blacktigra Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 А слой не тонковат? На упаковке рекомендации должны быть. С герметиком как с водкой - сколько ни бери - все мало. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 4 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 А слой не тонковат? На упаковке рекомендации должны быть. С герметиком как с водкой - сколько ни бери - все мало. Зробимо перший шар - висохне, проглянемо, якщо що, нанесемо другий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 4 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 вересня 2015 З вікнами план такий: 1. Обмазуємо шви герметиком 2. Утепплюємо відкоси еппс 3. Штукатуримо, фарбуємо відкоси 4. Ставимо решітки 5. Заселяємось Ой, если бы так было: поставил окна и заселился 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 5 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Сьогодні сталась не дуже приємна ситуація на будівництві. Домовились з одним електриком, що допоможе електрифікувати будинок. Все йшло добре, почали штробити, але коли я сказав, що хочу кабель ВВГ, то відмовився далі робити і поїхав...певно більше не приїде... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игореха Опубліковано: 5 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Сьогодні сталась не дуже приємна ситуація на будівництві. Домовились з одним електриком, що допоможе електрифікувати будинок. Все йшло добре, почали штробити, але коли я сказав, що хочу кабель ВВГ, то відмовився далі робити і поїхав...певно більше не приїде... Та ладно! Нормальное событие Радуйтесь, что вы "отстрелили" работягу на начальном этапе. ;) Возможно, я бы тоже не начал заниматься электрикой в своем доме, если бы строил его не для себя :D Матерюсь, но делаю. )) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 5 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 вересня 2015 Сьогодні сталась не дуже приємна ситуація на будівництві. Домовились з одним електриком, що допоможе електрифікувати будинок. Все йшло добре, почали штробити, але коли я сказав, що хочу кабель ВВГ, то відмовився далі робити і поїхав...певно більше не приїде... Так вам сьогодні повезло. Менше "косяків" по електриці буде. Знайдете іншого. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 6 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 вересня 2015 Сьогодні сталась не дуже приємна ситуація на будівництві. Домовились з одним електриком, що допоможе електрифікувати будинок. Все йшло добре, почали штробити, але коли я сказав, що хочу кабель ВВГ, то відмовився далі робити і поїхав...певно більше не приїде...Нічого неприємного, радійте, що здихались "соплекрута". Краще що поїхав, аніж нив би вам, що так теж буде добре, та "ми всігда так дєлалі". 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irobots Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Сьогодні сталась не дуже приємна ситуація на будівництві. Домовились з одним електриком, що допоможе електрифікувати будинок. Все йшло добре, почали штробити, але коли я сказав, що хочу кабель ВВГ, то відмовився далі робити і поїхав...певно більше не приїде... Что-то в мозгу не складывается... как кабель ВВГ влияет на решение работать или нет? Электрик настаивал на ВВГнг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Что-то в мозгу не складывается... как кабель ВВГ влияет на решение работать или нет? Электрик настаивал на ВВГнг? Електрик хотів працювати з ШВВП. А я вже замовив ВВГ-П-нг: 3х1.5 - 100м 3х2.5 - 200м 3х4 - 50м і UTP кабель для майбутніх ігор в розумний дім систему збору даних, коли буде час... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Електрик хотів працювати з ШВВП. шнуркоелектрик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 Что-то в мозгу не складывается... как кабель ВВГ влияет на решение работать или нет? Электрик настаивал на ВВГнг? сопли ШВВП легче укладывать) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Нью Ерш Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 ШВВП укладывать в штроб не положено, только провода с монолитными жилами 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 А чим краще всього штукатурити газобетон всередині? Цемент+пісок+вапно? Готові суміші типу ШВ-1 Полімін? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 А чим краще всього штукатурити газобетон всередині? Цемент+пісок+вапно? Готові суміші типу ШВ-1 Полімін? готове буде значно дорожче взагалі на газоблок набивають сітку армуючу, поганенько тримається штукатурка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 готове буде значно дорожче взагалі на газоблок набивають сітку армуючу, поганенько тримається штукатурка У нас МП-75- зубами не отдерешь(сетка только на стыках инородных поверхностей-есть места где газоблок стыкуется с кирпичом). Все любит соблюдение технологий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 7 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 У нас МП-75- зубами не отдерешь(сетка только на стыках инородных поверхностей-есть места где газоблок стыкуется с кирпичом). Все любит соблюдение технологий. У Вас машиною наносили? Потім ще шпаклювали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sumchanka Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 У Вас машиною наносили? Потім ще шпаклювали? Не , делали в ручную. Заглянцевали неплохо- обои можно клеить на ура. Сейчас подшпаклевывают в некоторых местах - в основном это где трубы прятали, стыки всякие, где провода прятали(переделки) Шпаклюют в основном места ЦПШ и переходы выравнивают. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vavankutep Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 А чим краще всього штукатурити газобетон всередині? Цемент+пісок+вапно? Готові суміші типу ШВ-1 Полімін? Цемент-пісок-вапно однозначно металева сітка, якщо швидко і виготовка під обої - машиністів. В будь-якому разі визначте фінансову сторону пирога штукатурка з підготовкою під обої та під покраску. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prinyk Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 А чим краще всього штукатурити газобетон всередині? Цемент+пісок+вапно? Готові суміші типу ШВ-1 Полімін? для початку які по рівності Ваші стіни, якщо кинути правило та перепадів більше 1-2 мм немає то як на мене то краще всього одразу гіпсовою штукатуркою без маяків. Спочатку правилом підрівнюється стартом, а потім фінішем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ryaz Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 вы попробуйте сами поработать с одножильным и с многожильным кабелем и сразу все поймете. А цена не намного отличается... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
N.O. Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 вы попробуйте сами поработать с одножильным и с многожильным кабелем и сразу все поймете. А цена не намного отличается... а хто спорить? просто зробити електрику означає протягти кабель моноліт. добрий газда не буде ставити шнурок. а суперхитрий майстер пропонує "акцію" як в магазиці - наприклад на молоко ціна з вигляду така сама, тільки тара 0,8л, 0,79л, 0,78 л і т.д і т.п. ну або ще ціна за 100 грам для "прівлічєнія клієнта" а як дійдеш до суті, то те не враховано, то се, то кабель шнурок. такі маркетингові тємки класні, але я б за таке давав по пиці, бо в сутності це "смторім вніматєльно - виігриваєм абізатільно" п.с. прошу пробачення за ліричний відступ 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
trik Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 вы попробуйте сами поработать с одножильным и с многожильным кабелем и сразу все поймете. А цена не намного отличается... Причем тут попробуйте. Не надо пробовать и так понятно что многожильным ШВВП работать в разы проще. Особенно просто если не заморачиваться с его гильзовкой, а скручивать плоскогубцами... Тут вопрос в другом. Этот кабель имеет совсем другое назначение и абсолютно не подходит для стационарной скрытой проводки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ryaz Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 Спорить не буду, каждый волен поступать как считает нужным. Я пробовал сам это все делать и сейчас не стал бы использовать одножильный кабель вообще. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 8 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 Я пробовал сам это все делать и сейчас не стал бы использовать одножильный кабель вообще. Тоже делаю разводку сам и в принципе не понимаю проблему. Не увидел сложностей с разводкой кабеля ВВГ. Самый большой у меня (кроме вводного) - 5*4мм2. И уж точно тулить шнур со сроком эксплуатации изоляции от 15лет вместо кабеля со сроком эксплуатации изоляции от 30лет адекватный застройщик себе не станет. Когда ремонтировали квартиру лет 8-9 назад, я этих тонкостей не знал и разумеется доверился опытным дротокрутам. Сейчас не работают уже 3 точечных светильника над рабочей поверхностью кухни и постоянно перегорает лампа в аналогичном светильнике в ванной. В первом случае для устранения дефекта нужно разобрать полкухни (деревянные фасады в тех местах закреплённые намертво гвоздями), во втором демонтировать часть натяжного потолка. Хорошая экономия получается. Наплевать мне на сложности криворуких электриков, предпочитающих работать со шнурами, и не желающих использовать кабель согласно ПУЭ. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S1LENCE Опубліковано: 8 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 вересня 2015 розкажете що там у них є. в мене вже 3й рік стоять "тимчасово" китайські б/у але пора вже їх міняти Отже, був я в них. Сподобалось. Звичайне цехове гаражне виробництво Роблять все, що захочеться. Двері роблять з профіля, якщо потрібні потужні з кутника 63, то є один київський номер, але там дорожче буде. Стандартні двері з двох сторін мдф панелі, 2 замки приблизно 12000. Якщо хочете вікно з ковкою, то це десь на 3000 більше буде. Від цієї ціни можна прибрати броненакладки, один замок і ще щось з конструкції і буде, відповідно, дешевше. Ціна - замір, виготовлення, доставка, монтаж. Також в них є одна зручна опція, особливо для таких як ми. Вони за пів ціни роблять лише утеплений металічний каркас і ставлять. А потім, коли вже стіни/фасад готові, забирають зранку двері і ввечері встановлюють вже з мдф панелями. Дуже зручно, щоб не пошкодити панелі. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз