для квартири матері, на 3600 грн (майже) Розподіл і транспорт , як я розумію додадуть потім, в рахунку наголошено, що це ціна газу, як ресурсу без транспорту і розподілу. Ви можете купити долара на 3600, потім порівняємо)) Добавлено через 1 час 12 минут При "рынке газа" физ.лица могут покупать газ у частных компаний? "Рынок" подразумевает право выбора поставщика? Вже 3 роки про одне і те ж.... Для повноцінного функціонування ринку потрібно, щоб ціна для фізиків не контролювалась Кабміном, а була відпущена у вільне плавання, тоді зявляться бажаючі продавати фізикам і зявиться вибір. Поки цього не буде ніякого ринку не буде і всім фізикам по спецобовязкам буде продавати Нафтогаз (по демпінговій ціні) Але ж ви проти вільної ціни (бо вона взимку і 12 грн може бути), тому виходить що ви проти ринку, проте чомусь намагаєтесь його шукати і не знаходите.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 30 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2019 Ну чому проти ринку. Явно за. Єдине що за такий на якому всі демпінгують. Й хоча в житті так не буває, але ж так хочеться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 30 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2019 Єдине що за такий на якому всі демпінгують. Й хоча в житті так не буває Буває. Коли конкуренти, нарешті, не виживають - ціни взлітають для компенсації попереднього демпінгування з гарним гепом, бо залишається один монополіст. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 30 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2019 Вже 3 роки про одне і те ж.... Для повноцінного функціонування ринку потрібно, щоб ціна для фізиків не контролювалась Кабміном, а була відпущена у вільне плавання, тоді зявляться бажаючі продавати фізикам і зявиться вибір. Поки цього не буде ніякого ринку не буде і всім фізикам по спецобовязкам буде продавати Нафтогаз (по демпінговій ціні) Повторюсь!)) Как юр.лицо хочу продать другу (физ.лицу) газ по 5 000 грн. Нам начхать на Нефтегаз, Кабмин, демпинговые цены (ведь предлагаю еще дешевле). Желающие продать физикам есть, а сделать этого не могут. Возможно таки дело не в цене?;) Але ж ви проти вільної ціни (бо вона взимку і 12 грн може бути), тому виходить що ви проти ринку, проте чомусь намагаєтесь його шукати і не знаходите..:drinks: Подумайте еще раз. Разве я против закупки газа летом по 5 тыс.грн и продажи его зимой по 12 тыс.грн? P.S. Сравниваю цену газа по предоплате и с рассрочкой, установленную НАКом для промышленности. - сентябрь 2018 г.= 12 250 грн и 13 338 грн - сентябрь 2019 г. = 5 568 грн и 6 245 грн. Найдите мне предпосылки двух кратного поднятия цены на газ в 2018 году? Может цены на нефть, ХАБы, курс доллара/евро так повлиял? Naftogaz-gas-prices-ne-PSO-September-2018.pdfNaftogaz-gaz-prices-ne-PSO-September-2019.pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 Повторюсь!)) Как юр.лицо хочу продать другу (физ.лицу) газ по 5 000 грн. Нам начхать на Нефтегаз, Кабмин, демпинговые цены (ведь предлагаю еще дешевле). Желающие продать физикам есть, а сделать этого не могут. Возможно таки дело не в цене?;) Оформляй и торгуй. aar.com.ua/ru/services/legal-services/licenses-and-permits/poluchenie-litsenzii-na-postavku-prodazhu-prirodnogo-gaza Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 (змінено) Шось у вас калькулятор барахлить... 2 грн з 7 грн, за які вам пропонують газ- це 28% прибутку Зростання курсу до 27- це всього 7%, до 28 грн-всього 11% прибутку.. Газ за рентабельністб переважає, та ще й ІМХО ймовірність зростання ціни на газ більш ймовірне, ніж на доллар. PS Не буду пустозвонити.... вже є рахунок на 600 кубів газу для квартири матері, на 3600 грн (майже) Розподіл і транспорт , як я розумію додадуть потім, в рахунку наголошено, що це ціна газу, як ресурсу без транспорту і розподілу. Ви можете купити долара на 3600, потім порівняємо)) Занятно. Пока чтобы все подсчитать, мне калькулятор не требовался. Вы упускаете, что долл я покупаю по 25 грн., а продаю по 27. а может и по 30. Что и нивелирует 2 грн возможной дельты. Время покажет, что выгоднее. Тут вы правы. А еще зная повадки облгазов, обязательно на+бут на чем-то. Не хочу играть с шулерами на их территории. Змінено 31 серпня 2019 користувачем Александр _ Васильков 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 Занятно. Оно ж тут враховано що зараз купівля долара по 25.:D Шось у вас калькулятор барахлить... 2 грн з 7 грн, за які вам пропонують газ- це 28% прибутку Зростання курсу до 27- це всього 7%, до 28 грн-всього 11% прибутку.. Газ за рентабельністб переважає, та ще й ІМХО ймовірність зростання ціни на газ більш ймовірне, ніж на доллар. PS Не буду пустозвонити.... вже є рахунок на 600 кубів газу для квартири матері, на 3600 грн (майже) Розподіл і транспорт , як я розумію додадуть потім, в рахунку наголошено, що це ціна газу, як ресурсу без транспорту і розподілу. Ви можете купити долара на 3600, потім порівняємо)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tinka Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 а договір з обленерго укладати, так? Вони можуть потім здерти з цих грошей ще коефіцієнти свої і ще за щось, що в голову прийде згодом? Чи гроші які платиш йдуть тільки на куплені куби в потрібній кількості? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр _ Васильков Опубліковано: 31 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 серпня 2019 а договір з обленерго укладати, так? Вони можуть потім здерти з цих грошей ще коефіцієнти свої і ще за щось, що в голову прийде згодом? Чи гроші які платиш йдуть тільки на куплені куби в потрібній кількості? О правильная мысль. Деньги то у них. А коэфф. эти от 4до 10% на минуту. И курс долл 27 это так поболтать. Я вангую, что будет больше, гараздо больше 27. Поживем увидим. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз