правовед Опубліковано: 10 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2018 Я так и не понял ,с 1 апреля цена на газ для населения изменится или это будет первоапрельской шуткой . Добавлено через 1 минуту Может кто знает новые тарифы ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 10 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 10 березня 2018 Я так и не понял ,с 1 апреля цена на газ для населения изменится или это будет первоапрельской шуткой . Добавлено через 1 минуту Может кто знает новые тарифы ? Следите за новостями. О повышении сообщат. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
red baron Опубліковано: 11 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 11 березня 2018 Может кто знает новые тарифы ? у нас шутят последние 4 года... а цена будет в диапазоне 10..13 грн но в этом году, так в следующем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
правовед Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 а цена будет в диапазоне 10..13 грн но в этом году, так в следующем... МВФ сказал ,что так они "накажут" богатых , прям как Робингуды .:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юрище Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 10...13гр- да это полнейший пибзец- Скажу я ВАМ тоарищи!!!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 10...13гр- да это полнейший пибзец- Скажу я ВАМ тоарищи!!!!! Ну еще не полный, полный настанет, когда его вообще не станет. А так, всего лишь европейские цены. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 12 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 12 березня 2018 Ну еще не полный, полный настанет, когда его вообще не станет. А так, всего лишь европейские цены. Ще б перестали за кошти "багатих" роздавати субсидії, тоді було б все зрозуміло. А то цікаво виходить одним повну ціну, плюс вони податки платять. А іншим газ безвоздмездно - тоесть даром (с) видають за кошти які заплатили перші, та ще й люди працюють за мінімалку, а решту в конверті, або взагалі ніде не працюють офіційно. Нарешті збудували комунізм. Я б хотів щоб мої податки йшли не на субсидії, а на ремонт доріг хоча б. 13 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
правовед Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Я б хотів щоб мої податки йшли не на субсидії, а на ремонт доріг хоча б. А пенсионеры пусть замерзают ,без субсидий . Кстати за дороги Вы платите покупая бензин или дизтопливо (около 40% налога в цене бензина) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 А пенсионеры пусть замерзают ,без субсидий . Угу. Якщо б я не бачив хто отримує субсидії, то я б заплакав про бідних пенсів. Окрім пенсіонерів вже сформовано прошарок тих хто працює нелегалом, або має декілька квартир, але отримує субсидію. Я ж кажу збудували комунізізмь кожному по потребами, від кожного за здібностями. До речі ні моя мати, ні батьки дружини хоч і пенси субсидію не отримують. За свою я сам сплачую комуналку, так як разом живемо. А батьки дружини дрова в пічці палять, щоб газу менше палити. Так що звиняйте мимо каси. Кстати за дороги Вы платите покупая бензин или дизтопливо (около 40% налога в цене бензина) Не питання. Нехай не а дороги, а на лікарні-школи. Короче не стимулювати любителів халяви за рахунок тих хто таки працює. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 А пенсионеры пусть замерзают ,без субсидий . Да все просто - трудоспособному населению субсидии не раздавать а пенсионерам,опять же, в рамках социальной нормы а не по факту "пенсионер" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-electron- Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Да все просто - трудоспособному населению субсидии не раздавать а пенсионерам,опять же, в рамках социальной нормы а не по факту "пенсионер" І з певного віку. За вийнятком пенсіонерів за інвалідністю. А то є в мене сусід. Вояка пенсіонер. 50 років з хвостиком, але цілком собі з руками і ногами. Все життя жив з податків за те що типа нас захищав. А щойно торкнулось мотнутись на схід, так його не чіпали. Бо він охвіцер. Тягали тих хто рядового складу і тих х то не служив зовсім. А він і далі собі отримує пенсію за те що крепко нас захищав. Щобправда субсидію не отримує. Так як звання і зарплата хороша були. А от ті хто званням понижче? Прапорщики наприклад? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
JFK Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 І з певного віку. За вийнятком пенсіонерів за інвалідністю. А то є в мене сусід. Вояка пенсіонер. 50 років з хвостиком, але цілком собі з руками і ногами. Все життя жив з податків за те що типа нас захищав. А щойно торкнулось мотнутись на схід, так його не чіпали. Бо він охвіцер. Тягали тих хто рядового складу і тих х то не служив зовсім. А він і далі собі отримує пенсію за те що крепко нас захищав. Щобправда субсидію не отримує. Так як звання і зарплата хороша були. А от ті хто званням понижче? Прапорщики наприклад? Я мав на увазі пенсіонерів за віком, звісно інваліди також,але цього ніколи не буде(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Viks Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Я так и не понял ,с 1 апреля цена на газ для населения изменится или это будет первоапрельской шуткой . Добавлено через 1 минуту Может кто знает новые тарифы ? Думаю останется прежней - с МВФ не договорились Деньги (1млрд евро) даст ЕС - а этих вн.цена газа не очень волнует 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
правовед Опубліковано: 13 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 13 березня 2018 Угу. Якщо б я не бачив хто отримує субсидії, то я б заплакав про бідних пенсів. Окрім пенсіонерів вже сформовано прошарок тих хто працює нелегалом, або має декілька квартир, але отримує субсидію. У меня тоже есть куча знакомых ,имеющих по две машины и работающие за границей , но субсидию получают . Халява сэр , кто ж откажется Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
правовед Опубліковано: 16 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 16 березня 2018 Прочитал новости по расторжению кантрактов с Газмясом , пишут что может быть новая цена в контракте , на потребителях это как то скажется или всё останется как сейчас . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lurik24 Опубліковано: 18 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 18 березня 2018 Тягали тих хто рядового складу і тих х то не служив зовсім. А він і далі собі отримує пенсію за те що крепко нас захищав. Та да, такого гомна пруд пруди. В окопах сидят электромонтёры да птушники, а товарищи, всю жизнь просидевшие на шее народа - гуляют типа на пенсии. Стыдоба. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
БеLка Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Господа, по теме газа и цены на него, а так это оффтом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lurik24 Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Господа, по теме газа и цены на нег Если по теме - то и так всё понятно - дешёвый бодяжный газ скоро подорожает до гривен 12. Из хорошего - впереди весна (настоящая, без морозов). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей НСТ Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 - впереди весна (настоящая, без морозов). Та когда ж уже-то? 47 февраля.... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Basilco Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Я гадаю, ціна на газ таки виросте. І це станеться при переході на оплату за калорії, а не за куби. Недарма запустили так звану карту якості газу: utg.ua/utg/media/news/2018/03/gas-quality-ukraine-02-2018.html При цьому написали: "Наголошуємо, що ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» передає до газорозподільних мереж природний газ належної якості, який відповідає чинному стандарту «ГОСТ 5542-87. Газы горючие природные для промышленного и коммунально-бытового назначения». При цьому середньозважена нижча теплота згоряння природного газу, що подається Споживачам України, становить більше 8200 ккал/м3 (при нормі стандарту 7600 ккал/м3)." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lurik24 Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 При цьому написали: "Наголошуємо, що ПАТ «УКРТРАНСГАЗ» передає до газорозподільних мереж природний газ належної якості, Балаболы. Бодяжат по полной программе и не краснеют. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t34 Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Брешут по полной программе а идиоты смотрят и верят. Знания надо получать не из ютуба и педивикии. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lurik24 Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 Брешут по полной программе а идиоты смотрят и верят. Знания надо получать не из ютуба и педивикии. А из Минстеця? Или вы будете доказывать, что всем просто кажется, что раньше чайник закипал намного быстрее? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 А из Минстеця? Или вы будете доказывать, что всем просто кажется, что раньше чайник закипал намного быстрее? Раньше трава была зеленее, деревья выше, а девки сисястей © Простейший способ проверки - сравнение статистики потребления газа в разные периоды СО при прочих равных условиях За последние 9 лет НИКАКИХ изменений нету. Я веду статистику ежедневно - иду гулять с собакой в одно и тоже время мимо счетчика. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lurik24 Опубліковано: 19 березня 2018 Поділитись Опубліковано: 19 березня 2018 За последние 9 лет НИКАКИХ изменений нету А кто-то говорит про последние 9 лет? Лет 5 назад был в России, очень удивился, как быстро закипела вода в кастрюле. Бодяжат газ на ура. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз