Mikloshill Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 А чим збираетесь штукатурити? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 А чим збираетесь штукатурити? Газоблок - Knauf HP Start, затираємо, клеємо шпалери Цегла - цемент+пісок+вапно, далі Knauf finish Теріва - Knauf start + finish Мокрі кімнати під плитку затяну клеєм для газоблоку. Гараж, хоч і з газоблоку, але буде цементно-піщано-вапняна штукатурка, а далі побачимо, що буде... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Газоблок - Knauf HP Start, затираємо, клеємо шпалери А одного старта не мало? И грунтовку пропустили перед обоями А почему без шпаклевки? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 А одного старта не мало? И грунтовку пропустили перед обоями А почему без шпаклевки? Сказали штукатури, що затруть так, що можна одразу клеїти... Грунтовку - можливо, я ще далекий від правильної проклейки шпалер Але скоро це зміниться. Без шпаклівки я зрозумів так, що під шпалери можна гарно затерти, а під покраску потрібна шпаклівка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Вибачте за нескромне питання де Вам вдалося знайти людей на ручну вапняну штукатурку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Вибачте за нескромне питання де Вам вдалося знайти людей на ручну вапняну штукатурку? А що з нею не так? Трохи повозитись тре, вапно загасити і т.п. А знайшлись вони самі якось, це з однієї бригади, що робили нам комини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Так ми ж йдемо по чітко складеному плану Підвіконники доволі прості. Danke Lucido Bianko Щось про них важко сказати, вони ще навіть в заводскій плівці. Виглядають файно, не брали дорогих, бо подумали, що часто на них дивитись не будемо. :lol: а данке це по вашому дешеві? беріть овпентек і не заморочуйтесь за місяць ви не помічатимете ні ти ні тих Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 16 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 :lol: а данке це по вашому дешеві? беріть овпентек і не заморочуйтесь за місяць ви не помічатимете ні ти ні тих Дорогі - це Верзаліт або якісь дубові 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 :lol: а данке це по вашому дешеві? беріть овпентек і не заморочуйтесь за місяць ви не помічатимете ні ти ні тих У меня дешевые лет за 5 из белых стали желтыми, царапаются. НЕ ркомендую дешевое. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 Дорогі - це Верзаліт або якісь дубові Сегодня практически договорилась с официальными представителями Верзалит за подоконники по цене даже чуть ниже, чем у Вас вышел Данке(мой объем считают как опт), так что "дорогі"- понятие растяжимое. Верзалит у нас по месту в розницу -610 грн/м.п, а получу на 20% дешевле. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavensari Опубліковано: 16 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2015 [ Метал - профнастил. ОСБ щось не дуже подобається. Фанера треба подивитись. фанера дороже профлиста стоит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Сегодня практически договорилась с официальными представителями Верзалит за подоконники по цене даже чуть ниже, чем у Вас вышел Данке(мой объем считают как опт), так что "дорогі"- понятие растяжимое. Верзалит у нас по месту в розницу -610 грн/м.п, а получу на 20% дешевле. Звісно, у нас всього 4 підвіконники. У Вас теж 30см ширини? На наші 1.7м було б 1.7*610 = 1037грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Звісно, у нас всього 4 підвіконники. У Вас теж 30см ширини? На наші 1.7м було б 1.7*610 = 1037грн У нас 10 шт на 14,1 м/п и тоже 30см ширины. Так что торгуюсь. Сейчас продавцы, особенно первые(официалы) идут на хорошие цены при объеме, даже минуя представителей в регионе- каждый заботиться о своем заработке. На месте сложно что найти, поэтому "гуляю" по стране 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ryaz Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Металл я думаю будет собирать конденсат на потолке... У меня подшито ОСБ и покрашено в белый. Мне кажется правильно рекомендуют подшить доской(осб просто быстрее) и забыть до времен когда дом уже будет готов. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Металл я думаю будет собирать конденсат на потолке... У меня подшито ОСБ и покрашено в белый. Мне кажется правильно рекомендуют подшить доской(осб просто быстрее) и забыть до времен когда дом уже будет готов. це ж гараж, температура в ньому і температура на горищі не думаю, що на десятки градусів буде відрізнятись. хоча метал і конденсат часті друзі теж, певно, зупинимось на дошці, а там колись доробимо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavensari Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Металл я думаю будет собирать конденсат на потолке... У меня подшито ОСБ и покрашено в белый. Мне кажется правильно рекомендуют подшить доской(осб просто быстрее) и забыть до времен когда дом уже будет готов. Обратите внимание, разборные гаражи металлические,на мойках, в автосалонах, на СТО, в супермаркетах потолки подшиты либо профлистом либо сендвичами. Везде металл, и конденсат не собирается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
90BCO Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 У меня подшито ОСБ и покрашено в белый. С позволения ТС: Не могли бы выложить фото покрашенного ОСБ-потолка,чем красили и как?Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 17 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Той же тракторець, що копав траншею під трубу в криницю викопав також ями під кільця водозбору, кільце фільтруюче для водозбору та поворотне кільце каналізації. І вже через 2 дні водозбір почав працювати :D По схемі все має вийти таке: Можливо є якісь помилки на схемі? Думаю, чи потрібні клапани після насосів чи насос сам буде як клапан? А вже через 5 днів все стало цивілізованіше: Під час приготуванню бетону додавали гідрофобну добавку, етикетка пише, що бетон чуть не W10 має бути. І тут біда. Малі кільця розраховували на діаметр 70 і висоту 90. Але такі лише на великих заводах роблять.... А водозбір розраховували на кільце КС 20-20 - 2м в діаметрі, 2м висоти. Та, на жаль, в наявності таких не було - чекати мінімум тиждень, а час і дощі йшли... Прийшлось замовляти замість КС 20-20 два кільця КС 20-9, замість КС 7-9 - кільця КС 8-7. Добре, що дно зробили трохи більшим і малі кільця як раз помістились. От тільки по висоті тепер не так, як планувалось. На теперішній момент так: Кільця клали не на цементно-піщаний розчин, а на клей для газоблоку. Пішло багато... Шви потім всі промазав рідким склом. Хотів сухою гідроізоляцією, але в місцевих магазинах такого не знайти (кажуть дорого - ніхто не купує). Тепер думаємо ще купити одне мале кільце і його розрізати навпіл. 150кг думаю встановимо. Люди тепер питають де я такого надивився і навіщо воно взагалі потрібно, якщо можна просто воду з даху на дорогу відвести 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
blacktigra Опубліковано: 17 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 вересня 2015 Идея хорошая, только в ней есть одно, как любит писать один хороший сантехник, западло. Заключается оно в том, что когда идут дожди, то вода из емкости особо не нужна. А когда дождей нет, то емкость пустая. Я у себя решил делать проще, посмотрим как оно будет. А кубовая емкость стоит на поверхности, или тоже закопана? И зачем байпас мимо нижнего насоса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Идея хорошая, только в ней есть одно, как любит писать один хороший сантехник, западло. ... А бассейн будет зеленый? Т.е. без химии для водоочистки? А то поливать огород солью как то не очень вкусно помидорчикам будет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 18 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Идея хорошая, только в ней есть одно, как любит писать один хороший сантехник, западло. Заключается оно в том, что когда идут дожди, то вода из емкости особо не нужна. А когда дождей нет, то емкость пустая. Я у себя решил делать проще, посмотрим как оно будет. А кубовая емкость стоит на поверхности, или тоже закопана? И зачем байпас мимо нижнего насоса? Як мінімум - завжди буде 5м3 запасу. Єврокуб буде на поверхі - щоб сонцем в ньому нагрівалась вода для поливу. Знизу байпас, як раз щоб зливати воду з єврокуба на зиму. Добавлено через 1 минуту А бассейн будет зеленый? Т.е. без химии для водоочистки? А то поливать огород солью как то не очень вкусно помидорчикам будет. Певно, питання до мене. Бассейн - це плани на даааалеке майбутнє. Дуже маленький, біля бані. Вода в нього з криниці буде набиратись - навіщо там хімія? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Певно, питання до мене. Бассейн - це плани на даааалеке майбутнє. Дуже маленький, біля бані. Вода в нього з криниці буде набиратись - навіщо там хімія? Як показує практика навіть не великий басейн буде зеленим без солі. Або потрібно його зливати і драїти в поті чола, щіткою кожен тиждень. Але з криницею такий варіант не пройде, так як не великий басейн із криниці потрібно заповнювати кілька днів, через брак води. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 18 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Як показує практика навіть не великий басейн буде зеленим без солі. Або потрібно його зливати і драїти в поті чола, щіткою кожен тиждень. Але з криницею такий варіант не пройде, так як не великий басейн із криниці потрібно заповнювати кілька днів, через брак води. Зрозуміло, будемо думати щось. Можливо з байсену зливати одразу в дренаж. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 18 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Залили стяжки в гаражі: І на веранді. Під шумок і сходинку зробили: 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 18 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 вересня 2015 Залили стяжки в гаражі: Заливали вручну? Мішалкою колотили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз