Alxey R Опубліковано: 15 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2019 Щаслива ви людина, а мені хоч з родичами не спілкуйся, бо більшість впевнені, що ціни на газ і ЕЕ понизять в рази , на продукти ціни впадуть, а зарплати зростуть в рази Я не удивлюсь что эти родственники еще и получают субсидию, а если снизят тарифы то субсидия накроется медным тазом. Есть и такие мечтатели лично встречал :D Они реально не понимают таких простых вещей что лучше не платить за дорогую коммуналку чем платить за дешевую. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dimam1974 Опубліковано: 16 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2019 Не видно, нє? А чому ви так нервуєтеся? Для цього є адміни. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 16 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2019 Чому Ви вирішили, що я нервуюся? Може, я так релаксую? Як адміни займуться цим питанням - багато гарних людей буде забанено. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 17 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2019 Так вас теж в бан відправлять. Чи вже забули епітети якими описували новообраного гаранта?;) Тому багато хто в бані зможе порелаксувати 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2019 Так вас теж в бан відправлять. Чи вже забули епітети якими описували новообраного гаранта?;) Неужели??? "Они называли меня лягушкой? — Да! Да! Лягушкой! И ещё земляным червяком!....(С) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 17 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2019 Неужели??? "Они называли меня лягушкой? — Да! Да! Лягушкой! И ещё земляным червяком!....(С) Загалом мені фійолетово як хто кого називає. Просто смішно чути про очікування бану за політику іншим, від людини яка не так давно активно про ту ж політику строчила всюди. Голосом Папанова: Спакойна Казладоев сядем усе(с). У випадку з камрадом хочеться нагадати, як там було сказано про пилинку й колоду в оці? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 17 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2019 Просто смішно чути про очікування бану за політику іншим, від людини яка не так давно активно про ту ж політику строчила всюди. Але ж я про неї писав ДО того, як вона була заборонена. Ось чому так важливо бути точним у формулюваннях. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2019 [quote=Вомбат;4942631 Ось чому так важливо бути точним у формулюваннях. Дьявол кроется в деталях... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Уважаемые камрады, никто не знает, чего это Днепрогаз попритих с письмами (по поводу оплаты коэффициентов)? Ранее по 7-8 писем в месяц: "...они мне доводы, я им факты..." А тут с первого числа - тишина, ни одного письма. Мне прямо взгрустнулось немного. Или, думаете - не грустить? Зима не за горами... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Все рванули на моря? С коэффициентами — есть два взаимоисключающих постановления КМУ: от 1997 года и от 21015 года. Разрешить эту коллизию может либо КМУ, либо суд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Все рванули на моря? С коэффициентами — есть два взаимоисключающих постановления КМУ: от 1997 года и от 21015 года. Разрешить эту коллизию может либо КМУ, либо суд. Нафтогаз расписывал что и как с этими коэффициентами, мол не имеют права они уже посчитаны, может кто в суд подал и притихли... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Фирташгаз как выставлял, так и выставляет. Просто летом коэффициенты равны единице. Нафтогаз мог расписывать что угодно. Решать должен Кабмин. «Решать» — отменить одно из взаимоисключающих постановлений. Но он бездействует. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 У нас не 1. Київська область, лічильник на вулиці, коефіцієнт червня 0,99, липня 0,98... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Тому й замовкли. Коли будуть більше 1 - знову згадають. Це нормально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Вони трішки поквапились з коефіцієнтами. Треба було влітку їх запускати коли менше 1. Люди б з радістю заплатили менше. А раз заплатили то значить погодились з правилами й взимку був би сюрприз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вомбат Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Така многоходовочка занадто складна для них. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав_В Опубліковано: 19 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2019 Все, все, все, відбій, прийшов лист від ТОВ "Дніпропетровськгаз Збут", де вони знову просять оплатити коефіцієнти (тобто не самі коефіцієнти, а як вони кажуть - спожитий газ). І знову лист - стандартне повідомлення, під копирку. Все в порядку, а то я вже почав хвилюватись, що листів від газзбуту немає, може, думаю, трапилось щось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 20 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2019 может где-то уже писали. Сколько стоит сейчас куб газа? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2019 Смотря у какого поставщика. У Фирташгаза —7,09. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
olimpiya Опубліковано: 20 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2019 Смотря у какого поставщика. У Фирташгаза —7,09. ого, я отстала от жизни )). И такое бывает. А как узнать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 20 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2019 Я в счёт присланный посмотрел. Правда толку, если тот же Фирташгаз влупил мне 700 кубов наперёд. По 8,85 + зимний коеффициент. Я ещё за них не расплатился… Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2019 ого, я отстала от жизни )). И такое бывает. А как узнать? В личном кабинете на серпень - 6,77781 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VictorUA Опубліковано: 21 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2019 В київський області ціна в серпні - 6.59313 грн./м3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей_84 Опубліковано: 21 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2019 Зверніть увагу. Непогана пропозиція від НАК Нафтогаз Вигідна пропозиція від ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" (надалі пропозиція) надає можливість споживачам платити менше до 25% за природний газ* в опалювальний період 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 21 серпня 2019 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2019 Чим це вигідно їм? Отримують кошти на перід під свої цілі? А ризики для нас хіба повне припинення газопостачання через форсмажор у державі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз