Svet_LED Опубліковано: 16 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 16 червня 2009 (змінено) Сдаются построиные нашей фирмой офисы может кому нужно. Подол, 5 минут от метро, паркинг, охрана. podol.io.ua/album Могу помочь со скидкой. Отредактировал ссылку. LM Змінено 17 червня 2009 користувачем LM Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Willya Опубліковано: 17 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2009 Сдаются построиные нашей фирмой офисы может кому нужно. Подол, 5 минут от метро, паркинг, охрана. (ссылка устарела) Могу помочь со скидкой. Ссылка не открывается Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lumen Опубліковано: 17 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2009 Ссылка не открывается И у меня не открывается.....8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LM Опубліковано: 17 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2009 Надеюсь, БудВест не обидится, что подправил ссылку (лишнее http убрал): podol.io.ua/album - открывается 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 17 червня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 17 червня 2009 Конечно нет.Наоборот благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lumen Опубліковано: 17 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 17 червня 2009 Надеюсь, БудВест не обидится, что подправил ссылку (лишнее http убрал): podol.io.ua/album - открывается Что бы мы без Вас делали? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Айрин Опубліковано: 18 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 18 червня 2009 Так и не нашла по какому адресу офисы. Вы их только сдаете или есть продажа? Интересует 100-150 м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 20 червня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 20 червня 2009 В основном здаются, можно купить один из корпусов. Но там кажется 5000м2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз