Богдан 01 Опубліковано: 26 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 26 лютого 2015 Доброго дня форумчани.В травні місяці мені предстоїть робити (оновити)фасад цього будинку.Требується все перекрасити,в деяких місцях потріщала лєпка,також на стінах денеде є пухирі,це все теж треба підшпаклювати,підштукатурити і т.д.З усього будинку підшпакльовувати потрібно 20-25%.Реставрацію будинку 100% буду робити я.Прошу допомогти скласти ціну за саму роботу(без лісов) за м2,щоб не багато і не мало,так сказать золоту середину.Фото будинку маю тільки з одної сторони,впринципі з інших сторін фасад такого самого плану. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HOOLY_GUN Опубліковано: 27 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2015 Доброго дня, Богдан! Стены здания утеплены или нет? Будет делаться утепление или нет? Могу предложить фасадные краски Tikkurila Novasil (силиконмодифицированная) Viva Color Hansa Facade Kolorit Facade Luxe, Facade Standart, Facade Econom со склада производителя в Киеве, с тонировкой. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан 01 Опубліковано: 27 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2015 Стены здания утеплены или нет? Будет делаться утепление или нет? Ні не утеплені,і утиплятись небудуть.А щодо фарб,можете відправити прайс в л.с. цікавить тільки Caparol Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Olsay Опубліковано: 27 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2015 Доброго дня форумчани.В травні місяці мені предстоїть робити (оновити)фасад цього будинку.Требується все перекрасити,в деяких місцях потріщала лєпка,також на стінах денеде є пухирі,це все теж треба підшпаклювати,підштукатурити і т.д.З усього будинку підшпакльовувати потрібно 20-25%.Реставрацію будинку 100% буду робити я.Прошу допомогти скласти ціну за саму роботу(без лісов) за м2,щоб не багато і не мало,так сказать золоту середину.Фото будинку маю тільки з одної сторони,впринципі з інших сторін фасад такого самого плану. Указанное фото не дает возможности даль объективную оценку сложности реставрации и, соответственно, определить объективную стоимость работы. Но по описанию я бы озвучил ценник не ниже 150 грн/м.кв 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан 01 Опубліковано: 27 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2015 я бы озвучил ценник не ниже 150 грн/м.кв На тому тижні буду на обєкті,попробую сфотографувати більш конкретно. Поки що і натому дякую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Перманент Опубліковано: 27 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 27 лютого 2015 Строитель, который не может самостоятельно определить стоимость строительных услуг. Как так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Богдан 01 Опубліковано: 28 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 лютого 2015 Строитель, который не может самостоятельно определить стоимость строительных услуг. Как так? Чому,можу.Я завжди оприділяю самостійно вартість робіт,але бувають нестандартні замовлення, як цей будинок,от і запитую. Якщо б будинок був би запропонований рік,два назад,то ніяких проблем із ціною небулоб.А на даний момент трішки не так:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз